Keystone logo

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Portugali 2023

Laitosten lukumäärä: 92
  • Evora

  Évoran yliopisto on julkinen korkeakoulu, jonka juuret juontavat vuoteen 1559. Yliopisto suljettiin 1700-luvulla, ja se avataan uudelleen vuonna 1979. Tällä hetkellä se on organisoitu osastoihin, jotka on ryhmitelty tiettyihin tieteellisiin kouluihin. aloilla, kuten erityisesti taiteet, tieteet ja teknologia, yhteiskuntatieteet, sairaanhoitajakoulu.

  • Lisbon

  Pysyä muuttuvien aikojen tahdissa ja kunnioittaa heidän vaatimuksiaan. Olla esimerkkinä, jota seurataan. Täyttää ylpeydellä ne, jotka meidän kanssamme ovat päättäneet edistää oikeudenmukaisempaa ja parempaa yhteiskuntaa. Tämä on NOVA School of Law sitoumus.

  • Lisbon

  ULisboa on vastuussa siitä, että Lissabonin kaupungista tulee yksi suurimmista Euroopan kulttuurin ja tieteen pääkaupungeista, sillä sinne saapuu vuosittain yli 9000 ulkomaalaista opiskelijaa – noin 17,8 % opiskelijoiden kokonaismäärästä – yli 100 maasta. etsivät korkealaatuista koulutusta sekä erilaista kulttuuria, ihastuttavaa säätä ja vieraanvaraisuutta, jota Lissabonilla ja Portugalilla on tarjota.

  • Rio de Mouro

  Católica Medical School perustaminen on ollut Universidade Católica Portuguesan projekti yli 20 vuoden ajan, mutta vasta nyt on luotu oikeat olosuhteet sen luomiselle. Lääketieteellinen koulumme aloittaa matkansa ainutlaatuisella hetkellä sivilisaatiossamme: maailmanlaajuisen mittakaavan pandemia, joka on aiheuttanut niin monia muutoksia, vaikeuksia, kysymyksiä ja epäilyksiä, jotka pakottavat meidät ajattelemaan uudelleen kahta ihmisten kannalta perusaluetta: koulutusta ja terveydenhuoltoa. Suurella innostuksella ja vastuuntuntolla omistaudumme tämän lääketieteellisen korkeakoulun luomiseen, ja olemme varmoja sen valtavasta arvosta niille, joilla on kutsumus harjoittaa lääketiedettä sekä edistää lääketieteen opetuksen erinomaisuutta Portugalissa. .

  • Monte de Caparica

  Perustamisestaan lähtien Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior , CRL on ollut opiskelijoiden, opettajien ja henkilökunnan yhteisö, jonka tehtävänä on "omistettu edistämään opiskelijoidensa tietämystä, oppimista ja koulutusta terveydentilan parantamiseksi." globaali yhteiskunta 2000-luvulla”. Se on ollut jo pitkään Portugalin terveyden opetuksen vertailulaitos.

  • Lisbon
  • Porto Salvo
  • Bobadela

  Instituto Superior Técnico (Técnico) on Lissabonin yliopiston tekniikan korkeakoulu. Lähes 11 vuosikymmentä sitten perustetussa Técnicossa on noin 12 000 opiskelijaa yli 60 eri kansallisuudesta. Portugalissa huippuarvostettu Técnico on kansainvälisesti tunnustettu akateemisesta ja tieteellisestä huippuosaamisestaan tekniikan, arkkitehtuurin, tieteen ja teknologian aloilla, korkeakoulujen, yritysten ja yhteiskunnan välisten suhteiden edistämisestä sekä innovaation, yrittäjyyden, työpaikkojen luomisen ja tietoa.

  • Costa da Caparica

  NOVA School of Science and Technology | FCT NOVA, yksi maan kolmesta suurimmasta ja arvostetuimmasta tekniikan ja tieteen koulusta, 15 minuutin päässä Lissabonista, on tunnustettu erinomaisesta tutkimuksestaan, kurssiensa laadusta ja valmistuneiden (tutkinnon suorittaneiden, maisterien, tohtoreiden) työllistyvyydestä. .

  • Evora
  • Rome
  • Thessaloniki

  Tämän ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille arkeologian erikoistaitoja ja materiaalien analyyttistä karakterisointia esihistoriasta (megaliittista) klassiseen aikaan (kreikka ja roomalainen). Kulttuuriperinnön aineistojen tutkiminen ja konservointi on tutkimusalue, jolla on vahva monitieteinen konnotaatio ja joka vaatii humanististen ja luonnontieteiden tutkimusaloilla kattavia taitoja. ARCHMAT tarjoaa yhteisen, integroidun alustan erinomaisille opiskelijoille, jotka ovat peräisin joko luonnontieteiden tai humanististen tieteiden koulutustaustasta, jotta he ymmärtävät edistyneitä tieteellisiä menetelmiä, joita käytetään arkeologisten materiaalien tutkimiseen, ja pyrkii muodostamaan erittäin erikoistuneita ammatillisia asiantuntijoita nousevalla arkeometrian, eli sovellettavien fysikaalisten ja kemiallisten tieteiden alalla. arkeologisen ja kulttuuriperinnön materiaalien tutkimiseen.

