Keystone logo
Singapore

Opiskelu Terveydenhuolto sisään Singapore 2024

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  1867
 • Osuus apuohjelmista

  51
 • Internet-liittymä

  31
 • Paikallinen kuljetus

  88

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  7
 • Elokuvalippu

  10
 • Tuoppi paikallista olutta

  7

Viisumivaatimukset

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijan passi

Hinta ja valuutta

SGD 90

Jokaisesta Singaporen maahanmuutto- ja tarkastuspisteviranomaiselle (ICA) jätetystä hakemuksesta peritään 30 dollarin käsittelymaksu. Maksua ei palauteta riippumatta hakemuksen tuloksesta tai siitä, peruutetaanko hakemus hakemuksen jättämisen jälkeen.

60 dollarin maksu maksetaan, kun menestynyt hakija suorittaa muodollisuuden opiskelijapassin myöntämisen yhteydessä ICA: ssa.

Maksut ovat maakohtaisia, ja ne voivat muuttua.

Kuka voi hakea viisumia?

Kaikilla kansainvälisillä opiskelijoilla on oltava opiskelijapassi jatkaakseen korkeakouluopintoja Singaporessa. Singapore Student Passin saamiseksi sinulle on ensin tarjottava pääsy kokopäiväiseen ohjelmaan Singaporen Institute of Higher Learning (IHL) -instituutissa.

Olet oikeutettu opiskelijapassiin vain, jos sinut on hyväksytty kokopäiväiseen ohjelmaan. Jos haluat osallistua osa-aikaisille kursseille tai iltakursseille, et ole oikeutettu opiskelijapassiin.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Opiskelijan passin online-haku- ja rekisteröintijärjestelmä (SOLAR)

Jos haluat hakea opiskelijapassia, sinun on lähetettävä hakemuksesi viralliseen rekisteröintijärjestelmään - Student's Pass On-Line Application & Registration (SOLAR) -järjestelmään.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Ennen kuin lähetät hakemuksen opiskelijapassista SOLARin kautta, instituutin, johon sinulle on tarjottu pääsyä, on rekisteröitävä sinut rekisteröintijärjestelmän kautta. Kun instituutti on rekisteröinyt sinut SOLAR-palveluun, sinun on lähetettävä sähköinen lomake 16. Sinulla on oltava seuraavat tiedot ennen kuin kirjaudut SOLAR-tilillesi:

 • SOLAR:n antama rekisteröinti-ilmoitus, jossa on kansainvälisen humanitaarisen oikeuden antama käyttäjätunnuksesi ja salasanasi
 • Matkustusasiakirjat ja passin tiedot, mukaan lukien passin numero ja voimassaolo
 • Henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi
 • Yksi äskettäinen passin kokoinen värivalokuva

Kun olet lähettänyt sähköisen lomakkeen 16, sinun on otettava tulostekopio lomakkeesta toimitettavaksi opiskelijapassiyksikölle - maahanmuutto- ja tarkastuspisteviranomaiselle (ICA). Se on yksi tärkeimmistä muodollisuuksista, jotka on suoritettava Singaporen opiskelijapassin myöntämiseksi.

Sinun on vakuutettava maahanmuuttovirastolle, että pysyt Singaporessa aina voimassa olevalla opiskelijapassilla.

Singaporen opiskelijaviisumiin vaadittavat asiakirjat:

 • Voimassa oleva passi. Sinun on toimitettava kopio passin tietyistä sivuista
 • Sinulla on oltava mukanasi Singaporeen saavuttaessa myönnetty lähtö-/saapumiskortti. Jos olet asunut Singaporessa muilla pitkäaikaisilla passeilla, sinun on otettava mukaan myös tämä passi;
 • Yksi äskettäinen värillinen passin kokoinen valokuva (otettu valkoisella taustalla);
 • SOLARin kautta toimitettu sähköisen lomakkeen 16 tuloste (hakijan asianmukaisesti allekirjoittama);
 • Jos asiakirjasi ovat äidinkielellä, sinun on hankittava asiakirjoista virallinen englanninkielinen käännös.
 • Jäljennös periaatteellisesta hyväksymiskirjeestä; ja
 • Lääkärinlausunto määrätyssä muodossa (saatavilla ICA:n verkkosivustolla).

Kun lähetät hakemuksen, varmista, että laboratorioraportit ovat enintään kolme kuukautta myöntämispäivästä. Jos et täytä lääketieteellisiä vaatimuksia, sinulle ei myönnetä opiskelijapassia.

Milloin kannattaa hakea?

Yleensä Singaporen opiskelijaviisumin käsittely kestää noin neljä viikkoa. Jotkut hakemukset voivat kuitenkin kestää kauemmin, jos maahanmuuttovirasto vaatii sinulta lisäasiakirjoja tai -tietoja. Tällaisissa tilanteissa saat ilmoituksen AURINKOKUNNAN kautta.

Sinun on lähetettävä uudet opiskelijapassihakemukset vähintään kuukautta ennen kurssin alkua ja enintään kahden kuukauden ajan.

Käsittelyaika on yleensä 2–4 kuukautta tapauksissa, joissa vaaditaan haastatteluja.

Käsittelyaika

4 Weeks

Työmahdollisuudet

Ulkomaalaiset opiskelijat, jotka eivät työskentele opintojensa aikana yli 16 tuntia viikossa, on vapautettu hakemaan työlupaa. On kuitenkin suositeltavaa tarkistaa oppilaitoksesi myöntämät työmahdollisuudet.

Kansainvälisten opiskelijoiden ei tarvitse hakea työlupaa, jos he haluavat työskennellä Singaporessa lomiensa aikana.

Työlupa voi riippua myös oppilaitoksesta, jossa opiskelet.

Löydät luettelon hyväksytyistä laitoksista täältä: https://www.mom.gov.sg/passes-and-permits/work-pass-exemption-for-foreign-students

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et suorita kokopäiväistä kurssia tunnustetussa oppilaitoksessa, jos sinulla ei ole riittäviä koulutustodistuksia, jos lomakkeitasi ei ole täytetty oikein tai jos liiteasiakirjat eivät ole oikein.