Keystone logo
Italia

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Italia 2024

Laitosten lukumäärä: 4
  • Milan, Italia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rome, Italia

  Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus) - yliopisto, joka on omistettu yksinomaan terveys- ja lääketieteille. CUN (Italian kansallinen yliopistoneuvosto) hyväksyi UniCamillus -yliopiston säännöt ja koulutusmääräykset 20. kesäkuuta 2017 ja ANVUR: n (Italian kansallinen yliopiston ja tutkimuksen virasto) hyväksynnän 5. syyskuuta 2017.

  • Lido di Camaiore, Italia
  • La Spezia, Italia

  Lucidon maakunnassa Lido di Camaioressa sijaitseva Istituto Stomatologico Toscano käsittelee jatkokoulutusohjelmien kehittämistä hammaslääkärille, hammashygienistille ja hammasavustajille. Yliopisto on suunnattu sekä kolmivuotisen tutkinnon suorittaneille että erikoisammattitutkinnon suorittaneille tai vanhan koulun maisterin tutkinnon suorittaneille sekä ammattilaisille, jotka haluavat päästä takaisin peliin, syventää taitojaan ja kasvattaa heidän potilailleen tarjoamien palvelujen laatu.

  • Rome, Italia

  Campus Bio-Medico University of Rome perustettiin vuonna 1993 kulttuurillisena tavoitteena palauttaa biolääketieteen tieteiden arvo ihmiselämän ja ihmisen keskeiseksi painopisteeksi.