Keystone logo
Tšekki

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Tšekki 2023

Laitosten lukumäärä: 75
  • Prague 3, Tšekki

  Kansainvälisten suhteiden tiedekunta (FIR) on yksi Prahan kauppakorkeakoulun suurimmista tiedekunnista. Sekä opetuksessa että tutkimuksessa on kaksi pääsuuntaa: kansainvälinen liiketoiminta ja kansainvälinen politiikka ja diplomatia. Muilla ohjelmilla, jotka keskittyvät liiketoimintaan ja lakiin, kansainväliseen politiikkaan ja diplomatiaan tai matkailuun, on myös väistämätön rooli. FIR: n keskeinen erottuva piirre on korkea kansainvälistymisen taso kaikissa vaiheissa painottaen voimakkaasti opiskelijoiden kielitaitoa.

  • Prague, Tšekki

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague 1, Tšekki

  Prahan esittävien taiteiden akatemia (AMU) on Tšekin tasavallan suurin taidekoulu. Laajan kattavuutensa ansiosta, joka ulottuu teatterista, musiikista ja tanssista TV- ja elokuvatuotantoon, AMU: ta pidetään monipuolisena ja hoitavana tilana nuorille taiteilijoille löytää, hallita ja kehittää edelleen kykyjään.

  • Prague, Tšekki

  Praha School of Creative Communication on yksityinen korkeakoulu, joka valmistaa sinut täydellisesti uraan kaikilla luovan teollisuuden aloilla. Opinto-ohjelmamme/erikoisalamme: - Luova markkinointi ja viestintä (digitaalinen markkinointi ja viestintä, luova markkinointi, luovan alan johtaminen) - kirjallisuustaiteet (kirjalliset taiteet, kaupallinen kirjoittaminen mediassa) - kuvataide (valokuvaus ja audiovisuaalinen taide, animaatio ja Visual Effects, Graphic and Media design) liittyvät mainostoimistojen, graafisten studioiden, kustannusyhtiöiden ja medialaitosten käytännön toimintaan. Opintojen aikana työskentelet oikeiden tilausten parissa.

  • Pilsen, Tšekki

  Konetekniikan tiedekunta on yksi Pilsenin vanhimmista tiedekunnista, ja se on osoittautunut välttämättömäksi asemaksi tässä teollisuuskaupungissa yli 70 vuoden ajan.

  • Prague, Tšekki

  Olemme Tšekin tasavallan suurin yksityinen korkeakoulu, jossa on yli 7 000 opiskelijaa kahdessa paikassa Prahan ja Brnon kaupungeissa. Perustettiin vuonna 2001 ensimmäiseksi yksityiseksi korkeakouluksi. Koska olemme valmistaneet yli 20 000 opiskelijaa uralle yritys- ja julkisella sektorilla.

  • Brno, Tšekki

  Brnon eläinlääketieteellinen yliopisto perustettiin vuonna 1918. Tällä hetkellä yliopistossa on kolme tiedekuntaa - Eläinlääketieteellinen tiedekunta, Eläinlääkintähygienian ja ekologian tiedekunta. VFU Brno on Tšekin tasavallan ainoa eläinlääketieteeseen, eläinhygieniaan ja ekologiaan erikoistunut yliopisto ja vain yksi kahdesta farmaseuttista tiedettä opettavasta yliopistosta. Se sijaitsee Brnon kaupungin alueella Brno - Královo Polen kaupunginosassa, yliopiston kampuksella, jossa sijaitsevat kaikki koulutus- ja tutkimustilat.

  • Prague 6, Tšekki

  Czech Technical University in Prague on Euroopan vanhin tekninen yliopisto, perustettu vuonna 1707, ja se on tällä hetkellä johtava teknisen tutkimuksen yliopisto alueella ja Prahan tutkimusklusterissa. CTU tarjoaa perus-, jatko- ja tohtoriohjelmia kahdeksassa tiedekunnassa: Rakennustekniikan, konetekniikan, sähkötekniikan, ydintutkimuksen ja fysikaalisen tekniikan, arkkitehtuurin, kuljetustieteiden, lääketieteellisen tekniikan, tietotekniikan ja ohjelmat MIAS-kauppakorkeakoulussa. Lisäksi CTU tarjoaa ilmaisia urheilukursseja, voit käydä ja opiskella Teknologian kansalliskirjastossa ja tuntea kansainvälisen yhteisön Campus Dejvice -keskuksessa Euroopan sydämessä.

  • Nancy, Ranska
  • Metz, Ranska
  • + 6 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague, Tšekki

  Prahan kauppakorkeakoulu (VŠE) on yksi arvostetuimmista yliopistoista johtamisen ja taloustieteen alalla, ja se on toistuvasti sijoittunut Financial Times European Business School Rankingin parhaiden koulujen joukkoon.

  • Prague, Tšekki
  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  European Centre for Career Education tarjoaa käytännön koulutusta ainutlaatuisten ohjelmien muodossa oikeuden, kansainvälisen liiketoiminnan, tietotekniikan, arkkitehtuurin ja suunnittelun, kestävän kehityksen ja tekniikan aloilla. Tavoitteenamme on kouluttaa nuoria ja lahjakkaita opiskelijoita siitä, miten ammattimaailma todella toimii.

  • Liberec, Tšekki

  Tutkimuksen ja tieteen huipputulokset, opetuksen erinomaisuus ja tieteidenvälinen yhteistyö ovat edustaneet Technical University of Liberec vuodesta 1953. Seitsemässä tiedekunnassa ja yhdessä erikoistuneessa laitoksessa opiskelee noin 7000 opiskelijaa.

  • Prague, Tšekki

  ARCHIP on edistyksellinen uusi arkkitehtuurikoulu, globaalin ja paikallisen mittakaavan, käsitteellisen ja teknisen koulutuksen yhdistelmä ja filosofinen tila, jossa yhdistyvät eurooppalaisen ja amerikkalaisen arkkitehtuurikoulutuksen parhaat puolet.

  • 12, Tšekki

  Ústav práva a právní vědy on tšekkiläinen laki- ja johtamiskoulu, joka keskittyy johtamis- ja ammatillisen koulutuksen tarjoamiseen koulutusohjelmissa MBA, BBA, LLM., DBA, MPA ja MSc. Yksittäisten ohjelmien opetuksen sisältö perustuu viimeisimpään aikuiskoulutuksen andragologiseen tietoon ja on täysin mukautettu erittäin kiireisille osallistujille.

  • Prague, Tšekki

  Prahan kansainvälisen johtamiskoulun päätehtävänä on tarjota hakijoille kansainvälisesti tunnustettuja MBA -opintoja, jotka täyttävät sen tason vaativat vaatimukset. Yksi menestyvän yrityksen avaintekijöistä on johtamisen laatu. Monille yrityksille, erityisesti kansainvälisesti osallistuville, MBA -tutkinto on kriteeri uusien johtajien etsimisessä.