Keystone logo
Viro

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Viro 2023

Laitosten lukumäärä: 14
  • Tallinn, Viro

  Viron musiikki- ja teatteriakatemia (EAMT) on ainutlaatuinen julkinen yliopisto, joka tarjoaa korkeakoulutusta kaikilla musiikin ja teatterin tärkeimmillä aloilla kandidaatti-, maisteri- ja tohtoriohjelmien kautta. EAMT:tä pidetään yhtenä Euroopan toimivimmista musiikkioppilaitoksista, ja sen 13 500 m2:n laitos sijaitsee Viron pääkaupungin Tallinnan keskustassa. Vuonna 2022 Viron musiikki- ja teatteriakatemia oli kolmatta vuotta peräkkäin mukana QS World University Rankingissa, joka on yksi parhaista kansainvälisistä ranking-järjestelmistä, jotka mittaavat yliopistojen suosiota ja suorituskykyä ympäri maailmaa. 17. marraskuuta 1918 Estonia-seura äänesti korkeamman musiikkikoulun perustamisen puolesta. Opetusministeri hyväksyi koulun peruskirjan 9. toukokuuta 1919. Koulu nimettiin alun perin Tallinnan korkeammaksi musiikkikouluksi, koska musiikkikonservatorion perustaminen ei kuulunut Estonia-seuran toimivaltaan. Vuonna 1923 sen nimeksi tuli kuitenkin Tallinnan konservatorio, joka on nykyisen Viron musiikki- ja teatteriakatemian edeltäjä. Nykyään akatemia on kansainvälisesti tunnustettu musiikkikasvatuksen ja -tutkimuksen laitos. Suurin osa virolaisista muusikoista ja teatterihenkilöistä on joko opiskellut tai opettanut tässä oppilaitoksessa, mikä tekee siitä Viron kulttuurielämän tukipilarin. Viron musiikki- ja teatteriakatemian tehtävänä on ylläpitää, kehittää ja edistää virolaista kulttuuria korkeimmalla tasolla musiikin ja teatterin opintojen sekä luovan toiminnan ja tutkimuksen avulla.

  • Tallinn, Viro
  • Helsinki, Suomi

  Tallinnan yliopisto on moderni ja dynaaminen tutkimusyliopisto Virossa, jolla on johtava rooli älykkään elämäntavan edistämisessä koulutuksen, tutkimuksen ja ainutlaatuisen tieteenalojen välisen yhteistyön avulla. Näemme älykkään elämäntavan tekevän tutkimukseen perustuvia päätöksiä yhteiskunnan ja sen kansalaisten hyvinvoinnin parantamiseksi.

  • Tartu, Viro

  Estonian University of Life Sciences on Viron ainoa yliopisto, jonka akateemisen ja tutkimustoiminnan painopisteet tarjoavat ihmisen olemassaololle välttämättömien luonnonvarojen kestävän kehityksen sekä perinnön ja elinympäristön säilyttämisen. QS World University Rankings by Subject (2019) -tutkimuksen mukaan Viron biotieteiden yliopisto on yksi maailman 50 parhaan maa- ja metsätalousyliopiston joukossa sijalla 48. Yliopisto kuuluu myös maailman 1 %:n suosituimpien tutkimuslaitosten joukkoon, ja kasvifysiologian professori Ülo Niinemets on kokonaisuudessaan siteeratuin virolainen tutkija.

  • Reola, Viro

  Estonian Aviation Academy (EAVA) on Itämeren alueen johtava korkeakoulu, joka kouluttaa ja kouluttaa asiantuntijoita ilmailualan yrityksille ja organisaatioille.

  • Stockholm, Ruotsi
  • Helsinki, Suomi
  • + 5 lisää

  Kaksoistutkinto-ohjelmissamme yhdistyvät erinomainen tekninen koulutus innovaatio- ja yrittäjyyskoulutukseen sekä työharjoitteluun yrityksissä, toimialakumppaneissa ja kaupungeissa ympäri Eurooppaa.

  • Tartu, Viro

  Roolimallina voimme vaikuttaa yhteisön terveyskäyttäytymiseen ja muokata terveellistä elinympäristöä, integroida erilaisia terveydenhuollon aloja tutkimuksiin ja tutkimukseen ja kehitykseen sekä olla mukana terveydenhuoltopolitiikkaa koskevissa päätöksissä. Opiskellessamme ja työskenteleessämme yliopistossa luomme ympäristön, jossa ihmiset hankkivat tietoja, taitoja ja asenteita, jotka auttavat tekemään yhteisöstä yhtenäisemmän ja vaikuttamaan siihen ja edistämään Viron kehitystä.

