Keystone logo
Kazakstan

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Kazakstan 2024

Laitosten lukumäärä: 32
  • Astana, Kazakstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Kazakstan

  Satbayev University on Kazakstanin vanhin ja yksi arvostetuimmista teknillisistä yliopistoista, joka tunnetaan kaivos- ja öljyliiketoiminnan kehityksestä. Vaikka tekniset erikoisuudet hallitsevat Satbayev University käyntikorttia, se on monitieteinen yliopisto, jossa opetetaan arkkitehtuuria ja johtamista.

  • Atyrau, Kazakstan

  Khalel Dosmukhamedov Atyrau State University on moderni oppilaitos. KOULUTUSTOIMIEMME on Atyraun alueen ainoa valtionyliopisto, joka tarjoaa mahdollisuuden saada korkealaatuista koulutusta luonnontieteistä, humanistisista tieteistä, taloudesta, oikeudesta, kuvataiteesta ja musiikista, pedagogisista ja maatalouden erikoisuuksista.

  • Almaty, Kazakstan

  International University of Information Technology ( IITU ) on ainoa Kazakstanin yliopisto, joka saa ASIIN -instituutioiden kansainvälisen akkreditoinnin. Yliopisto kouluttaa uuden sukupolven tieto- ja viestintätekniikan asiantuntijoita, joilla on tietoa teollisuusteknologioista, edistyneestä johtamisesta, taloudesta ja viestintätaidoista.

  • Almaty, Kazakstan

  Almaty University of Power Engineering and Telecommunications on yksi Keski -Aasian johtavista teknillisistä yliopistoista. Se tarjoaa opintoja energiasta, televiestinnästä, IT -tekniikoista, avaruustekniikasta, robotiikasta ja tekoälystä.

  • Nur-Sultan, Kazakstan

  Astana Medical University on yksi lääketieteellisen koulutuksen johtajista, joka kouluttaa terveydenhuollon kilpailukykyisiä asiantuntijoita periaatteella "Koulutus kaikille niin kauan kuin elämä kestää", ja harjoittaa toimintaansa kansallisten ja kansainvälisten laatustandardien mukaisesti yksilöiden hyväksi yhteiskunta ja valtio.

  • Taldykorgan, Kazakstan

  Zhetysun yliopisto, nimetty Ilyas Zhansugurov, on suuri alueellinen yliopisto, joka yhdistää klassiset periaatteet nykyaikaisiin koulutusohjelmiin. Yliopisto kehittyy monialaiseksi innovaatiokeskeiseksi Smart-yliopistoksi koulutuksessa, luonnontieteissä ja kasvatuksessa.

  • Nur-Sultan, Kazakstan

  Yliopiston keskeinen tehtävä on opetus. Astana University opettaa koulutusstandardiensa mukaisesti, valmistaa nykyaikaisilla työmarkkinoilla kysyttyjä valmistuneita johtavia yrityksiä eri toimialoilla. Astana University valmistuneiden joukossa on monia virkamiehiä.

  • Almaty, Kazakstan

  Kainar University , Kainar Academy seuraaja, on yksi ensimmäisistä kaupallisiin periaatteisiin perustuvista korkeakouluista itsenäisessä Kazakstanissa. Se on ensimmäinen yksityinen yliopisto monitieteisenä sosiaalisen ja humanitaarisen suuntautumisen korkeakouluna.

  • Turkistan, Kazakstan

  Akhmet Yassawi International Kazakstan-Turkish University perustettiin Kazakstanin ja Turkin välisen hallitustenvälisen sopimuksen pohjalta valmistamaan nykyaikaisia, korkeasti koulutettuja asiantuntijoita turkkia puhuvien maiden nuorilta, ja se sijaitsee turkkilaisen maailman henkisessä keskuksessa - Turkestanissa.

  • Kokshetau, Kazakstan

  Abay Myrzakhmetov Kokshetau -yliopisto - korkeakoulu, jolla on korkeasti koulutettua henkilökuntaa ja pedagogista potentiaalia, hyvät aineelliset ja tekniset resurssit. Se on yksi johtavista korkeakouluista Kazakstanissa, joka tarjoaa lisensoituja koulutuspalveluja, jotka vastaavat nykyaikaisia työmarkkinoiden vaatimuksia.

  • Aktau, Kazakstan

  Koulutuspolitiikkaa toteutetaan aktiivisesti yhdessä Kazakstanin johtavista yliopistoista - Kaspian teknillisestä yliopistosta, joka on nimetty Sh. Jessenov. Nykyään yliopistomme on suurin moderni yliopisto, joka on läpäissyt valtion sertifikaatin ja akkreditoinnin.

  • Karagandy, Kazakstan

  Karagandan teknillinen yliopisto on yksi johtavista teknillisistä korkeakouluista Kazakstanissa. Kaivosinstituutin perustaminen oli merkittävä tapahtuma paitsi Karagandalle myös Keski-Kazakstanille. Nykyään yliopistossa on yhdeksän tiedekuntaa. Yliopisto kouluttaa asiantuntijoita yli 46 erikoisalalle.

  • Nur-Sultan, Kazakstan

  Kazakh National University Of Arts ( KazUniArt ) on julkinen korkeakoulu Kazakstanissa. Kazakh National University Of Arts on yksi Kazakstanin arvostetuimmista yliopistoista, ja se istuu mukavasti maan 90 parhaan yliopiston joukossa.

  • Almaty, Kazakstan

  "Pietarin humanitaarisen ammattiliittojen yliopiston" Almatyn osasto voi saada venäläistä koulutusta Kazakstanissa. Almatyn sivukonttori on yksi suurimmista ja arvostetuimmista ammattikorkeakoulujen keskuksista. Siitä on oikeutetusti tullut yksi johtavista korkeakouluista Kazakstanin tasavallassa.