Keystone logo
Löydä Farmacy-tutkinto

Löydä farmasian tutkinto

Mitä haluat opiskella?
Missä haluat opiskella?

Farmasian kandidaatin tutkinnon opiskelijana opit, miten lääkkeet vaikuttavat ihmiskehoon ja miten erilaisia lääkkeitä kehitetään. Farmasian kandidaatin ohjelmat keskittyvät lääkkeiden kemiallisiin, farmaseuttisiin ja fysikaalisiin ominaisuuksiin ja niiden soveltamiseen käytännössä. Ohjelmat sisältävät usein myös kliinisen farmasian opintoja ja tarjoavat harjoittelumahdollisuuksia.

Suosituimmat apteekkimaat

Farmasian tutkinnon suorittaneet ovat erittäin haluttuja ympäri maailmaa. Haluatko rakentaa urasi yhteisön tai sairaalan apteekkina, teollisuusapteekkarina tai apteekkiteknikkona, valittavana on monia opinto-ohjelmia. Tutustu alla listattuihin farmasian opiskelijoiden suosituimpiin opiskelukohteisiin!

Suosituimmat apteekkikaupungit

Farmaseutit ovat lääkkeiden tuotannon ja käytön asiantuntijoita ja optimoivat lääkkeiden käyttöä potilaiden eduksi. Jos unelmasi on opiskella farmasiaa, aloita tutustumalla joihinkin suosituimpiin opiskelupaikkoihin terveydenhuollon ammattilaiseksi. Älä epäröi kysyä lisätietoja suoraan kouluilta täyttämällä verkkolomakkeen!