Keystone logo
Löydä Farmacy-tutkinto

Löydä Farmacy-tutkinto

Mitä opiskella
Missä opiskella

Etsi oikeustieteen online-tutkinto Suositut apteekkiohjelmat

Farmasia yhdistää terveys- ja kemian tieteet sertifioidakseen lääkkeiden tehokkaan ja turvallisen käytön. Farmaseuteilla on keskeinen rooli potilasturvallisuudessa ja kansanterveyden optimoinnissa, ja he tekevät yhteistyötä muiden tieteenalojen kanssa lääkkeiden luomisessa ja kehittämisessä. Yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat farmasian kandidaatti-, maisteri- ja tohtoriohjelmia sekä yksittäisiä kursseja.

Apteekkien ammattilaiset vaativat uralleen vankan pohjan jäsennellylle ja intensiiviselle koulutukselle. Farmasian koulutusohjelmat on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille lääketieteen ymmärrystä farmasian käytännön kontekstissa. Valmistuneet voivat tulla proviisoriksi tai apteekkiteknikoiksi ja työskennellä paikallisissa apteekeissa, sairaaloissa, klinikoilla tai lääketeollisuudessa.

Apteekkiohjelmilla voi olla useita erikoisaloja, kuten kliininen farmasian, farmasian, lääkekemian, lääkealan yritys, lääkekehitys tai lääketekniikka. Voit halutessasi ilmoittautua kokopäiväiseen tai osa-aikaiseen ohjelmaan ja opiskella kampuksella tai Internetin kautta verkko-opintojen tai etäopiskelun kautta.

Löydät vaatimuksiasi parhaiten vastaavan opinto-ohjelman tutustumalla alla lueteltuihin suosituimpiin apteekkiohjelmiin. Säästä aikaa ja ota yhteyttä suoraan yliopiston hakijoihin saadaksesi lisätietoja täyttämällä verkkolomake!