Keystone logo
Japani

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Japani 2024

Laitosten lukumäärä: 4
  • Takamatsu, Japani

  Koulumme tarjoaa upean luonnonympäristön, ja se on varustettu erinomaisella opetushenkilöstöllä ja huipputason koulutuslaitoksella. Tärkein koulutustavoitteemme on valmistaa opiskelijoita tulevaan rooliin yhteiskunnassa osana terveydenhuollon työvoimaa edistämällä heidän inhimillisyystuntemustaan sekä antamalla laajaa tietoa ja rohkaisemalla heidän tieteellistä ajatteluaan ja ongelmanratkaisukykyään.

  • Aomori, Japani

  Yliopistomme pyrkii parantamaan ihmisten terveyttä ja elämänlaatua, ja filosofiamme on kehittää sellaisia inhimillisiä voimavaroja, jotka voivat harjoittaa sellaista inhimillistä hoitoa, joka hyödyntää parhaiten alueellisia ominaisuuksia Aomorin maassa, joka on siunattu neljän vuodenajan rikkaalla luonnolla. se on vaalinut "elämää". "Rikkaan ihmiskunnan henkilöstöresurssien kehittäminen", "Henkilöresurssien kehittäminen, jotka voivat edistää terveyden, sairaanhoidon ja hyvinvoinnin kehittämistä", "Henkilöresurssien kehittäminen, jotka pystyvät vastaamaan alueellisiin ominaisuuksiin", "Henkilöresurssien kehittäminen, jotka pystyvät on aktiivinen rooli globaalista näkökulmasta "," Viisi tehtävää "Osallistuminen paikalliseen yhteisöön" avattiin vuonna 1999 kolmella osastolla: Hoitotyö, Fysioterapia ja Sosiaalihuolto.

  • Bunkyo City, Japani

  Juntendo University tehtävänä on pyrkiä edistymiseen yhteiskunnassa koulutuksen, tutkimuksen ja terveydenhuollon avulla. Tämän tehtävän suorittamiseksi, perustuen japanilaiseen sanastoon “Sanmu Syugi”, Juntendo University hyväksyy kaikki sukupuolestaan, kansallisuudestaan tai akateemisesta taustastaan riippumatta, joka ilmentää yliopiston tunnuslauseen ”Jin - minä olen sellainen kuin sinä olet” ja ”Fudan Zenshin” -periaatetta. - Jatkuvasti eteenpäin ”.

  • Asahikawa, Japani

  Asahikawan lääketieteellinen yliopisto perustettiin valtion hallituksen käskystä marraskuussa 1973 ensimmäisenä kansallisena lääketieteellisen yliopistona, joka perustettiin parantamaan alueellisia sairaanhoitopalveluja ja hyvinvointia sekä vähentämään kaupunkien ja maaseudun lääkäripalvelujen välisiä eroja.