Keystone logo
Löydä eläinlääkärin tutkinto

Etsi eläinlääkärin tutkinto

Mitä haluat opiskella?
Missä haluat opiskella?

Suositut eläinlääkintäohjelmat

Eläinlääketiede käsittelee eläinten terveyttä ja hyvinvointia, ja se kattaa kaiken ennaltaehkäisevästä hoidosta monimutkaisiin kirurgisiin toimenpiteisiin ja psykologiseen analyysiin. Huippuyliopistot, lääketieteen korkeakoulut, lääketieteelliset korkeakoulut ja muut oppilaitokset ympäri maailmaa tarjoavat eläinlääketieteen opinto-ohjelmia, olipa kyseessä sitten kandidaatin, maisterin tai tohtorin taso, sekä yksittäisiä kursseja. Jos päätät opiskella eläinlääketieteen opintoja, kursseilla on monia samoja aiheita kuin lääketieteen tutkinnon kattamat, mutta painopiste on eläimissä ihmisten sijaan.

Eläinlääkintäohjelmilla voi olla monia eri erikoisaloja, kuten eläinten hyvinvointi, eläinlääketiede, eläinten ruokinta, parasitologia, lisääntymisbiologia, eläinlääkintäepidemiologia ja kansanterveys, tehohoito tai eläinsairaanhoito. Tarjolla on sekä pää- että osa-aikaisia opiskeluvaihtoehtoja sekä joustavampia verkko- ja etäopiskeluohjelmia.

Aloita haku katsomalla alla lueteltuja suosituimpia eläinlääketieteen ohjelmia. Voit pyytää lisätietoja suoraan yliopiston hakijoilta täyttämällä verkkolomakkeen!