Keystone logo
Kirgisia

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Kirgisia 2024

Laitosten lukumäärä: 9
  • Bishkek, Kirgisia

  ALA-TOO KANSAINVÄLINEN YLIOPISTO koostuu viidestä korttelista, luokkahuoneissa ja laboratorioissa on Internet ja modernit interaktiiviset taulut. AIU: ssa on neljä tiedekuntaa, kolme instituuttia ja 16 osastoa. Perusopetuskieli on englanti. Venäjä, kirgisia ja turkki ovat apukieliä.

  • Jalal-Abad, Kirgisia

  Jalal-Abadin valtionyliopisto on julkinen laitos, joka on suunniteltu tarjoamaan korkeakoulutusta seuraavilla aloilla: elektroniikka, energia; rakentaminen; koulutus; maatalouden teollisuuskompleksi. Yliopisto pitää erittäin tärkeänä hyveellisten ihanteiden ja koko ihmisen koulutuksen edistämistä.

  • Bishkek, Kirgisia

  Kyrgyz National University nimi on Jusup Balasagyn (KNU), on julkinen korkeakoulu Kirgisiassa. Se on Kirgisian tasavallan vanhin ja suurin korkeakoulu. Yliopiston pääkampus sijaitsee Bishkekissä - Kirgisian pääkaupungissa.

  • Bishkek, Kirgisia

  Kyrgyz National Agrarian University , nimetty KISkriabinin mukaan, on julkinen korkeakoulu Kirgisiassa. Pääkampus sijaitsee Kirgisian pääkaupungin Bishkekin sydämessä. Kyrgyz National Agrarian University , joka on nimetty KISkriabinin mukaan, on varmalla paikalla Kirgisian 20 parhaan yliopiston joukossa.

  • Bishkek, Kirgisia

  Kirgisian ja Turkin Manas-yliopisto on perustamisestaan lähtien harkinnut pätevien koulutusopintojen suorittamista Turkin tasavalloissa ensisijaisten tehtäviensä joukossa. Yliopistomme tavoitteena on auttaa turkkilaisia nuoria, joilla on moderni ja nykyaikainen koulutusjärjestelmä, jolla on yhteinen ymmärrys, kasvattaa tietoisia, omavaraisia ja vastuullisia henkilöitä.

  • Bishkek, Kirgisia

  Kyrgyz State Technical University , nimetty I. Razzakovin ( KSTU ) mukaan, on Kirgisian insinöörikoulutuksen lippulaiva. Yliopisto valmistaa korkeasti koulutettuja asiantuntijoita eri aloille tasavallallemme, lähellä ja kaukana ulkomailla.

  • Bishkek, Kirgisia

  Kyrgyz Economic University , joka on nimetty M. Ryskulbekovin mukaan, on maamme ainoa oppilaitos, joka on kehittynyt FTSST: stä (Frunzen Neuvostoliiton kauppakorkeakoulu) yliopistoon. Yliopistomme on yksi Kirgisian tasavallan modernisoidun korkeakoulujärjestelmän johtajista.

  • Bishkek, Kirgisia

  University Of Central Asia ( UCA ) on yksityinen, voittoa tavoittelematon maallinen yliopisto. University Of Central Asia tehtävänä on edistää University Of Central Asia sosiaalista ja taloudellista kehitystä.

  • Bishkek, Kirgisia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...