Keystone logo
Italia

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Italia 2023

Laitosten lukumäärä: 220
  • Bologna, Italia
  • Trondheim, Norja

  EIT RawMaterials Academy - RaMES tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia dynaamisessa ympäristössä keskittyen tosielämän haasteisiin. Euroopan unionin elimen EIT:n (European Institute of Innovation and Technology) myöntämä EIT-laatumerkki on laatutodistus, joka myönnetään vain erinomaisille maisteri- ja tohtoritason koulutusohjelmille.

  • Rome, Italia

  Euroinnova International Online Education aloitti toimintansa yli 20 vuotta sitten. Verkkokoulutussektorin mullistamisen lähtökohtana tämä koulutuskoulu kasvaa tavoitteenaan antaa opiskelijoilleen mahdollisuus kokea henkilökohtaista ja ammatillista kasvua erittäin käytännönläheisen koulutuksen avulla.

  • Poitiers, Ranska
  • Iași, Romania
  • + 5 lisää

  European Campus of City-Universities (EC2U) on monikulttuurinen ja monikielinen allianssiliitto, joka koostuu seitsemästä pitkäaikaisesta, koulutus- ja tutkimusvetoisesta paikallisesti ja maailmanlaajuisesti mukana olleesta yliopistosta neljältä eri alueelta Euroopan unionista: Coimbran yliopistosta, Iașin yliopistosta, Jenan yliopistosta, Pavian yliopistosta, Poitiersin yliopistosta (koordinaattori), Salamancan yliopistosta ja Turun yliopistosta. Allianssin tavoitteena on kehittää innovatiivinen tila, joka mahdollistaa liikkuvuuden liikkumisen vapaasti seitsemän yliopiston ja niihin liittyvien kaupunkien välillä.

  • Barcelona, Espanja
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 lisää

  Eurooppa-yliopistojen yhteenliittymä kehitti uuden ja innovatiivisen yleiseurooppalaisen EUMaster4HPC-ohjelman, joka keskittyy korkean suorituskyvyn ratkaisuihin. EUMaster4HPC kokoaa yhteen Euroopan suurteholaskentakoulutuksen tärkeimmät toimijat kouluttamaan seuraavan sukupolven korkeasti koulutettuja ja lahjakkaita suurteholaskennan asiantuntijoita edistämään Euroopan digitaalista muutosta. EUMaster4HPC perustuu innovatiivisiin opetussuunnitelmiin ja opetusparadigmoihin, akateemiseen huippuosaamiseen, maailmanluokan suurteholaskenta-asiantuntijoihin, pääsyyn suurteholaskentakeskuksiin ja vahvaan teollisuuden tukeen.

  • Rome, Italia

  Università Europea di Roma on vuonna 2005 syntynyt italialainen yksityinen, laillisesti tunnustettu yliopisto, joka kasvaa nopeasti opiskelijoiden, tutkimusyhteistyön ja innovatiivisten projektien suhteen. Akateeminen tarjouksemme sisältää kandidaatin ja maisterin tutkinnot sekä englanniksi että italiaksi, lukuisia jatkokursseja ja tohtorintutkintoa. Sille on ominaista interaktiivinen ja dynaaminen opetusmenetelmä, joka varmistaa sen akateemisen sisällön korkean laadun ja läheisen kontaktin tiedekuntaan luoden autenttisen akateemisen yhteisön, jossa opiskelijat ovat innovatiivisen koulutusprojektin ytimessä. Osana Yhdysvalloissa, Espanjassa, Meksikossa ja Chilessä sijaitsevaa katolisten yliopistojen kansainvälistä verkostoa UER tarjoaa opiskelijoilleen laajan valikoiman kansainvälistä kokemusta: vaihto-, harjoittelu-, tuplatutkinnot, kansainvälinen kesäkoulu ja paljon muuta. UER kehittää myös opiskelijoiden pehmeitä taitoja ja valmentaa heitä työllistymään valmistumisen jälkeen työpajojen, yhteiskuntavastuun ja harjoittelun avulla. Moderni Università Europea di Roma -kampus sijaitsee vain 10 minuutin julkisen liikenteen matkan päässä Rooman keskustasta, joka on yksi maailman karismaattisimmista kaupungeista. katuelämä Akateemisen huippuosaamisemme, räätälöityjen koulutustoimintamme ja kansainvälisten opiskelukokemustemme ansiosta "Koulemme ihmisiä, opetamme ammattilaisia".

  • Rome, Italia

  Euroopan kestävän kehityksen innovaatioinstituutti (EIIS) on akateeminen yritys, joka suunnittelee innovatiivisia ratkaisuja yrityksille, tiedeyhteisölle, laitoksille ja yrittäjille helpottaakseen ja edistääkseen innovointia kestävän kehityksen edistämiseksi. EIIS-järjestelmässä ihmiset muodostavat yhteyden saavuttaakseen ekologisen, sosiaalisen ja taloudellisen kestävyyden koulutuksen, tutkimuksen ja jatkuvien kokeilujen avulla. EIIS: ssä ei ole professoreita tai opiskelijoita, vain ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita varmistamaan, että oppiminen ei ole enää passiivisen prosessin tulos, vaan kiinnostava toiminta, jonka määrittelee jatkuva vuorovaikutus.

