Keystone logo

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Venäjä 2023

Laitosten lukumäärä: 30
  • Arkhangelsk

  MV Lomonosovin mukaan nimetty Northern (Arctic) Federal University koostuu innovatiivisten tieteellisten ja inhimillisten voimavarojen luomisesta Venäjän pohjoisen ja arktisen alueen älylliseen tutkimiseen.

  • Kingston upon Thames
  • Moscow

  Kauppa- ja yhteiskuntatieteellinen tiedekunta yhdistää Kingston Business Schoolin ja oikeustieteiden, yhteiskuntatieteiden ja käyttäytymistieteiden koulun. Yhdessä he viljelevät kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisumenetelmää oppimiseen kansainvälisellä näkökulmalla.

  • Rostov-on-Don
  • Taganrog

  Southern Federal University (SFedU), joka juontaa juurensa vuoteen 1915, on Southern Federal University Venäjän suurin tiede- ja koulutuskeskus. SFedU jäljittää juurensa Varsovan kuninkaalliseen yliopistoon, joka on muuttanut Venäjän eteläpuolelle suuren sodan aikana.

  • Irkutsk

  Irkutsk National Research Technical University (INRTU) on Itä-Siperian johtava tutkimusyliopisto ja kuuluu innovatiivisimpien ja perspektiivisimpien joukkoon. Se tarjoaa laajan valikoiman korkea-asteen ja ammatillisen koulutuksen kursseja vahvalle ja monimuotoiselle oppijayhteisölle.

  • Moscow

  Olemme Skoltech - uusi kansainvälinen englanninkielinen STEM-yliopisto Moskovassa, Venäjällä. Vain 8 vuodessa yhdistimme kymmeniä tutkijoita ja maailmanlaajuisesti tunnettuja professoreita, rakensimme upean kampuksen, perustimme maailmanluokan laboratorioita ja pääsimme luonnonhakemiston 100 parhaan nuoren yliopiston joukkoon.

  • Saint Petersburg

  SSE Russia on ainoa kansainvälinen kauppakorkeakoulu, joka on akkreditoitu opettamaan Venäjän alueella. . Tämä tarkoittaa ainutlaatuista mahdollisuutta saada Venäjän rajojen sisäpuolelta laadukasta eurooppalaista koulutusta kansainväliseltä tiedekunnalta, joka on kilpailukykyinen sekä kotimaisilla että maailmanlaajuisilla markkinoilla.

  • Moscow
  • Nizhny Novgorod
  • Russia Online
  • + 3 lisää

  Euraasian hallinto- ja hallintokoulu (EMAS Business School) on yksi johtavista kauppakorkeakouluista, strategisen johtamisen asiantuntijoista ja MBA-ohjelmista Euroopassa, Venäjällä ja IVY-maissa.

  • Volgograd

  Volgograd State University tarkoituksena on kouluttaa korkeasti koulutettua henkilöstöä ja tuottaa uutta tietoa taloudelle ja sosiaalialalle kansallisilla ensisijaisilla tieteen, tekniikan ja tekniikan aloilla yhteistyössä valtion, liike-elämän ja kansalaisten kanssa. Ainutlaatuisen maantieteellisen sijainnin ansiosta yliopisto voi toimia tieteellisenä ja kasvatuksellisena siltana, joka yhdistää Euroopan ja Aasian tieteen ja innovaatioiden saavutukset. Volgograd State University pyrkii parantamaan tiedekunnan valmiuksia sekä aineellista ja teknistä perustaa yhdistääkseen tutkimuksensa ja opetuksensa maailman korkeimmalla tasolla. Se edistää aktiivisesti kansainvälistä yhteistyötä ja strategista yhteistyötä naapurimaiden kanssa tieteen, koulutuksen ja kulttuurin alalla. Volgograd State University on lupa harjoittaa koulutustoimintaa ja todistus valtion akkreditoinnista.

