Keystone logo
Arabiemiirikunnat

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Arabiemiirikunnat 2023

Laitosten lukumäärä: 107
  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  Ansaitse maisterin tutkinto Harrisburgin yliopistosta kauniissa Dubain toimipisteessämme, joka toimitetaan kätevässä sekoitetussa muodossa integroidulla harjoittelulla, joka sisältää pakollisen paikan päällä pidettävän istunnon 3 lauantaita lukukaudessa. Muun ajan olet vuorovaikutuksessa professorien ja luokkatovereiden kanssa verkossa. Osallistut myös harjoittelukokemukseen, jonka avulla voit soveltaa luokkahuoneessa oppimaasi todelliseen ammatilliseen koulutukseen.

  • Madrid, Espanja
  • Amsterdam, Alankomaat
  • + 8 lisää

  IE University on Espanjan kansainvälinen huippuyliopisto, jolla on kampukset Madridissa ja Segoviassa. IE on tunnustettu yhdeksi maailman johtavista korkeakouluista, ja se muokkaa johtajia, jotka edistävät innovaatioita ja muutosta organisaatioissa, tarjoamalla oppimisympäristön, jossa teknologioilla ja monimuotoisuudella on keskeinen rooli globaalin vision, yrittäjähenkisen ajattelutavan ja humanistisen lähestymistavan edistämisessä.

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  Dubaissa sijaitseva Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) on yksi maailman johtavista vieraanvaraisuuden liikkeenjohdon kouluista ja olennainen osa maailmanlaajuista luksushotelliyhtiötä Jumeirah Groupia. Se on johtava yliopistotason vieraanvaraisuuden yrityskoulutuksen tarjoaja ja tarjoaa perustutkinnon, jonka tarkoituksena on kehittää tulevia vieraanvaraisuuden johtajia. Tutkinto on täysin akkreditoitu Yhdistyneiden arabiemiirikuntien korkeakouluministeriössä, Yhdistyneen kuningaskunnan vieraanvaraisuuden instituutissa ja THE-ICE: ssä (matkailun ja vieraanvaraisuuden koulutuksen kansainvälinen huippuyksikkö) Australiassa. EAHM on sijoittunut #1 QS Hospitality and Leisure Subject Rankings in the Middle East & Africa -alueella ja #13 maailmanlaajuisesti vuodelle 2023, yksi 10 parhaasta yliopistosta, jotka opiskelevat hotellijohtamista vuonna 2023 educations.com ja #1 sijoitus THE-ICE: n i-Graduate Student Satisfaction Global Index 2022 -indeksissä.

  • Paris, Ranska
  • Dubai, Arabiemiirikunnat
  • + 1 lisää

  Vuonna 1970 perustettu Université Paris Pantheon-Assas on La Sorbonnen, entisen Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Parisin, perillinen 13-luvulta lähtien. Yliopisto on kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettu Ranskan johtavaksi oikeustieteelliseksi yliopistoksi, joka on sitoutunut varmistamaan korkeimman huippuosaamisen kaikilla oikeudenaloilla.

  • Boston, Yhdysvallat
  • San Francisco, Yhdysvallat
  • + 4 lisää

  Enemmän kuin voittoa tavoittelematon kauppakorkeakoulu, Hult on dynaaminen monikulttuurinen yhteisö, joka kouluttaa, inspiroi ja yhdistää joitain maailman edistyksellisimpiä liike-elämän kykyjä. Käännämme perinteisen lähestymistavan koulutukseen käyttämällä tekemällä oppimisen kokemuksia muuttaaksemme opiskelijoiden taidot siitä hetkestä lähtien, kun he liittyvät meihin, poikkeuksellisen liikemiehen taidoiksi siitä hetkestä lähtien, kun he valmistuvat.

  • North Ras Al Khaimah, Arabiemiirikunnat

  Northwood University , International Program Center (IPC) -Ras Al Khaimah, Arabiemiirikunnat on osa monikansallista Knowledgucate Group of Institutions -ryhmää, jonka pääkonttori on Arabiemiirikunnissa. Knowledgucate omistaa ja ylläpitää ketjua leikkikouluja, peruskouluja, esi-yliopistoja, perustutkinto- ja jatko-oppilaitoksia sekä yliopistoa Intiassa. Se myös omistaa ja ylläpitää oppilaitoksia Arabiemiirikunnissa ja Isossa-Britanniassa sen lisäksi, että se tarjoaa ohjelmia online-tilassa.

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  Canadian University Dubai (CUD) tarjoaa perustutkinto- ja jatkotutkinto-ohjelmia, jotka perustuvat maailman johtavaan kansainväliseen opetussuunnitelmaan. Kaupungin vilkkaalla bisnesalueella sijaitseva CUD tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia ensiluokkaista kanadalaista koulutusta ja samalla kokea Dubain, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien, dynaamisen elämäntavan.

