Keystone logo
Suomi

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Suomi 2023

Laitosten lukumäärä: 48
  • Lahti, Suomi
  • Madrid, Espanja
  • + 1 lisää

  EIT RawMaterials Academy - MEITIM tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia dynaamisessa ympäristössä keskittyen tosielämän haasteisiin. Euroopan unionin elimen EIT:n (European Institute of Innovation and Technology) myöntämä EIT-laatumerkki on laatutodistus, joka myönnetään vain erinomaisille maisteri- ja tohtoritason koulutusohjelmille.

  • Rotterdam, Alankomaat
  • Bilbao, Espanja
  • + 5 lisää

  Euroopan jälkiteollisten kaupunkien yliopisto (UNIC) perustettiin vuonna 2020 tavoitteena tarjota osallistavaa koulutusta uudelle opiskelijasukupolvelle. Jälkiteollisissa kaupungeissa sijaitsevien 10 eurooppalaisen yliopiston yhteenliittymä, jota rahoittaa Euroopan komissio, tekee yhteistyötä kaupunkien oppilaitosten kanssa varmistaakseen, että kaupunkikysymykset otetaan huomioon opetuksessa ja tutkimuksessa tavalla, joka on kaikkien oppijoiden saavutettavissa ja osallistava. Allianssi käynnistää ensimmäisen yhteisen maisteritutkintonsa vuonna 2023 ja etsii opiskelijoita, jotka edistävät kaupunkiensa jälkiteollisia muutoksia ja tulevat korkeasti koulutetuiksi tutkinnon suorittaneiksi uusilla tieteenaloilla, jotka vastaavat muuttuvan talouden tarpeisiin Euroopassa ja ympäri maailmaa.

  • Poitiers, Ranska
  • Iași, Romania
  • + 5 lisää

  European Campus of City-Universities (EC2U) on monikulttuurinen ja monikielinen allianssiliitto, joka koostuu seitsemästä pitkäaikaisesta, koulutus- ja tutkimusvetoisesta paikallisesti ja maailmanlaajuisesti mukana olleesta yliopistosta neljältä eri alueelta Euroopan unionista: Coimbran yliopistosta, Iașin yliopistosta, Jenan yliopistosta, Pavian yliopistosta, Poitiersin yliopistosta (koordinaattori), Salamancan yliopistosta ja Turun yliopistosta. Allianssin tavoitteena on kehittää innovatiivinen tila, joka mahdollistaa liikkuvuuden liikkumisen vapaasti seitsemän yliopiston ja niihin liittyvien kaupunkien välillä.

  • Jyväskylän yliopisto, Suomi

  JYU on maailmanluokan yliopisto, jossa monitieteinen ja huippututkimus kohtaa avoimen ja energisen yhteisöllisyyden. Tunnetun opetuksen, korkean profiilin osaamisen ja globaalin yhteistyön avulla JYU-yhteisö etsii ja löytää ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Jyväskylän yliopisto on maailman kaikkien yliopistojen kansainvälisissä rankingissa kolmen parhaan joukossa ja edustaa useilla tieteenaloillaan maailman parasta. Tarjoamme 17 korkeatasoista, tutkimukseen perustuvaa englanninkielistä maisteriohjelmaa. Kansainväliset opiskelijat ovat tervetulleita hakemaan kaksivuotisiin ohjelmiin, jotka johtavat virallisesti tunnustettuun maisterin tutkintoon ja täyttävät jatko-opinnot. Kuudessa tiedekunnassamme voit syventää osaamistasi eri aloilla, kuten kasvatustieteissä, urheilu- ja terveystieteissä, matematiikassa ja luonnontieteissä, tietotekniikassa, liiketaloudessa sekä humanistisissa ja yhteiskuntatieteissä. Tarjoamme myös menestyneimmille kansainvälisille maisteriopiskelijoille stipendejä, jotka kattavat lukukausimaksut ja tekevät meillä opiskelusta palkitsevaa ja erittäin edullista. Jyväskylä sijaitsee Keski-Suomessa kauniissa luonnonympäristössä ja inspiroivassa arkkitehtuurissa. JYU:n kampus on yhdistelmä modernia tyyliä ja kuuluisan arkkitehti Alvar Aallon klassikoita. Seminarinmäen kampukselle myönnettiin vuonna 2022 Euroopan kulttuuriperintötunnus. Kampus korostaa suomalaisen ja eurooppalaisen koulutusjärjestelmän merkitystä tasa-arvoisen ja demokraattisen yhteiskunnan perustana. Välillä täällä Suomessa viilenee, mutta Jyväskylän yliopistossa lämpimät kollegat, tutkijat ja opettajat auttavat pitämään hymyn huulilla. Jyväskylän yliopistossa yhteisö huolehtii jäsenistään. Yliopisto tarjoaa tukea ja apua opinnoissasi ja hyvinvointiasi. Kansainväliseen yliopistoyhteisöömme on helppo liittyä!