  • Tallinn, Viro

  TTK University of Applied Sciences (TTK UAS) on valtion ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa kilpailukykyistä ammattikorkeakoulutusta ja tekniikan, tuotannon, maa- ja vesirakentamisen, logistiikan, taloustieteen ja hyvinvoinnin ammattitutkimusta. TTK-ammattikorkeakoulu on Viron suurin ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa tällä hetkellä yli 3000 opiskelijaa, mikä tekee TTK-ammattikorkeakoulusta Viron neljänneksi suurimman korkeakoulun.

  • Tartu, Viro

  Kaitseväe Akadeemia (jäljempänä Akatemia) on ammattikorkeakouluista annetussa laissa tarkoitettu kansallisen puolustuksen ammattikorkeakoulu. Akatemian virolainen lyhenne on "KVA". Akatemia on puolustusvoimien rakenneyksikkö, jota johtaa suoraan puolustusvoimien komentaja. Tehtäviään hoitaessaan Akatemia edustaa valtiota ja puolustusvoimia.

  • Budapest, Unkari
  • Espoo, Suomi
  • + 13 lisää

  EIT Digital Master School on Euroopan johtavien teknisten korkeakoulujen ja kauppakorkeakoulujen ainutlaatuinen yhteinen aloite, joka tarjoaa ylimääräistä mentorointia ja kumppanuutta erinomaisten eurooppalaisten tutkimusorganisaatioiden ja johtavien liikekumppaneiden kanssa. EIT Digital tarjoaa kaksivuotisia ohjelmia, joiden avulla voit opiskella kahdessa maailmanluokan yliopistossa kahdessa eri Euroopan maassa. Lisäksi voit rakentaa räätälöidyn opetussuunnitelman ainutlaatuisten taitosi ja kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Tarjoamme kaksoistutkintoja, joissa jokainen yhdistää teknisen osaamisen käytännön innovaatioihin ja yrittäjyyteen.

  • Tallinn, Viro

  Vuonna 1914 perustettu Viron taideakatemia on Viron ainoa julkinen yliopisto, joka tarjoaa kuvataiteen, muotoilun, arkkitehtuurin, median, visuaalisen tutkimuksen, taidekulttuurin, kulttuuriperinnön ja luonnonsuojelun korkeakoulutusta. Pääkaupungissa Tallinnassa sijaitseva se on aktiivinen opinto- ja tutkimuslaitos sekä johtava kansallinen visuaalisen kulttuurin innovaatiokeskus. Opinnot tapahtuvat uudessa rakennuksessamme innovatiivisessa ja inspiroivassa ympäristössä. Vuonna 2022 EKA listattiin QS World University Rankingsissa maailman 200 parhaan arkkitehtuuri- ja suunnitteluyliopiston joukkoon.

  • Tallinn, Viro

  Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) on Virossa erittäin arvostettu yksityinen yliopisto, joka sijaitsee monissa palkituissa Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) nimeltä Ülemiste City. Avainaiheet, jotka yhdistävät opetussuunnitelmamme, ovat yrittäjyys ja luovuus. Tavoitteenamme on antaa opiskelijoille taitoja, verkostoja ja ajattelutapoja muuttaa heidän elämäänsä ja vaikuttaa maailmaan! Toivotamme opiskelijoita ympäri maailmaa opiskelemaan perustutkinto- ja maisteriohjelmia, jotka voidaan suorittaa englanniksi, venäjäksi ja viroksi. Opinto-ohjelmiamme tukee tietotekniikkainfrastruktuuri, joka on mukautettu kokopäiväisen, osa-aikaisen ja etäopiskelun tarpeisiin.

  • Tallinn, Viro

  Visio tämän päivän yhteiskunnasta on innovatiivinen, yrittäjähenkinen, teknologisesti edistynyt ja maailmalle avoin, ja tätä Tallinnan teknillinen yliopisto (TalTech) hakee kansainvälisesti korkeatasoisten opintojen ja tutkimuksen kautta.

  • Tartu, Viro
  • Tallinn, Viro
  • + 3 lisää

  Tarton yliopisto (UT) on Viron johtava tutkimus- ja koulutuskeskus. Se on Baltian ainoa yliopisto, joka on sijoittunut 1.2%: n joukkoon maailman parhaista yliopistoista (QS World University Rankings 2021). Vuonna 1632 perustettu UT on Viron ainoa klassinen yliopisto. UT:ssa opiskelee yli 13 000 opiskelijaa (ml. 1800 kansainvälistä opiskelijaa) ja UT:lla on 3800 työntekijää (sis. 1800 akateemista työntekijää (190 professoria)). Opiskelijoiden ja akateemisen henkilökunnan ammatillisen osaamisen tukemiseksi ja kehittämiseksi yliopistolla on 71 kumppaniyliopistoa 27 maassa.

  • Tallinn, Viro

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...