Keystone logo
Taiwan

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Taiwan 2024

Laitosten lukumäärä: 7
  • 151號, Taiwan

  Yli puolen vuosisadan ajan Fooyin University todistanut taiwanilaisten elämän perintöä jokaisessa sukupolvessa ja aikakaudessa. Vain ahkera ja nöyrä ilmapiiri kestää. Koulumme kehitysprosessin jokaisessa vaiheessa olemme saavuttaneet mahtavia sivuja.

  • 78號, Taiwan

  Koulu perustettiin kesäkuussa 1952, ja se nimettiin nimellä "lääketieteen työntekijöiden koulutuksen valmisteluluokka Etelä-Taiwanissa". Elokuussa 1953 se ylennettiin ”Taiwanin provinssin Tainanin ammattikorkeakouluksi sairaanhoitajaksi”. Viidenkymmenen vuoden aikana koulu houkuttelee yhä merkittävämpiä hoitokykyjä, jotka työskentelevät maassa ja ulkomailla ja saavat syvästi kiitosta.

  • 89, Taiwan

  Chung Hwa University Of Medical Technology (HWAI), joka alun perin tunnettiin nimellä China Junior College of Medical Technology, perustettiin vuonna 1968 Jen-Te Countyhin Tainan Hsieniin tarjoamaan akateemisia mahdollisuuksia sairaanhoidosta kiinnostuneille nuorille.

  • 110號, Taiwan

  Koska hammaslääkäreistä puuttui sodanjälkeinen aikakausi Taiwanissa 54-luvulla, tohtori Ju-Chuan Chou perusti Chung Shan Medical University ennakkotapaus) hammaslääkäreiden kouluttamiseksi. Koulu nimettiin tohtori Sun Yat-Senin, alias Chung-Shanin, mukaan tunnustuksena hänen isänmaallisuudestaan. Instituutin nostamisen korkeakoulujen kysyntä kasvoi ajan myötä. Paljon vaivaa ja ohjelmien täytäntöönpanoa, vuonna 1977, opetusministeriö myönsi koulumme etenemään Chung Shanin lääketieteen ja hammaslääketieteen korkeakouluun. Edistyimme ja laajensimme kuitenkin jatkuvasti. Vuonna 2001 instituutti organisoitiin uudelleen nimellä Chung Shan Medical University (CSMU).

  • 365, Taiwan

  NTUNHS perustettiin vuonna 1954 Taiwanin maakunnan nuorena hoitokorkeakouluna. Vuonna 1963 korkeakoulu sulautui Taipein vanhempaan ammatilliseen lääketieteelliseen oppilaitokseen, joka perustettiin vuonna 1947, ja siitä tuli viisivuotinen nuorempi korkeakoulu, Taiwanin maakunnan sairaanhoito- ja kätilöopisto. Vuonna 1981 yliopistosta tuli National Taipei Nursing College, ja se uudistettiin uudelleen National Taipei Nursing Collegeiksi vuonna 1994. Lopuksi elokuussa 2010 opetusministeriö hyväksyi koulun uuden nimen, "Taipeiin kansallisen hoito- ja terveysyliopiston". Tiede "tunnustuksena koulun erinomaisesta kehityksestä ja saavutuksista. Yliopistossa on kolme korkeakoulua: Hoitotieteiden korkeakoulu, Terveysteknologian korkeakoulu ja Inhimillisen kehityksen ja terveydenhuollon korkeakoulu sekä yleiskoulutuskeskus.

  • 91號, Taiwan

  China Medical University (CMU) perustettiin Kiinan lääketieteen korkeakouluksi 6. kesäkuuta 1958 ja muuttui itsestään China Medical University vuonna 2003. Se on Taiwanin ensimmäinen akateeminen laitos, jossa tarjotaan kiinalaisen lääketieteen ja farmasian ohjelmia. Yliopisto on kasvanut tasaisesti nykyiseen asemaansa yhtenä Taiwanin johtavista lääketieteellisistä yliopistoista. Yliopistossa on kaksi suurta kampusta, Taichung (mukaan lukien Wuquan ja Ankang) ja Beigang.

  • Taichung, Taiwan

  7. toukokuuta 1967 Hungkuangin perustaja, tohtori Yu Lin Wang, perusti Hungkuangin hoitokorkeakoulun, joka jatkoi isänsä perintöä lääketieteellisestä palvelusta. Saman vuoden 12. heinäkuuta opetusministeriön tuen ja ratifioinnin jälkeen tohtori Yu Lin Wangista tuli koulun ensimmäinen presidentti.