Keystone logo

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Kanada 2023

Laitosten lukumäärä: 301
  • Madison
  • Teaneck
  • Vancouver
  • + 2 lisää

  Suurin yksityinen yliopisto New Jerseyssä, FDU, on voittoa tavoittelematon, ei-lahkollinen, monikampuksella toimiva laitos. Vuonna 1942 perustettu FDU saavutti nelivuotisen aseman vuonna 1948 ja hyväksynnän yliopistoksi vuonna 1956. Yliopisto tarjoaa yli 100 perustutkinto- ja jatkotutkinto-ohjelmaa, mukaan lukien farmasian, hoitotyön, kliinisen psykologian ja koulupsykologian tohtoriohjelmat; ja AACSB-akkreditoitu kauppakorkeakoulu. Tutkinto-ohjelmia tarjotaan kahdella New Jerseyn kampuksella ja kahdella FDU-paikalla Yhdysvaltojen ulkopuolella: Wroxton Collegessa Oxfordshiressä Englannissa ja Vancouverin kampuksella British Columbiassa, Kanadassa.

  • Olds

  Alkamisestaan maatalous- ja kotitalouskouluna Olds College on laajentanut ohjelmatarjontaansa ja on kasvanut tarjoamaan enemmän urakeskeisiä ohjelmia vuosien varrella. Ruoanlaitto- ja ompelutunnit kehittyivät tunnetuksi muoti-ohjelmamme, koneluokat ovat kasvaneet maatalous- ja raskaan sarjan mekaniikkaohjelmiksi ja maanviljelytaidoksi, kun ne kehittyivät maatalouden hallinta- ja puutarhaohjelmiksi.

  • Winnipeg

  Winnipegissä, Manitobassa, Kanadassa, Booth University College on kristillinen oppilaitos, jonka juuret ovat Pelastusarmeijan 156-vuotisessa historiassa yhteiskunnan haavoittuvimpien tarpeiden täyttämisessä. Olemme syvästi sitoutuneet sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja yhdistämme kristillisen uskon ja ankaran stipendin intohimoon palvelemiseen. Lähestymistapamme oppimiseen perustuu akateemiseen huippuosaamiseen ja perustuu visioon toivosta, sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta ja armon kaikille.

  • Toronto

  Osgoode Professional Development on elinikäisen oppimisen haara Osgoode Hall Law Schoolissa, joka on yksi Kanadan johtavista lakikouluista. OsgoodePD tunnetaan maailmanlaajuisesti sitoutumisestamme jatkuvaan innovaatioteknologiaan ja pedagogiikkaan. Olimme ensimmäinen lakiohjelma Kanadassa, joka tarjosi etäopiskelua, ja olemme pyrkineet jatkuvasti parantamaan laatua, saavutettavuutta ja joustavuutta. Visiomme on olla innovatiivisen lainopillisen koulutuksen suunnittelun ja toimituksen keskipisteessä, mikä mahdollistaa ymmärtämisen, yhteyden ja muutoksen.

  • London

  Vuonna 1954 perustettu Western Universityn King's University College on katolinen taiteiden korkeakoulu, joka on sidoksissa suureen, maailmanluokan yliopistoon. Kingin opiskelijat nauttivat "Molempien maailmojen parhaimmista" - oppimista pienryhmissä erinomaisten tiedekuntien johtamina pienellä, kauniilla kampuksella samalla kun he nauttivat kokonaisvaltaisen yliopiston osana olemisesta. Kingin opiskelijoilla on täydellinen pääsy kaikkiin Western Universityn tiloihin ja palveluihin, ja he valmistuvat länsimaisella tutkinnolla.

  • Montreal

  Kensley College uskomme vakaasti, että koulutus on ainoa avain uskomattomien mahdollisuuksien ovien avaamiseen. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden toteuttaa unelmansa ja hallita tulevaisuuttaan. Vuosien mittaan uskoimme juuriihimme määrittämään opiskelijan intohimon!

  • Toronto

  Fleming Collegella on vahvat paikalliset, alueelliset ja maailmanlaajuiset siteet, jotka tekevät siitä virittyneen liike-elämän tarpeisiin ja siten urallaan edetä haluavien opiskelijoiden tarpeisiin. Trebas Instituten ja Fleming Collegen yhteistyön ansiosta Flemingin kysytyimmät ohjelmat ovat nyt saatavilla Midtown Toronton kaupungissa. Monimuotoisuus, työmahdollisuudet, viihde, turvallisuus ja matkustusvaihtoehdot tekevät Torontosta ihanteellisen paikan tutkinto- tai tutkintotodistusohjelman suorittamiseen.

