Keystone logo
Moldova

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Moldova 2023

Laitosten lukumäärä: 4
  • Chisinau, Moldova

  Vuodesta 1991, itsenäisyyden julistamisen vuodesta, Moldovan tasavalta aloitti vaikean poliittisten, taloudellisten ja sosiaalisten muutosten tiellä. Markkinatalousolosuhteissa, jotka asetettiin historian objektiiviseksi legitiimiydeksi, ja Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen maamme perustettiin valtioksi, joka alkoi käytännössä uudesta alusta.

  • Chisinau, Moldova

  Moldovan teknillinen yliopisto perustettiin vuonna 1964 alkuperäisellä nimellä "Polytechnic Institute", joka perustuu Moldovan valtionyliopistosta siirrettyihin tekniikan ja talouden erikoisuuksiin. Ensimmäisenä opintovuotena (1964 - 1965) yliopistossa oli 5140 opiskelijaa (joista 2085 kokopäiväistä opiskelijaa) ryhmitelty viiteen tiedekuntaan: sähkötekniikka, mekaniikka, tekniikka, rakentaminen, taloustiede. Opettajia oli 278 opettajaa, joista vain 36: lla oli akateemiset tutkinnot ja tieteelliset arvonimet.

  • Chisinau, Moldova

  Moldovan eurooppalaisen yliopiston yliopisto (USEM) on yksityinen korkeakoulu, joka on osa Moldovan tasavallan koulutusjärjestelmää ja joka toimii kaiken asiaan liittyvän lainsäädännön mukaisesti.

  • Chisinau, Moldova

  Free International University of Moldova (ULIM) perustettiin vuonna 1992 hallituksen päätöksellä, ja sen on akkreditoinut Moldovan tasavallan kansallinen akateemisen arvioinnin ja akkreditoinnin neuvosto. "Voittoa tavoittelemattoman" periaatteen mukaisesti ULIM toimii perustuslain ja Moldovan tasavallan korkeakoulujärjestelmää sääntelevien lakien mukaisesti. Free International University of Moldova tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää teoreettinen ja käytännöllinen tieto moni- ja monitieteisessä ympäristössä valmistamalla heitä pääsemään globalisoituneille työmarkkinoille. Yli 30% opiskelijoista on kansainvälisiä. Yliopisto on intensiivisesti mukana kansainvälistymisprosessissa tiedekuntiemme kanssa, jotka tarjoavat 76 opinto-ohjelmaa neljällä kielellä (romania, venäjä, englanti ja ranska) kandidaatin, maisterin ja tohtorin tasolla. Laitoksemme tarjoaa korkealaatuisia opiskelijapalveluita ja -tiloja (yliopistohotelli, moderni residenssisali, ruokalat, kahvilat, klubit, vapaa-ajan- ja urheilutilat, kirjasto, tietokone- / medialaboratoriot, oikeusklinikka jne.).