Keystone logo
Meksiko

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Meksiko 2023

Laitosten lukumäärä: 258
  • Madrid, Espanja
  • Amsterdam, Alankomaat
  • + 8 lisää

  IE University on opiskelijoille, jotka suhtautuvat oppimiseen elämäntapana. Tarjoamme tukevan yhteisön, jossa opiskelijat ja tiedekunta ovat vuorovaikutuksessa yhdessä oppimisprosessissa. IE Universityssä on henkilökohtainen, opiskelijakeskeinen yhteisö, jossa on runsaasti erilaisia yksilöitä, ideoita ja lähestymistapoja. Joka vuosi sen kampuksella on edustettuna yli 130 kansallisuutta, ja yli 75% sen opiskelijoista tulee Espanjan ulkopuolelta. IE-yliopisto on arvostettu ympäri maailmaa ja arvostetuimpien yhdistysten laadukas opetus. Innovatiivinen näkemys, yrittäjähenkinen ja humanistisiin tieteisiin keskittyvä ja akateeminen kurinalaisuus IE University on sitoutunut kouluttamaan ammattilaisia, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan. Käytännöllinen lähestymistapamme oppimiseen alkaa luokkahuoneesta ja jatkuu kaikkialla maailmassa valmistaen opiskelijoitamme kansainvälisiksi ammattilaisiksi. Jos haluat inspiroivan ja haastavan koulutuksen, joka muokkaa sitä, kuka olet ja kuka sinusta tulee, IE University laajentaa näköalojasi, yhdistää sinut maailmaan ja opastaa sinua ainutlaatuiselle polulle, jota tarvitaan tavoitteidesi saavuttamiseen.

  • Monterrey, Meksiko

  Tecnológico de Monterrey on ykkönen yksityinen, voittoa tavoittelematon yliopisto Meksikossa. Vuonna 1943 perustettu yliopisto on sittemmin kasvanut sisältämään 26 kampusta ympäri Meksikoa ja lippulaivakampuksen Monterreyssä. Koulutuskokemusten kautta muodostamme ihmisiä, joista tulee muutoksen tekijöitä, jotka ovat valmiita olemaan entistä kilpailukykyisempiä hyödyttääkseen kaikkia, keskittyen selkeästi olemiseen omistamisen sijaan, muiden palvelemiseen tavaroiden omistamisen sijaan; ihmiset, jotka ovat vastuussa omasta elämästään, tietoisia siitä, että heidän toimintansa voivat edistää muiden muutosta.

  • Monterrey, Meksiko
  • Guadalajara, Meksiko
  • + 2 lisää

  Tecnológico de Monterrey perustettiin vuonna 1943 Don Eugenio Garza Sadan ja yrittäjäryhmän näkemyksen ansiosta, jotka perustivat voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen nimeltä Enseñanza e Investigación Superior, AC Tecnológico de Monterrey on yksityinen, voittoa tavoittelematon, itsenäinen instituutio, jolla on ei poliittisia ja uskonnollisia sidoksia.

  • Campeche, Meksiko

  Universidad Internacional Iberoamericana ( UNINI México ) on suunniteltu perustutkinto- ja jatko-oppilaitokseksi, jonka tavoitteet ja periaatteet takaavat yhtäläiset opiskelumahdollisuudet kaikille.

  • Jumeirah, Arabiemiirikunnat
  • Guadalajara, Meksiko
  • + 1 lisää

  Ammattimainen, akkreditoitu elokuvakoulu, jossa on itsenäinen henki, Raindance on opettanut sekä aloittelevia että kokeneita elokuvantekijöitä vuodesta 1992 lähtien. Eetosemme on keskittynyt itsenäisyyteen, ja kurssimme on suunniteltu sinua kehittämään taitojasi omalla tavallasi, tyylilläsi.

  • Tlaquepaque, Meksiko

  ITESO on Guadalajaran jesuiitta-yliopisto. Vuonna 1957 perustettu se kuuluu yli 228 jesuiitta-yliopiston verkkoon ympäri maailmaa. Heillä kaikilla on 450 vuotta vanha jesuiittakoulutuksen perinne. Perinne on historiallisesti ollut maailman ajattelun keskipisteessä ja tunnetaan johtajien kouluttamisesta kaikilla tieteen ja taiteen aloilla.

  • Mexico City, Meksiko

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City, Meksiko
  • Monterrey, Meksiko
  • + 2 lisää

  EGADE Business School Tecnológico de Monterreyssä on rakentanut maailmanlaajuisesti tunnustetun maineen johtavana Latinalaisen Amerikan yrityskoulutuslaitoksena, joka on sitoutunut vahvistamaan kaikkia yritysjohtajia, jotka luovat yhteistä arvoa ja muuttavat yhteiskuntaa.