  • St. Catharines

  Brockin kasvatustieteiden tiedekunnassa annamme opettajille työkalut, joita he tarvitsevat menestyäkseen luokan johtajana asettamalla oppimisen kaiken tekemisemme keskipisteeseen.

  • Toronto

  IBU on seuraavan sukupolven liike-elämän yliopisto, joka on suunniteltu tarjoamaan henkilökohtaista koulutuskokemusta. Hyödyt henkilökohtaisesta mentoroinnista ja tutoroinnista saavuttaaksesi uratavoitteesi. Henkilökohtainen akateeminen neuvonantajasi ohjaa ja tukee sinua. Kun luokkakoko on 30 opiskelijaa, sinulla on mahdollisuus pitää yhteyttä kollegoisi ja professoreihin.

  • Montreal

  Musitechnic perusti vuonna 1987 Montrealissa Gilles Valiquette, tunnettu muusikko, säveltäjä ja laulaja-lauluntekijä. Hän oli vakuuttunut siitä, että tekniikasta (erityisesti tietokoneista) tulee äänituotannon ja musiikkiteollisuuden keskipiste, ja hän luotiin ensimmäisen opetus- ja korkeakoulutusministeriön tunnustaman tutkintotodistuksen, joka on omistettu kokonaan tietokoneavusteiselle äänisuunnittelulle. Tämä tapahtui kauan ennen kuin kaikki tiesivät, mitä tietokoneen hiiri, MP3 tai jopa Internet ovat.

  • Kingston

  Queen's University on korkea-arvoinen Kanadassa opiskelijoiden kokemuksistaan, osallistavan lähestymistavan ja luokkahuoneen ulkopuolisen oppimisen tarjoamisessa. Tämä kokemus sisältää eniten klubeja asukasta kohden kaikista Kanadan yliopistoista sekä vahvan kansainvälisen vaihto-ohjelman, jossa on yli 220 kumppania.

  • Toronto

  Opiskelemalla Toronton keskustassa asut, opit ja työskentelet Kanadan suurimman ja monipuolisimman talouden sydämessä. Tarjoamme yli 160 urakeskeistä todistusta, tutkinto-, jatko- ja tutkinto-ohjelmaa - yksi laajimmista kokopäiväisten korkeakouluohjelmien valikoimasta Kanadassa. Useimmissa ohjelmissamme on kenttäkoulutuskomponentti, joka antaa sinulle arvokkaan mahdollisuuden työskennellä ja oppia alan kumppaneiden kanssa, joista saattaa joskus tulla tuleva työnantajasi.

  • Ottawa

  Huomisen yritysten on johdettava sydämestä, myötätunnolla, mielikuvituksella ja tarkoituksella. Tiedämme, että parempi maailma on tasa-arvoisempi ja oikeudenmukaisempi, kestävämpi ja välittävämpi. Täällä Sprottissa tulevat johtajat saavat itseluottamusta esittää vaikeita kysymyksiä, omaksua erilaisia näkökulmia ja olla aitoja johtajuudessaan. Opiskelijoillemme, alumneillemme, tiedekunnallemme ja henkilökunnallemme olemme elinikäinen yhteisö.

  • Montreal

  Vanier on englantilainen korkeakoulu, joka tunnetaan koulutuksen erinomaisuudestaan erilaisilla akateemisilla ja ammatillisilla ohjelmilla. Tämä on aidosti kanadalainen opiskelijakeskeinen kokemus, joka perustuu kahdelle kampuspaikalle lähellä Montrealin keskustaa ja molemmat metrolinjan varrella.

  • Toronto

  Vuonna 1827 perustettu Toronton yliopisto on kehittynyt Kanadan johtavaksi oppimis-, löytö- ja tiedonluontilaitokseksi. Yhtenä maailman parhaista tutkimusintensiivisistä yliopistoista, joka pyrkii keksimään ja innovoimaan, se on omistautunut edistämään akateemista yhteisöä, jossa jokaisen jäsenen oppiminen ja stipendi voivat kukoistaa.