  • Novosibirsk

  Novosibirskin valtionyliopisto sijaitsee maailmankuulussa tiedekeskuksessa - Akademgorodokissa. 80% NSU: n tiedekunnan jäsenistä on tutkijoita Venäjän tiedeakatemian Siperian osastosta. Joten koulutus tapahtuu läheisessä yhteydessä maailmanluokan tieteellisiin saavutuksiin. Kaikki on kävelyetäisyydellä pienikokoisesta kampuksestamme: yliopiston makuusalit, urheilukeskus, stadion, 35 tieteellistä laitosta ja innovatiivinen tekninen puisto (Academpark) ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä kampukselta. NSU on moderni yliopisto, joka osoittaa nopeaa ja dynaamista kasvua Vuonna 2007 NSU oli yksi 57 venäläisestä yliopistosta, joka voitti kansallisen koulutusprojektin innovatiivisten koulutusohjelmien kilpailun. on osallistunut 5-100-ohjelmaan, jonka tavoitteena on viedä venäläisiä yliopistoja maailman 100 parhaan yliopiston joukkoon

  • Russia Online
  • Kursk

  Kursk State Medical University ( KSMU ) on arvostettu taso yleisen lääketieteen, hammaslääketieteen ja farmasian opettamisessa englanninkielisellä KSMU ja kansainvälisten opiskelijoiden valmistelussa. Tämä käyttöaste osoittautui vanhimmaksi lääketieteelliseksi yliopistoksi, joka opettaa englanninkielistä keskustelua Venäjällä ja jolla on eniten kansainvälisiä opiskelijoita eri kansallisuuksista kuin tällä alalla.

  • Kirov

  Vyatka State University (VyatSU) on klassinen yliopisto, jolla on laaja valikoima ammatillisia koulutusohjelmia. Yliopisto on kulkenut loistavan muodostumisen ja kehityksen polun. Nykyään se on merkittävä koulutus-, tutkimus- ja tuotantokompleksi alueella, jolla on laaja valikoima ammatillisia koulutusohjelmia ja suuri tutkimuspotentiaali.

  • Novosibirsk

  Parantamisen opettaminen on paljon monimutkaisempaa kuin minkä tahansa muun ammatin opettaminen maailmassa. Monet loistavien lääkäreiden ja tutkijoiden sukupolvet ovat valmistuneet Novosibirsk State Medical University (NSMU) vuosien varrella. Akateemikot, professorit, lukuisien hoitolaitosten johtajat ovat valmistuneiden joukossa.

  • Irkutsk

  Baikal State University on loistava valinta motivoituneille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita ammatillisesta kehityksestä monilla aloilla. BSU: n ydintehtävä on päästä globaaleille korkeakoulumarkkinoille erilaisilla nykyaikaisilla kandidaatin, maisterin ja tohtorin ohjelmilla sekä tarjota korkealaatuista opetusta ja henkilöstön kehittämistä.

  • Caserta
  • Aversa
  • Naples
  • + 7 lisää

  University of Campania "Luigi Vanvitelli" perustettiin vuonna 1991 (asetus MURST, 25. maaliskuuta), jonka tarkoituksena on lievittää napolilaisen Federico II -yliopiston ylikuormitusta.

  • Barnaul

  Lyhyt tieto koulutusorganisaatiosta: Pedagoginen yliopisto tarjoaa kaupungin ja alueen koulutusjärjestelmälle eri profiilien asiantuntijoita, opettajia, kouluttajia, psykologeja, logopeedeja, lisäopetuksen opettajia. Lisäksi AltSPU kerää alueen kehityspotentiaalia muodostamalla alueen koulujen opettajia, jotka on suunniteltu kehittämään yhteiskunnan kulttuuri- ja koulutuspohjaa, kouluttamaan ja kouluttamaan tulevia insinöörejä, lääkäreitä ja kulttuurihenkilöitä.