Keystone logo
Sveitsi

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Sveitsi 2023

Laitosten lukumäärä: 122
  • Basel, Sveitsi

  Institute Contemporary Design Practicesin (ICDP) Masterstudio Design koostuu kolmesta studiosta: Masterstudio Industrial Design, Masterstudio Scenography, Masterstudio Fashion Design. Jokaisessa studiossa on kurinalaisuus. Lisäksi ICDP:n tutkimusdiskurssi keskittyy digitaaliseen integraatioon, muotoilukulttuureihin ja pyöreään muotoiluun ja heijastuu ja viestitään moniulotteisesti. Sovellettavan tutkimuksen ja projektityömme perustana on suunnittelutermi "Advanced Design". Nykyisen taloudellisen maksimointikäytännön sijaan omaksumme opetuksessa ja suunnittelussa ulkopuolisen roolin, joka tarkoittaa yhteistyötä ja systeemistä toimintaa: Ajankohtaisia globaaleja kriisejä, ilmastonmuutosta ja sosiaalista eriarvoisuutta käsitellään ja kehitetään edelleen. Kestävä kehitys ja ekologia, inkluusio ja teknologia, vuorovaikutus ja olennaisuus ovat aloja, joilla muotoilun roolia kyseenalaistetaan ja määritellään uusia visioita ihmisten rinnakkaiselosta ja taloudellisesta toiminnasta. Masterstudio Design tarjoaa syvällistä koulutusta ammattimaiseen, tulevaisuuteen suuntautuvaan suunnittelukäytäntöön ja soveltavaan tutkimukseen. Olennaiset tutkimuskysymykset tunnistetaan ja määritellään, suunnitellaan tarkoituksenmukaisia ja monimutkaisia suunnitteluprosesseja, kehitetään ja toteutetaan projekteja. Viestintä, projektinhallinta, poikkitieteellinen ja tutkimuslähtöinen ryhmätyö ovat osa koulutusta.

  • Madrid, Espanja
  • Amsterdam, Alankomaat
  • + 8 lisää

  IE University on opiskelijoille, jotka suhtautuvat oppimiseen elämäntapana. Tarjoamme tukevan yhteisön, jossa opiskelijat ja tiedekunta ovat vuorovaikutuksessa yhdessä oppimisprosessissa. IE Universityssä on henkilökohtainen, opiskelijakeskeinen yhteisö, jossa on runsaasti erilaisia yksilöitä, ideoita ja lähestymistapoja. Joka vuosi sen kampuksella on edustettuna yli 130 kansallisuutta, ja yli 75% sen opiskelijoista tulee Espanjan ulkopuolelta. IE-yliopisto on arvostettu ympäri maailmaa ja arvostetuimpien yhdistysten laadukas opetus. Innovatiivinen näkemys, yrittäjähenkinen ja humanistisiin tieteisiin keskittyvä ja akateeminen kurinalaisuus IE University on sitoutunut kouluttamaan ammattilaisia, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan. Käytännöllinen lähestymistapamme oppimiseen alkaa luokkahuoneesta ja jatkuu kaikkialla maailmassa valmistaen opiskelijoitamme kansainvälisiksi ammattilaisiksi. Jos haluat inspiroivan ja haastavan koulutuksen, joka muokkaa sitä, kuka olet ja kuka sinusta tulee, IE University laajentaa näköalojasi, yhdistää sinut maailmaan ja opastaa sinua ainutlaatuiselle polulle, jota tarvitaan tavoitteidesi saavuttamiseen.

  • Barcelona, Espanja
  • Zürich, Sveitsi

  Swiss School of Business Research tarjoaa akateemista huippuosaamista sveitsiläisellä laadulla opiskelijoillemme, jotka hakevat kaikkialta maailmasta innovatiivisia kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja. Tarjoamme lukuisia etuja ja mahdollisuuksia kasvuun ja kehitykseen dynaamisessa kansainvälisessä ympäristössä, jossa opiskelijat voivat juhlia kulttuurienvälistä monimuotoisuutta ja innovatiivisia opetustyylejä.

  • Neuchâtel, Sveitsi
  • Leicester, Yhdistynyt kuningaskunta
  • + 1 lisää

  CIES - International Center for Sports Studies, on itsenäinen tutkimuskeskus, joka sijaitsee Neuchâtelissa, Sveitsissä. Se perustettiin vuonna 1995 Kansainvälisen jalkapalloliiton (FIFA), Neuchâtelin yliopiston sekä Neuchatelin kaupungin ja osavaltion välisenä säätiönä.

  • Brig, Sveitsi

  Swiss Distance University of Applied Sciences (Fernfachhochschule Schweiz – FFHS) on kansallisesti tunnustettu yliopisto. Vuodesta 1998 lähtien se on tarjonnut osa-aikaisia kandidaatin ja maisterin tutkintoja sekä täydennyskoulutusohjelmia. Yli 20 vuoden kokemuksella etäopiskelusta se on Sveitsin johtava verkko-oppimisyliopisto ja vaihtoehto opiskelijoille, jotka haluavat yhdistää työn, perheen ja opiskelun.

  • Port-Valais, Sveitsi
  • Brig, Sveitsi

  Meitä pidetään Sveitsin parhaimpana kulinaarisena kouluna ja yhtenä maailman hienoimmista, kiitos kattavan opetussuunnitelmamme, joka yhdistää huippuluokan kulinaarisen taiteen koulutuksen käytännön bisnesteoriaan. Kasvata lahjakkuuttasi, ruoki uteliaisuuttasi ja rakenna vahva perusta menestyäksesi kulinaarisen taiteen maailmassa. Culinary Arts Academy Switzerland et saa vain maailmanluokan koulutusta, vaan saat myös pätevyyden sen tukemiseksi.

