Keystone logo
Moldova

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Moldova 2024

Laitosten lukumäärä: 4
  • Chisinau, Moldova

  Vuodesta 1991, itsenäisyyden julistamisen vuodesta, Moldovan tasavalta aloitti vaikean poliittisten, taloudellisten ja sosiaalisten muutosten tiellä. Markkinatalousolosuhteissa, jotka asetettiin historian objektiiviseksi legitiimiydeksi, ja Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen maamme perustettiin valtioksi, joka alkoi käytännössä uudesta alusta.

  • Chisinau, Moldova

  Moldovan teknillinen yliopisto perustettiin vuonna 1964 alkuperäisellä nimellä "Polytechnic Institute", joka perustuu Moldovan valtionyliopistosta siirrettyihin tekniikan ja talouden erikoisuuksiin. Ensimmäisenä opintovuotena (1964 - 1965) yliopistossa oli 5140 opiskelijaa (joista 2085 kokopäiväistä opiskelijaa) ryhmitelty viiteen tiedekuntaan: sähkötekniikka, mekaniikka, tekniikka, rakentaminen, taloustiede. Opettajia oli 278 opettajaa, joista vain 36: lla oli akateemiset tutkinnot ja tieteelliset arvonimet.

  • Chisinau, Moldova

  Moldovan eurooppalaisen yliopiston yliopisto (USEM) on yksityinen korkeakoulu, joka on osa Moldovan tasavallan koulutusjärjestelmää ja joka toimii kaiken asiaan liittyvän lainsäädännön mukaisesti.

  • Chisinau, Moldova

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...