Keystone logo
Singapore

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Singapore 2023

Laitosten lukumäärä: 63
  • Singapore, Singapore

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Singapore, Singapore

  St.Gallenin yliopisto tarjoaa Aasiaan liittyvää akateemista toimintaa oman tytäryhtiönsä, "St.Gallen Institute of Management in Asia Pte. Ltd." tai lyhyesti sanottuna SGI.

  • Madrid, Espanja
  • Amsterdam, Alankomaat
  • + 8 lisää

  IE University on Espanjan kansainvälinen huippuyliopisto, jolla on kampukset Madridissa ja Segoviassa. IE on tunnustettu yhdeksi maailman johtavista korkeakouluista, ja se muokkaa johtajia, jotka edistävät innovaatioita ja muutosta organisaatioissa, tarjoamalla oppimisympäristön, jossa teknologioilla ja monimuotoisuudella on keskeinen rooli globaalin vision, yrittäjähenkisen ajattelutavan ja humanistisen lähestymistavan edistämisessä.

  • 463, Singapore

  SUSS tarjoaa sovellettua koulutusta, joka on suunnattu sekä vastavalmistuneille että aikuisopiskelijoille yhteiskuntatieteiden ja tieteenalojen alalla, joilla on vahva vaikutus ihmisen ja yhteisön kehitykseen.

  • Lille, Ranska
  • Nice, Ranska
  • + 3 lisää

  EDHEC Business School valmistaa kansainvälisiä osaajia globaalille uralle. Akateemisesta huippuosaamisestamme ja huippuluokan liiketalouden koulutuksestamme tunnetun missiomme on valmistaa johtajia menestymään haastavassa liiketoimintaympäristössä, joka vaatii ketteryyttä, innovaatioita ja sosiaalista vastuuta. EDHEC:n läheinen suhde globaaleihin yrityksiin antaa meille mahdollisuuden tarjota ainutlaatuisia oivalluksia ja mahdollisuuksia opiskelijoillemme ja tarjota transformatiivista liiketalouden koulutusta, jossa menestyksemme mittana on valmistuneiden menestys.

  • Lausanne, Sveitsi
  • Singapore, Singapore
  • + 1 lisää

  EHL Hospitality Business School, joka perustettiin vuonna 1893 nimellä Ecole Hôtelière de Lausanne, on edelläkävijä sveitsiläisen vieraanvaraisuuskoulutuksen menetelmissä ja asettaa huippuosaamisen standardit. Nykyään EHL yhdistää sveitsiläiset akateemisen kurinalaisuuden ja alan käytännön arvot luovuuteen ja innovaatioihin asiakaskeskeisissä vieraanvaraisuuden johtamisen tutkinnoissa, jotka valmistavat valmistuneita johtamaan tulevaisuutta ja hallitsemaan kunnioittavasti ja empatialla.

  • Singapore, Singapore

  Asian International College (AIC) pyrkii muodostamaan yhteyden maailmanlaajuisten kansalaisten yhteisöön, joka jakaa osallistavan lähestymistavan oppimiseen ja on kiinnostunut olemaan tämän päivän osaamistalouden johtajia voidakseen olla valmis tulevaisuuteen. Oppijat eivät liity AIC: n ohjelmiin "opettamaan" vaan ajattelemaan, osallistumaan ja luomaan.

  • Singapore, Singapore

  Singapore Institute of Management (SIM) on yksi alueen johtavista koulutus- ja elinikäisen oppimisen oppilaitoksista, joka on tunnustettu yksilöiden ja yritysten voimaannuttamisesta menestymään kaikissa elämänvaiheissa oppimisen avulla. Hyödyntämällä uusia tietoja, taitoja ja teknologiaa SIM tarjoaa taitopohjaisia oppimiskokemuksia, joiden avulla opiskelijat, ammattilaiset ja yritykset voivat oppia elämää varten ja menestyä elämää varten.