  • Lausanne, Sveitsi
  • Singapore, Singapore
  • + 1 lisää

  EHL Hospitality Business School , joka perustettiin vuonna 1893 nimellä Ecole Hôtelière de Lausanne, on edelläkävijä Sveitsin vieraanvaraisuuskoulutuksen menetelmissä ja asettaa huippuosaamisen standardit. Nykyään EHL yhdistää sveitsiläiset arvot akateemisen kurinalaisuuden ja toimialakäytännön luovuuteen ja innovatiivisuuteen asiakaslähtöisissä vieraanvaraisuuden johtamisen tutkinnoissa, jotka valmistavat valmistuneita johtamaan tulevaisuutta ja hallitsemaan kunnioituksella ja empatialla.

  • Lucerne, Sveitsi
  • Risch-Rotkreuz, Sveitsi

  Lucerne School of Business on Keski-Sveitsin osaamiskeskus taloudellisesti ja sosiaalisesti tärkeillä liiketoiminnan ja aluetalouden, pankki- ja rahoitusalan, viestinnän ja markkinoinnin sekä matkailun ja liikkuvuuden aloilla. Tarjoamamme vaativat, käytännönläheiset ja tutkimukseen perustuvat kandidaatti- ja maisteriohjelmat ovat avainasemassa pätevien työntekijöiden hankkimisessa yrityksille, julkisille laitoksille ja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille.

  • Basel, Sveitsi

  Vuonna 1460 perustettu Baselin yliopisto on Sveitsin vanhin yliopisto. Liiketalouden tiedekunta perustettiin vuonna 1995, ja se on toiseksi nuorin Baselin yliopiston seitsemästä tiedekunnasta. Taloustieteen ainetta on kuitenkin opetettu Baselissa jo lähes 150 vuotta.

  • Geneva, Sveitsi

  ESDST on James Lind Instituten akkreditoima Rushford Business Schoolin datakoulu. Koulu tarjoaa datatieteen ja teknologian korkeakoulututkinto-ohjelmia, joiden tutkinnon myöntää Rushford Business School. Tiedekuntamme ja mentorimme ovat datatieteilijöitä ja työskentelevät alan maineikkaissa tehtävissä. Opetamme sovelletun metodologian avulla todellisen tietojoukon kanssa ja tutkinto päättyy konsulttiprojektiin. Tämän tarkoituksena on kasvattaa opiskelijoistamme maailmanluokan huippujohtajia ja datatieteilijöitä.

  • Geneva, Sveitsi

  Sveitsissä vuonna 1978 perustettu Webster University Geneva on akkreditoitu amerikkalainen yliopistokampus, joka tarjoaa korkealaatuisia englanninkielisiä ohjelmia perustutkintojen (kandidaatin tutkinto) ja jatko-opiskelijoiden (maisterien) tasolla. Webster tarjoaa laajan liberaalitaiteen lähestymistavan opetukseen kulttuurisesti rikkaassa Sveitsissä, ja yliopistosta on tullut tärkeä jäsen yhteisössä ja hengessä, johon kuuluu "Genève Internationale".

  • Geneva, Sveitsi

  Tarjoamme englannin opetettuja säätiö-, kandidaatti-, maisteri- ja MBA-ohjelmia aiheissa, jotka edistävät yrittäjyyttä, innovaatioita ja johtajuutta ja ovat yritysten erittäin kysyttyjä. Näitä ovat muun muassa liiketoiminnan hallinto, viestintä ja suhdetoiminta, kansainvälinen liiketoiminta, digitaalinen liiketoiminta, urheilunhallinta, markkinointi, rahoitus ja yritystoiminta.

  • Zürich, Sveitsi

  University Of Zurich (UZH) on Sveitsin suurin yliopisto, jossa on lähes 30 000 opiskelijaa. Yliopisto koostuu seitsemästä tiedekunnasta, jotka kattavat noin 100 eri aihealuetta. Yliopisto tarjoaa laajan valikoiman kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja. ohjelmia. Lukuisat tunnustukset korostavat yliopiston kansainvälistä mainetta lääketieteen, immunologian, genetiikan, neurotieteen ja rakennebiologian sekä taloustieteen aloilla.

  • Ilanz, Sveitsi
  • London, Yhdistynyt kuningaskunta

  Vuonna 1962 perustettu yritys on vakiinnuttanut asemansa maailman hienoimpien vieraanvaraisuuteen ja ylellisyyden hallintaan erikoistuneiden oppilaitosten joukossa. Tarjoamme soveltavaa liiketalouden koulutusta, jossa yhdistyvät akateeminen kurinalaisuus, käytännön taidot ja ammatilliset harjoittelupaikat - kaikki keskittyen pehmeiden taitojen kehittämiseen, jotka ovat edellytys modernille globaalille taloudelle.

  • Crans-Montana, Sveitsi
  • Marbella, Espanja
  • + 1 lisää

  Kolme kansainvälistä kampusta, yli sata kansakuntaa opiskelee kanssamme - kun sanomme "Global Hospitality Education", tarkoitamme sitä todella. Etsitpä perustutkinto- tai jatko-ohjelmia, Les Roches palvelee akateemista kurinalaisuutta innovaatioiden ja yrittäjyyden avulla.