  • L'Aquila
  • Hamburg
  • Barcelona
  • + 8 lisää

  Vuonna 1952 perustettu ja ihanteellisella paikalla Keski-Italiassa (L'Aquila on vain 110 km:n päässä Roomasta) yliopistomme on julkinen opetus- ja tutkimuslaitos, joka tarjoaa täyden valikoiman akateemisia ohjelmia, mukaan lukien bioteknologia, tieteet, taloustiede, tekniikka, koulutus ja humanistiset tieteet. , lääketiede, psykologia ja urheilutieteet. University Of L'Aquila on 7 osastoa, ja se tarjoaa yli 19 000 ilmoittautuneelle opiskelijalleen 69 tutkintokurssia eri tieteenaloilla (sekä perustutkinto- että jatko-opintojen tasolla, mukaan lukien kansainväliset MSc-kurssit, jotka opetetaan kokonaan englanniksi), 9 tutkimustohtoriohjelmaa, erikoistumiskouluja, mestarikurssit ja ammatilliset kurssit. Monet sen arvostetun noin 600 professorin ja tutkijan tiedekunnan jäsenet ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta ja heitä pidetään tutkimusalojensa johtajina.

  • Lisbon

  NOVA University Lisbon perustettiin 11. elokuuta 1973, ja se on nuorin Lissabonin kolmesta osavaltion yliopistosta. Korkeakoulutuksen laajentamisen ja monipuolistamisen puitteissa yliopisto otti Portugalin järjestelmässä käyttöön uuden mallin, jossa korostettiin monitieteisiä lähestymistapoja, teknologista kehitystä ja samalla turvattiin tarjonta perinteisillä akateemisilla aloilla, mukaan lukien lääketiede, tieteet ja humanistiset tieteet.

  • Porto

  Suuri yliopisto kääntää perusarvonsa sosiaalisiksi vaikutuksiksi, mittaamalla kunnianhimoa sosiaalisella vastuulla ja tekemättä työtä muutamien voittojen vaan ihmiskunnan hyväksi. Johtavana tutkimusyliopistona Universidade Católica Portuguesa auttaa vahvistamaan yhteiskuntaa tuottamalla elämää muuttavaa tiedettä, koulutettuja kansalaisia ja tulevaisuuteen suuntautuneita yrittäjiä.

  • Barcarena

  Atlântica syntyi vuonna 1996 yleisen edun mukaisena instituutiona. Tavoitteen saavuttaminen tarkoittaa tiedon, tieteen ja tekniikan luomista, välittämistä ja levittämistä artikloimalla tutkimusta, opetusta, tutkimusta ja kokeellista kehitystä. Vuonna 1996 meillä oli ensimmäinen tutkinto johtamisalalla, ympäristöalueella, ICT: ssä ja terveydenhuollossa, ja vuonna 2001 perustettiin Atlântica Health School.

  • Lisbon

  Tervetuloa humanistiseen tiedekuntaan! Monitieteisen tutkimuksen ja opetusympäristön viljelystä tunnettu humanistinen tiedekunta (portugalilainen lyhenne FCH jäljempänä) tarjoaa laajan valikoiman perustutkinto-, maisteri- ja tohtoriohjelmia, jotka on ankkuroitu viiden keskeisen tieteenalan ympärille - Viestintätieteet, Yhteiskuntatieteet, Kulttuurintutkimus, filosofia ja psykologia - ja kaksi instituuttia: Perhetieteiden instituutti ja Orientalistisen instituutti.

  • Portalegre

  Portalegren ammattikorkeakoulu on julkinen korkeakoulu, joka yhdistää koulutuksen ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulun (ESECS-IPPortalegre), tekniikan ja johtamisen korkeakoulun (ESTG-IPPortalegre), korkeakoulun (ESS-IPPortalegre) , Portalegre, ja Escola Superior Agrária (ESAE-IPPortalegre), Elvas.

  • Palaiseau
  • Espoo
  • Arrasate
  • + 12 lisää

  EIT Manufacturing on eurooppalainen yhdistys johtavia korkeakouluja, teollisuutta ja valmistusalaan liittyviä tutkimuskeskuksia, joiden tavoitteena on saada eurooppalainen valmistus muuttumaan maailmanlaajuisesti kilpailukykyiseksi ja kestäväksi yhteiskunnalle. EITM haluaa koota yhteen "osaamiskolmion" kolme puolta: yritykset (suuret yritykset ja pk -yritykset), oppilaitokset ja tutkimuskeskukset. EIT Manufacturing tarjoaa ainutlaatuisen ja erinomaisen korkeakouluohjelman, jolla on kansainvälinen ja osallistava ajattelutapa valmistuakseen uuden sukupolven valmistusinnovaattoreita ja -yrittäjiä.