  • Singapore, Singapore

  Duke-NUS Medical School perustettiin kahden maailmanluokan laitoksen: Duke Universityn ja National University of Singaporen (NUS) välisen merkittävän yhteistyön tuloksena. Tavoitteena on tarjota innovatiivista koulutusta ja vaikuttavaa tutkimusta, joka tehostaa lääketieteen harjoittamista Singaporessa ja sen ulkopuolella. .

  • Singapore, Singapore

  Vuonna 2005 perustettu fysiikan ja matematiikan korkeakoulu (SPMS) on koulu Nanyangin teknillisen yliopiston tiedekorkeakoulussa. Tarjoamme perustutkintoa suorittavia BSc (Hons) -ohjelmia ja jatko-ohjelmia kolmella pääalueella: kemia ja biologinen kemia; Matemaattiset tieteet; ja fysiikka ja soveltava fysiikka

  • Singapore, Singapore

  NUS Business School on jo yli 50 vuoden ajan tarjonnut tiukkaa, merkityksellistä ja palkitsevaa liiketalouden koulutusta erinomaisille opiskelijoille ympäri maailmaa. Samana vuonna, kun Singapore itsenäistyi, perustettu NUS Business School on tänään maailman johtavien kauppakorkeakoulujen joukossa. Se on erottuva, koska se tarjoaa parasta globaalia yritystietoa syvällä Aasian oivalluksella, joka valmistaa opiskelijoita johtamaan Aasian yrityksiä kansainväliseen menestykseen ja auttamaan globaaleja yrityksiä menestymään Aasiassa.

  • Singapore, Singapore

  Rutgers Business School Asia Pacific on Rutgersin, New Jerseyn osavaltion yliopiston (USA) tytäryhtiö. Rutgers tarjoaa korkeasti luokiteltuja Executive Master of Business Administration (EMBA) - ja Master of Science Supply Chain Management (MS SCM) -ohjelmia lahjakkaille ammattilaisille Singaporessa. EMBA- ja MS SCM -ohjelmien lisäksi tarjoamme avointa ilmoittautumista ja räätälöityjä Executive Education -ohjelmia sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

  • Singapore, Singapore

  National University of Singapore (NUS), joka on Aasiassa 1. ja maailmanlaajuisesti 11. (QS Global World Ranking 2021), on Singaporen lippulaivayliopisto. NUS tarjoaa globaalin lähestymistavan koulutukseen, tutkimukseen ja yrittäjyyteen keskittymällä Aasian näkökulmiin ja asiantuntemukseen. Meillä on 17 tiedekuntaa kolmella kampuksella Singaporessa sekä 12 NUS Overseas Collegesia ympäri maailmaa. Monialainen ja reaalimaailman lähestymistapa koulutukseen, tutkimukseen ja yrittäjyyteen mahdollistaa sen, että voimme tehdä tiivistä yhteistyötä teollisuuden, hallitusten ja korkeakoulujen kanssa ratkaistaksemme Aasian ja maailman kannalta tärkeitä ja monimutkaisia kysymyksiä.

  • Singapore, Singapore

  Kaikki alkoi vuonna 1925 perustamalla Embry-Riddle Company Lunkenin lentokentälle Cincinnatissa, Ohiossa. Sitten seuraavana keväänä yritys avasi Embry-Riddle School of Aviationin. Alkaen yksinkertaisella suunnitelmalla kouluttaa lentoyhtiöpilotteja kehittyi luotettava yliopisto vuonna 1970. Nykyään Embry-Riddle Worldwide Campus ylläpitää maailmanlaajuisesti tunnustettua oppimisjärjestelmää, joka hyödyntää verkko- ja henkilökohtaisia ohjeita sekä verkosto koulutuslaitoksia, jotka on suunniteltu tukee opiskelijoiden etenemistä Yhdysvalloissa, ympäri maailmaa ja nyt myös Singaporessa.

  • Singapore, Singapore

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...