  • Jumeirah, Arabiemiirikunnat
  • Guadalajara, Meksiko
  • + 1 lisää

  Ammattimainen, akkreditoitu elokuvakoulu, jossa on itsenäinen henki, Raindance on opettanut sekä aloittelevia että kokeneita elokuvantekijöitä vuodesta 1992 lähtien. Eetosemme on keskittynyt itsenäisyyteen, ja kurssimme on suunniteltu sinua kehittämään taitojasi omalla tavallasi, tyylilläsi.

  • Al Jazirah Al Hamra, Arabiemiirikunnat
  • Dubai, Arabiemiirikunnat
  • + 8 lisää

  Ascencia Business School tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kansainvälisiä yliopisto -ohjelmia asuessaan Arabiemiirikunnissa. Päätavoitteemme on tarjota kaikille opiskelijoillemme laadukas ja kustannustehokas koulutus, ja olemme ylpeitä korkeimpien akateemisten standardien ylläpitämisestä. Ascencia Business School on hyvä käsitys paikallisista markkinoista ja valtava kokemus koulutuksen johtamisesta vuodesta 2006. Olemme tutkineet Lähi -idän markkinoita ja löytäneet tapoja markkinoida menestyksekkäästi täysin akkreditoituja, hyväksyttyjä ja tunnustettuja opetussuunnitelmia. Kurssimme järjestävät länsimaiset pätevät luennoitsijat, joilla on tohtorin tutkinto ja jotka on saatu tutkijoilta ja joilla on asiaankuuluva teollinen kokemus.

  • Lusaka, Sambia
  • Sharjah, Arabiemiirikunnat
  • + 3 lisää

  Texila American University on kehittänyt suuria mieliä lääketieteen alalla yli vuosikymmenen ajan. Innovaatioiden ja tutkimuksen perinteiden edustamana olemme rikkoneet uusia perusteita, viemällä eteenpäin tiedon rajoja ja vaikuttamalla opiskelijoiden elämään. Haluamme jatkaa tätä perinnettä tulevaisuudessa, joka määrittelee työmme ja tunnustuksemme kansainvälisellä näyttämöllä.

  • Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

  Kansainvälisesti arvostettu Khalifa University on yksi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien yliopisto, jolla on tutkimus- ja akateemisia ohjelmia, jotka käsittelevät kaikkia strategisia, tieteellisiä ja teollisia haasteita Yhdistyneiden arabiemiirikuntien osaamistalouden muutoksissa ja nopeasti kehittyvässä maailmassa. Sen maailmanluokan tiedekunnat ja huipputekniset tutkimuslaitokset tarjoavat vertaansa vailla olevan oppimiskokemuksen Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja ulkomaalaisille opiskelijoille. Yliopisto kokoaa yhteen Yhdistyneiden arabiemiirikuntien tieteen, tekniikan ja lääketieteen parhaat tahot tarjota erikoistuneita tutkintoja, jotka voivat viedä lupaavia lukion suorittaneita aina parhaiten arvostettuihin tohtorin tutkintoihin.

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  MDX Dubai on Lontoossa (Isossa-Britanniassa) sijaitsevan tunnetun Middlesex Universityn ensimmäinen ulkomailla sijaitseva kampus. Kampus avattiin vuonna 2005, ja sillä on yli 3800 opiskelijaa yli 118 kansallisuudesta. Maailmanluokan brittiläinen yliopisto, jolla on 5 tähden luokitus Dubain tieto- ja inhimillisen kehityksen viranomaiselta, MDX Dubai on yksi johtavista laitoksista, joka tarjoaa laadukasta Yhdistyneen kuningaskunnan koulutusta Arabiemiirikunnissa.

  • Ras Al-Khaimah, Arabiemiirikunnat

  University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008, ja sen on myöntänyt Ras Al Khaimahin hallitus. Tarjoamme perus- ja jatkotutkinto-ohjelmia useilla aloilla.

  • Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

  Mohamed bin Zayedin keinotekoisen älykkyyden yliopisto (MBZUAI) Abu Dhabissa on tutkinnon suorittanut tutkimuspohjainen korkeakoulu, joka tarjoaa erikoistuneita tutkinto-ohjelmia paikallisille ja kansainvälisille opiskelijoille keinotekoisen älykkyyden alalla. MBZUAI: n tavoitteena on tukea tieteellisen tutkimuksen, kehittämisen, siirtämisen ja tekoälyn käytön edistämistä ottamalla käyttöön maisteri- ja tohtorintutkinto. ohjelmat, joiden avulla opiskelijat voivat toteuttaa henkisen potentiaalinsa huipputeknisessä ympäristössä. MBZUAI: n tavoitteena on saavuttaa huipputason akateeminen ja tutkimustyö paikallisella, alueellisella ja kansainvälisellä tasolla, auttamalla sen opiskelijoita menestymään urallaan ja hyödyntämään hankittua tietämystä vastaamaan nykypäivän suurimpiin haasteisiin.

  • Academic City, Arabiemiirikunnat

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...