Keystone logo
Arabiemiirikunnat

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Arabiemiirikunnat 2024

Laitosten lukumäärä: 5
  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  Nimetty korkeutensa, Arabiemiirikuntien varapresidentin ja pääministerin, Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoumin ja Dubain hallitsijan mukaan, Mohammed Bin Rashid University of Medicine and Health Sciences (MBRU) pyrkii tulemaan innovatiivisen ja integroidun terveydenhuollon koulutuksen globaaliksi keskukseksi ja tutkimus ihmiskunnan palveluksessa.

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  RCSI on kehittänyt lääketieteen ja terveydenhuollon johtajia perustamisestaan lähtien vuonna 1784. Perustimme vuonna 2005 Institute of Leadershipin, Irlannin ainoan kolmannen tason laitoksen, joka on omistettu yksinomaan terveydenhuollon ammattilaisten johtamisen, johtamisen ja koulutuskapasiteetin kehittämiselle.

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  DMC on sitoutunut tarjoamaan akkreditoituja terveydenhuoltoalan ammattikoulutusta perustutkinnon suorittaneille ja jatko-opiskelijoille tarjoamalla oppimisympäristön, joka tukee islamilaisia arvoja ja edistää opiskelijoiden korkeita saavutuksia akateemisen huippuosaamisen standardien mukaisesti, jotta voidaan palvella ammattia, tiedeyhteisöä ja julkinen.

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  Jazeeran yliopiston perusti helmikuussa 2010 Mogadishussa, Somaliassa, eklektinen ryhmä somalialaisia tutkijoita. Se on korkea-asteen koulutuskeskus, jonka tarkoituksena on luoda osaamisyhteiskunta.

  • Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat
  • Al Ain, Arabiemiirikunnat
  • + 1 lisää

  Vuonna 2006 perustetun Fatima College Of Health Sciences (FCHS) tavoitteena on vastata Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kasvavaan tarpeeseen ammattitaitoisten terveydenhuollon ammattilaisten suhteen. Korkeakoulu aloitti tarjoamalla BSc: tä. hoitotyön ohjelmassa vuonna 2006 ja on sittemmin laajentunut tarjoamaan yli 10 tutkinto-ohjelmaa kandidaatin tutkinnossa. ja tutkintotasot terveystieteissä. Hoitotyöohjelma toteutetaan yhteistyössä Australian Griffith Universityn kanssa.