Keystone logo
Bulgaria

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Bulgaria 2024

Laitosten lukumäärä: 3
  • Pleven Center, Bulgaria

  Lääketieteellinen yliopisto - Pleven on yksi viidestä lääketieteen yliopistosta Bulgariassa. Se perustettiin vuonna 1974, ja se laajensi vuonna 1865 perustetun kaupungin sairaalan näköaloja, kokoa ja mainetta. Nykyään se yhdistää menneisyyden perinteet nykypäivän mahdollisuuksiin ja sisältää koulutus- ja terapeuttiset tilat, nykyaikaisen esikliinisen perustan, Yliopistosairaala, jossa on yli 1000 vuodepaikkaa ja klinikat kaikilla tärkeimmillä lääketieteen aloilla, sekä suuri määrä erikoistuneita klinikoita ja tutkimusyksiköitä, joissa on nykyaikaiset diagnostiikka- ja hoitolaitteet.

  • Varna, Bulgaria

  Tervetuloa Varnan lääketieteelliseen yliopistoon-yhteen maan moderneimmista ja korkean teknologian yliopistoista! Houkutteleva monikansallinen ympäristö, nykyaikaiset koulutusmenetelmät ja -välineet, tosielämän ja simulaatiokoulutus, upeat urheilu- ja virkistysolosuhteet Bulgarian meripääkaupungissa-nämä ovat vain muutamia syitä siihen, miksi opiskelijoita noin 50 maasta ympäri maailmaa ovat valinneet opiskella Varnan lääketieteellisessä yliopistossa!

  • Sofia, Bulgaria

  Lääketieteellinen yliopisto - Sofialla (MUS) on ainutlaatuinen paikka Bulgarian koulutusjärjestelmässä. Opetuksen korkea taso ja saavutukset tutkimustyössä, terveydenhuollossa ja julkisessa toiminnassa on integroitu - tavoitteena on, että MU olisi innovaattori ja vastaisi yleistä etua. Yliopisto pyrkii alueelliseen johtajuuteen ja parantaa samalla koulutuksen laatua kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.