Keystone logo
Venäjä

Opiskelu Terveydenhuolto sisään Venäjä 2024

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  198
 • Osuus apuohjelmista

  28
 • Internet-liittymä

  6
 • Paikallinen kuljetus

  23

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  4
 • Elokuvalippu

  4
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Viisumivaatimukset

 1. Venäjän opiskelijaviisumi - Voimassa opiskeluun missä tahansa venäläisessä korkeakoulussa tai yliopistossa tai lyhytaikaisissa kursseissa.
 2. Venäjän humanitaarinen viisumi - Niille, jotka matkustavat Venäjälle tekemään tohtorintutkinnon jälkeistä tutkimusta tai osallistumaan akateemisiin seminaareihin. Voimassa enintään vuoden tarkoituksiin, mukaan lukien tieteeseen tai kulttuuriin liittyvät tarkoitukset. (HUOMAA: Kaikki lisätiedot ovat Venäjän opiskelijaviisumista.)

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Venäjän opiskelijaviisumi; Venäjän humanitaarinen viisumi

Hinta ja valuutta

Venäjän opiskelijaviisumin edellyttämät maksut vaihtelevat sen mukaan, mikä maa on myöntänyt passin opiskelijalle, ja valitsetko vakio- vai pikapalvelun. Esimerkiksi Venäjän opiskelijaviisumin kustannukset Ison-Britannian kansalaiselle alkavat 165 punnasta. Huomaa kuitenkin, että hakemusmaksuasi ei palauteta, jos opiskelijaviisumihakemuksesi hylätään tai hylätään jostain syystä.

Kuka voi hakea viisumia?

Useimpien ulkomaiden kansalaiset tarvitsevat viisumin opiskellakseen Venäjällä. Itsenäisten valtioiden yhteisön (IVY) maiden kansalaiset eivät tarvitse viisumia: Armenia, Azerbaidžan, Valko-Venäjä, Kazakstan, Kirgisia, Moldova, Tadžikistan, Ukraina, Uzbekistan sekä Abhasian ja Etelä-Ossetian autonomiset alueet. Jos olet Armenian, Valko-Venäjän, Kazakstanin, Kirgisian tai Ukrainan kansalainen, et tarvitse viisumia, mutta tarvitset voimassa olevan passin. Jos olet Abhasian, Azerbaidžanin, Moldovan, Etelä-Ossetian, Tadžikistanin tai Uzbekistanin kansalainen, voit tulla Venäjälle opiskelemaan ilman passia tai viisumia.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Venäjän suurlähetystö tai konsulaatti / valtuutetut viisumikeskukset

Niiden maiden kansalaisille, jotka tarvitsevat viisumin päästäkseen sisään, on hankittava venäläinen opiskelijaviisumi ennen Venäjälle matkustamista. Sinun on haettava Venäjän suurlähetystön tai konsulaatin kautta kotimaassasi. Joissakin maissa on myös valtuutettuja viisumikeskuksia.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Ennen hakemista sinun on hyväksyttävä yliopiston kurssille, jotta voit saada virallisen kutsun tulla Venäjälle opiskelemaan. Kun sinulla on kutsu, se on voimassa kolme kuukautta. Sitten, jos haluat hakea venäläistä opiskelijaviisumia, sinun täytyy käydä Venäjän suurlähetystössä tai konsulaatissa kotimaassasi ja toimittaa kaikki tarvittavat asiakirjat. Huomaa: Sinun on rekisteröitävä viisumisi seitsemän päivän kuluessa maahantulostasi Venäjälle. Opiskelijaviisumien tapauksessa kutsuva osapuoli (yliopisto tai korkeakoulu tai kielikoulu tai instituutti) järjestää yleensä opiskelijoiden viisumirekisteröinnin. Kun rekisteröinti on valmis, sinulle toimitetaan todiste viisumirekisteröinnistäsi, joka sinun on säilytettävä huolellisesti, kunnes poistut maasta.

Jotta voit hakea opiskelijaviisumia venäjäksi, sinun on lähetettävä täytetty viisumihakemuslomake, alkuperäinen kansallinen passi (ja kopio etusivulta), yksi vakiokuva, maksumääräys, alkuperäinen kutsukirje venäläiseltä isäntäorganisaatioltasi, alkuperäinen negatiivinen HIV-verikoe (AIDS) -todistus (enintään 3 kuukautta). Kansallisen passin on oltava voimassa vähintään puolitoista vuotta.

Milloin kannattaa hakea?

Voit aloittaa viisumihakemusprosessin 45 päivää ennen suunniteltua saapumispäivää Venäjälle. Käsittelyaika voi olla pitkä, kestää kahdesta viiteen viikkoa. Opiskelijaviisumi myönnetään alun perin 90 päiväksi, mutta sitä voidaan pidentää vuoteen ja uusia sen jälkeen opiskelun ajaksi.

Käsittelyaika

5 Weeks

Työmahdollisuudet

Jos sinulla on venäläinen opiskelijaviisumi, tarvitset työluvan liittovaltion maahanmuuttovirastolta (FMS), ellei tätä työtä tehdä lomien aikana tai laitoksessa tai organisaatiossa, jossa opiskelet. Sinulle myönnetään lupa työskennellä vain, jos olet kokopäiväinen opiskelija valtion hyväksymässä yliopistossa ja vähintään 18-vuotias. Lupa oikeuttaa sinut työskentelemään vain luvassa määritellyllä alalla tai ammatissa ja yliopistosi kaupungissa tai alueella. Työluvan hinta niille, joilla on Venäjän opiskeluviisumi, on 3 500 ruplaa (60 USD). Jos poistut yliopistokurssilta, työlupa peruutetaan ja et voi enää työskennellä Venäjällä.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Jos esität vääriä asiakirjoja opiskelijaviisumistasi tai piilotat tai vääristelet tosiasioita hakemuksessasi. Sinulta voidaan evätä pääsy Venäjälle opiskelijaviisumilla, jos olet HIV-positiivinen.