  • Vaasa, Suomi

  University of Vaasa Executive Education on vahvat juuret Vaasan yliopistossa ja tiedemaailmassa. Olemme Suomen jännittävin ja vaikutusvaltaisin aikuis- ja täydennyskoulutuspalveluiden tarjoaja esimiehille ja ammattilaisille.

  • Tallinn, Viro
  • Helsinki, Suomi

  Tallinnan yliopisto on moderni ja dynaaminen tutkimusyliopisto Virossa, jolla on johtava rooli älykkään elämäntavan edistämisessä koulutuksen, tutkimuksen ja ainutlaatuisen tieteenalojen välisen yhteistyön avulla. Näemme älykkään elämäntavan tekevän tutkimukseen perustuvia päätöksiä yhteiskunnan ja sen kansalaisten hyvinvoinnin parantamiseksi.

  • Rovaniemi, Suomi

  Lapin ammattikorkeakoulu on Suomen ja EU:n pohjoisin ammattikorkeakoulu, joka keskittyy korkeakoulutukseen sekä tutkimukseen, kehitykseen ja innovaatioihin. Menestys arktisissa olosuhteissa ja olosuhteiden hyödyntäminen ovat ytimessä. Meillä on pohjoinen tekijä.

  • Rovaniemi, Suomi

  University of Lapland yliopisto on Euroopan unionin pohjoisin yliopisto. Yhdistämme tieteen ja taiteen Napapiirillä Lapin pääkaupungissa Rovaniemellä. Arktinen yliopistomme luo uutta tietoa, taitoja ja osaamista pohjoiselle ja maailmalle.

  • London, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Helsinki, Suomi
  • + 5 lisää

  EIT:n digitaalisen kesäkoulun ohjelmat ovat avoimia kandidaatti- ja maisteriopiskelijoille, nuorille ammattilaisille ja muille, jotka haluavat sukeltaa syvälle uusiin digitaaliteknologioihin, oppia muuttamaan teknologian liiketoiminnaksi ja lopulta käynnistää syväteknologian startup-yrityksiä. Opi huipputeknologian EU-kumppaniyliopistojemme tiedekunnalta ja henkilökunnalta. Hanki käytännön kokemusta yritystapausten, projektityön ja yhteistyön kautta. Kilpailukykyisesti hinnoiteltu lukukausimaksu. Pidä hauskaa tapaamalla ja verkostoitumalla samanhenkisten opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa!

  • Helsinki, Suomi

  Taideyliopisto (Taideyliopisto) tarjoaa Suomen korkeimman tason musiikin, kuvataiteen, teatterin ja tanssin koulutusta. Taideyliopisto on taiteen alan koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen edelläkävijä ja vahvistaa taiteen roolia yhteiskuntaa uudistavana voimana. Vuonna 2013 perustettu Taideyliopisto koostuu Kuvataideakatemiasta, Sibelius-Akatemiasta ja Teatterikorkeakoulusta.

  • Seinäjoki, Suomi

  Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monitieteinen korkeakoulu ja tehokas toimija koulutus-, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa Etelä-Pohjanmaan alueella Länsi-Suomessa.

  • Stockholm, Ruotsi
  • Helsinki, Suomi
  • + 5 lisää

  Kaksoistutkinto-ohjelmissamme yhdistyvät erinomainen tekninen koulutus innovaatio- ja yrittäjyyskoulutukseen sekä työharjoitteluun yrityksissä, toimialakumppaneissa ja kaupungeissa ympäri Eurooppaa.

  • Helsinki, Suomi

  Humak University of Applied Sciences harjoittaa korkea-asteen koulutuksen kehittämistä ja työelämän nykyaikaistamista. Me osallistumme uuden tyyppisen korkeakoulututkimuksen työskentelyyn sekä tutkimukseen, kehitykseen ja innovaatioihin, jotka palvelevat opiskelijoita heidän urapolullaan ja tukevat ammatillisia kumppaneita heidän kehittäessään omaa toimintaansa.

  • Helsinki, Suomi

  Arcada on moniammatillinen ammattikorkeakoulu Helsingissä. Tarjoamme laadukasta käytännönläheistä korkeakoulututkintoa kandidaatti- ja maisteritasolla. Kansainvälisellä kampuksellamme opiskelijat ja työntekijät kohtaavat eri tieteenaloja kouluttaakseen tulevaisuuden asiantuntijoita ja luodakseen älykkäitä ja kestäviä ratkaisuja. Riippumatta siitä, onko tämä ensimmäinen askel urallasi vai oletko jo uppoutunut työelämään, Arcada kehität taitojasi tuleviin haasteisiin.

  • Espoo, Suomi
  • Delft, Alankomaat
  • + 11 lisää

  EIT RawMaterials Academy - SUMA tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia dynaamisessa ympäristössä keskittyen tosielämän haasteisiin. Euroopan unionin elimen EIT:n (European Institute of Innovation and Technology) myöntämä EIT-laatumerkki on laatutodistus, joka myönnetään vain erinomaisille maisteri- ja tohtoritason koulutusohjelmille.