  • Mexico City, Meksiko

  Vatel International School of Hotel Management ja Tourism on tunnustettu laitos ympäri maailmaa, joka valmistaa opiskelijoita hankkimaan tarvittavat tiedot ja taidot, jotta he voivat suorittaa johtotehtäviä vastuullisesti vieraanvaraisuuslaitoksissa, kuten hotelleissa, ravintoloissa ja virastoissa. Matkailu, palvelutoimistot, sairaalat, virkistyskeskukset jne. Vatelin akateeminen suunnitelma tarjoaa virallisen kaksoistutkinnon (Meksiko-Ranska), joka avaa mahdollisuuden liittyä suoraan ammattimaailmaan.

  • Naucalpan de Juárez, Meksiko

  Tietoinen tarpeesta valmistautua paremmin ihmisiä ja ammattilaisia menestyksellisemmin haasteisiin 'uusi normaali', kello UVM olemme päättäneet käynnistää uuden certeza koulutusmallin.

  • México, Meksiko

  Olemme yliopisto, joka on sitoutunut välittämään liiketoiminnan ja inhimillisen kehityksen aloille suunnattuja lähestymistapoja, jotka tarjoavat erittäin onnistuneita strategioita. Olemme vakaasti vakuuttuneita siitä, että valmistelun tehtävänä on tehdä ihmisestä tieto ja arvot, jotka tekevät yhteistyötä yhteiskuntamme kanssa positiivisella kokemustasolla. Ehdotamme oppimista välineenä, joka vaatii sitoutumista, joka johtaa suuriin saavutuksiin ja tyydytyksiin, korostamme ammattilaistemme valintaa, joilla on jo tullessaan alueella rikastava profiili, jonka avulla he voivat antaa kokemusta luokkatovereilleen ja luokkahuoneprofessoreilleen. , koska tietoa käytetään innokkaasti, totuudenmukaisesti, rehellisesti ja päivitettäessä. Yliopistomme mahdollistaa valmistuneiden ja opetushenkilöstömme kehittymisen ja kasvun sekä mukavat tilat, joissa käyttö on etusijalla.

  • Puebla City, Meksiko

  Pueblan ammattikorkeakoulu on sitoutunut täyttämään ja jatkuvasti parantamaan laatujärjestelmäänsä asettamalla, tarkistamalla ja arvioimalla säännöllisesti laatutavoitteita, joiden tarkoituksena on vahvistaa yliopiston tarjoamaa koulutuspalvelua, kouluttaakseen täysin päteviä ammattilaisia, jotka täyttävät tuotanto- ja sosiaalialan tarpeisiin.

  • Mexico City, Meksiko

  Meksikon teknillisessä yliopistossa olemme vakuuttuneita siitä, että jokaisella on oikeus saada laadukasta koulutusta. Siksi voit opiskella lukiota, perustutkintoa tai jatko -opiskelijaa tarjoamalla sinulle kohtuuhintaista opetusta, akateemisia apurahoja ja työpankin. Tavoitteenamme on, että sinusta tulee ammattilainen, joka on valmis parantamaan elämänlaatua.

  • Cortazar, Meksiko

  Olemme maailmanluokan yliopisto, joka toimii kattavan laadunhallintajärjestelmän kautta, joka: Kouluttaa ihmisiä integroidusti erilaisten koulutusohjelmien kautta, jotka on tunnustettu laadustaan ja merkityksestään ammattikorkeakoulujen mallin perusteella. Sillä on erittäin pätevä henkilöstö. Se edistää tutkimuskulttuuria, teknologista kehittämistä ja innovaatioita kestävällä tavalla ja kansainvälisesti.

  • México, Meksiko

  Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo on julkinen ja maallinen korkeakoulu, Vasco de Quirogan humanismin perijä, Miguel Hidalgon, José María Morelosin, Melchor Ocampon ihanteet; Pascual Ortiz Rubion, Amerikan ensimmäisen autonomisen yliopiston, aloitteesta, jonka tehtävänä on: Osallistua Michoacánin, Meksikon ja maailman yhteiskunnalliseen, taloudelliseen, poliittiseen, tieteelliseen, teknologiseen, taiteelliseen ja kulttuuriseen kehitykseen muodostaen oikeudenmukaisen, pätevän, ja johtavia ihmisiä, jotka luovat muutoksia ympäristöönsä yliopistomme eettisten arvojen ohjaamana asiaankuuluvien ja laadukkaiden koulutusohjelmien avulla; sosiaalisiin tarpeisiin liittyvän tutkimuksen toteuttaminen, joka edistää tieteellistä ja teknologista kehitystä ja taiteellista luomista; sellaisten toimien perustaminen, jotka pelastavat, säilyttävät, lisäävät ja levittävät yleismaailmallisia arvoja, demokraattisia käytäntöjä ja kestävää kehitystä levittämällä ja laajentamalla yliopistoja.