  • Milan, Italia
  • Cremona, Italia
  • + 2 lisää

  Università Cattolican opiskelijat ja alumnit tuntevat olevansa onnekkaita saadessaan olla osa Euroopan suurinta yksityistä yliopistoa. Sille on ominaista vahva sitoutuminen omistautuneiden palvelujen tarjoamiseen opiskelijoille ja sen tunnustettu akateeminen laatu. Opiskelu Cattolicassa tarkoittaa opiskelua kansainvälisessä kontekstissa, jossa on yli 160 eri kansallisuutta neljällä kampuksellamme, mutta sydämeltään italialainen. Se, mikä todella erottaa yliopistomme, on kampuksen monimuotoisuus ja loputtomat mahdollisuudet, jotka helpottavat verkostoitumista ja uramahdollisuuksia viiden kampuksemme sijainnin perusteella Milanossa, Bresciassa, Piacenzassa, Cremonassa ja Roomassa.

  • Rome, Italia

  Roma Tre University on nuori yliopisto-ajattelu nuorille. Vuonna 1992 perustettu se on kasvanut nopeasti sekä opiskelijoiden että tarjottavien kurssien osalta. Se on saavuttanut erinomaisen arvosanan merkittävimpien akateemisten sijoitusten joukossa, erityisesti nuoremmissa yliopistoissa. Roma Tre University on jaettu 13 laitokseen, jotka tarjoavat kandidaatin ja maisterin tutkintoja, jatko- ja jatkokursseja, tohtorintutkintoja ja erikoistumiskouluja.

  • Neuchâtel, Sveitsi
  • Leicester, Yhdistynyt kuningaskunta
  • + 1 lisää

  CIES - International Center for Sports Studies, on itsenäinen tutkimuskeskus, joka sijaitsee Neuchâtelissa, Sveitsissä. Se perustettiin vuonna 1995 Kansainvälisen jalkapalloliiton (FIFA), Neuchâtelin yliopiston sekä Neuchatelin kaupungin ja osavaltion välisenä säätiönä.

  • Rome, Italia

  Eastwest European Institute on itsenäinen organisaatio, joka on erikoistunut geopoliittiseen analyysiin, kansainvälisiin asioihin ja globaaliin dynamiikkaan keskittyvien tieteellisten tapahtumien ja koulutushankkeiden järjestämiseen opiskelijoille ja ammattilaisille.

  • Rome, Italia

  La Business School MELIUSform eroga, vuodelta 1996, Executive Master, Master Specialistici ja Corsi di Specializzazione seuraavilla aloilla: Finanza & Controllo, henkilöstöhallinto, Lex ja verotus, markkinointi, innovaatiojohtaminen ja digitaalinen muutos, Sanità, liiketoiminnan hallinta.

  • Viterbo, Italia

  University of Tuscia (UNITUS) julkistaa kansainvälisen opiskelijavalinnan 2nd Cycle International Degree Courses (2 Years Master's Degrees) lukuvuodelle 2022/2023. Yliopisto jakaa 59 stipendiä ansaitseville ei-italialaisopiskelijoille, jotka ilmoittautuvat ensimmäistä kertaa italialaiseen yliopistoon, ja kattaa suurimman osan lähtemisen kustannuksista, mukaan lukien yliopistomaksut.

  • London, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Ragusa, Italia
  • + 1 lisää

  Auream Phoenix University for Women (APUW) on ensimmäinen yksityinen, kansainvälinen, etäopiskelu, tarkoitukseen rakennettu yliopisto, joka on omistettu yksinomaan naisten koulutukseen. APUW antaa jokaisen työn ja perheen parissa työskentelevän naisen opiskella ja saavuttaa akateemiset tavoitteensa pysyen mukavassa ympäristössä omassa kodissaan. Yliopistomme on suunnattu naisjohtajille, joilla on voittoisa ajattelutapa, naisia, joilla on elinvoimainen, dynaaminen persoonallisuus, itsenäisiä ajattelijoita ja naisia, jotka tiedostavat olevansa viitepisteitä yhteisössään. Pääpainomme on taitojen ja pätevyyden testaamisessa akateemista sertifiointia varten. Aurea Phoenix University for Women's -koulutusohjelmat on suunniteltu APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) -menetelmällä tarjoamaan aktiivisesti työskenteleville naisille, joilla on vähintään 5 vuoden työkokemus, mahdollisuus suorittaa tutkinto perhettä laiminlyömättä.

  • Milan, Italia

  Bicocca on nuori yliopisto, joka yhdistää sinut opiskelijoihin ympäri maailmaa. Et ole vain opiskelija täällä. Sinusta tulee maailmanlaajuisen yhteisön jäsen. Milano-Bicocan yliopisto on perustamisestaan lähtien päässyt rajojensa ulkopuolelle tekemällä erilaisia sopimuksia eurooppalaisten ja Euroopan ulkopuolisten yliopistojen kanssa.

  • London, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Helsinki, Suomi
  • + 5 lisää

  EIT:n digitaalisen kesäkoulun ohjelmat ovat avoimia kandidaatti- ja maisteriopiskelijoille, nuorille ammattilaisille ja muille, jotka haluavat sukeltaa syvälle uusiin digitaaliteknologioihin, oppia muuttamaan teknologian liiketoiminnaksi ja lopulta käynnistää syväteknologian startup-yrityksiä. Opi huipputeknologian EU-kumppaniyliopistojemme tiedekunnalta ja henkilökunnalta. Hanki käytännön kokemusta yritystapausten, projektityön ja yhteistyön kautta. Kilpailukykyisesti hinnoiteltu lukukausimaksu. Pidä hauskaa tapaamalla ja verkostoitumalla samanhenkisten opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa!