Keystone logo

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Bulgaria 2023

Laitosten lukumäärä: 26
  • Sofia

  University of National and World Economy / UNWE / on Bulgarian ja Kaakkois -Euroopan suurin ja vanhin korkeakoulu. Sillä on 100 vuoden historia. Yliopisto on peräisin valtio- ja taloustieteiden vapaasta yliopistosta, joka perustettiin kansallisen valistuksen ministerin 5. heinäkuuta 1920 antamalla määräyksellä nro 21155. Vuonna 1940 /State Gazette, iss. No.126, kesäkuu 7th, 1940/ se muutettiin valtion korkeammaksi rahoitus- ja hallintotieteelliseksi instituutiksi ja vuonna 1947 se järjestettiin uudelleen Sofian yliopiston taloustieteelliseksi tiedekuntaksi.

  • Sofia

  Sofia University St. Kliment Ohridski on ensimmäinen bulgarialainen korkeakoulu. Sen historia on ruumiillistuma ja jatkoa Bulgarian kansakunnan vuosisataiselle kulttuuri- ja koulutusperinteelle.

  • Sofia

  Kansalliskokouksen 26. toukokuuta 2015 tekemällä päätöksellä Telecommunications and Posts College muutettiin Telecommunications and Posts Висше училище по телекомуникации и пощи , jonka aiheena oli: ammatillisten alojen erikoisasiantuntijoiden koulutus, viestintä ja tietotekniikka "ja" Hallinto ja hallinta ".

  • Varna

  Varna Free University "Chernorizets Hrabar" on Bulgarian suurin yksityinen yliopisto. Se on vakiintunut akateeminen keskus, joka yhdistää bulgarialaisten ja kansainvälisten opiskelijoiden koulutuksen maan ensisijaisilla aloilla ja luo kansainvälisesti vaihdettavan ja kilpailukykyisen tieteellisen ja akateemisen tuotteen. Se opettaa yli 10000 opiskelijaa yli 67 kandidaatin ja maisteriohjelmassa sekä 29 tohtorin tutkintoa. ohjelmia.

  • Plovdiv

  Maatalousyliopisto - Plovdiv perustettiin vuonna 1945. Se on vahvistanut asemaansa Bulgarian maatalouden tieteen ja koulutuksen kansallisena keskuksena. Vuonna 2006 kansallinen arviointi- ja akkreditointivirasto myönsi Plovdivin maatalousyliopistolle institutionaalisen akkreditoinnin ja korkeimman arvosanan "Erittäin hyvä".

  • Veliko Tarnovo

  Syksyllä 1963 Veliko Tarnovon historiallisella ja viehättävällä "Sveta Gora" -kukkulalla avasi ovensa ensimmäinen pääkaupungin ulkopuolella sijaitseva yliopisto, jonka suojeluspyhimykset Cyril ja Methodius. Se on perinyt kuuluisan Tarnovon kirjallisuuskoulun koulutus- ja kulttuuriperinteet 1400 -luvulta, ja se on vakiinnuttanut asemansa arvovaltaisena humanististen ja taiteellisten korkeakoulujen arvokkaana koulutus- ja tiedekeskuksena.

  • Pleven Center

  Lääketieteellinen yliopisto - Pleven on yksi viidestä lääketieteen yliopistosta Bulgariassa. Se perustettiin vuonna 1974, ja se laajensi vuonna 1865 perustetun kaupungin sairaalan näköaloja, kokoa ja mainetta. Nykyään se yhdistää menneisyyden perinteet nykypäivän mahdollisuuksiin ja sisältää koulutus- ja terapeuttiset tilat, nykyaikaisen esikliinisen perustan, Yliopistosairaala, jossa on yli 1000 vuodepaikkaa ja klinikat kaikilla tärkeimmillä lääketieteen aloilla, sekä suuri määrä erikoistuneita klinikoita ja tutkimusyksiköitä, joissa on nykyaikaiset diagnostiikka- ja hoitolaitteet.

  • Burgas

  Burgas Free University vapaayliopisto / BFU / perustettiin Suuren kansalliskokouksen lailla 18. syyskuuta 1991, ja se on yksi ensimmäisistä valtiosta riippumattomista yliopistoista maassa. Yliopisto on kansallisen arviointi- ja akkreditointitoimiston akkreditoima ja se on sertifioitu kansainvälisen laatustandardin ISO 9001: 2008 mukaisesti: BFU on moderni ja innovatiivinen yliopisto, joka huolehtii opiskelijoistaan ja heidän ammatillisesta toteutuksestaan ja jolla on merkittäviä akateemisia saavutuksia ja kansainvälinen tunnustettu tila.

  • Sofia

  Химикотехнологичен и металургичен университет yliopisto on akateeminen laitos, joka keskittyy aikamme ja kansakuntamme tarpeisiin. Yhteisömme ulottuu yliopiston ja maan ulkopuolelle ja sisältää akateemisia kumppaneita eri mantereilta.

  • Varna

  Tervetuloa Varnan lääketieteelliseen yliopistoon-yhteen maan moderneimmista ja korkean teknologian yliopistoista! Houkutteleva monikansallinen ympäristö, nykyaikaiset koulutusmenetelmät ja -välineet, tosielämän ja simulaatiokoulutus, upeat urheilu- ja virkistysolosuhteet Bulgarian meripääkaupungissa-nämä ovat vain muutamia syitä siihen, miksi opiskelijoita noin 50 maasta ympäri maailmaa ovat valinneet opiskella Varnan lääketieteellisessä yliopistossa!

  • Sofia

  University of Library Studies and Information Technologies (ULSIT) on valtionyliopisto, joka nimettiin uudelleen parlamentin asetuksella 29. marraskuuta 2010 sen jälkeen, kun kirjastotutkimuksen ja tietotekniikan erikoistunut korkeakoulu äänesti vuonna 2004. Vuosien mittaan se oli: Perustettu - 18. Syyskuuta 1950 valtioneuvoston asetuksella valtion kirjastoinstituutiksi ja myöhemmin parlamentin asetuksella nimetty kirjastotutkimuksen kollegioksi;

  • Sofia

  La Francophonien erikoistunut perustaminen hallinnolle (ESFAM) on La Francophonien yliopistoviraston instituutti, joka sijaitsee Sofiassa, Bulgariassa. Tavoitteenamme on kouluttaa ranskan kielen korkean tason hallinnon ja liikkeenjohdon asiantuntijoita osallistumaan Keski- ja Itä-Euroopan maiden kehitykseen.

  • Gabrovo

  Perustuu yliopiston saavutuksiin ja perinteisiin, aktiiviseen kansainväliseen yhteistyöhön, läheiseen kumppanuuteen liikeyritysten kanssa ja intensiiviseen tutkimukseen, jotta voidaan valmistautua talouden ja yhteiskunnan tarpeisiin markkinasuuntautuneilla, korkeasti koulutetuilla asiantuntijoilla edistystä varten ja ollessa valmiita koulutustasonsa mukaan muuttuvan maailman haasteisiin.

  • Sofia

  Kaivos- ja geologian yliopisto “St. Ivan Rilski ”on ollut itsenäinen oppilaitos vuodesta 1953. Kuusikymmentä vuotta kestäneen olemassaolonsa aikana se on vakiinnuttanut asemansa akateemisena ja tutkimuskeskuksena, joka tarjoaa koulutusta geologian, kaivostoiminnan sekä sähkö- ja konetekniikan aloilla. Se on laitos, jossa tehdään perustutkimusta ja soveltavaa tieteellistä tutkimusta, ja tarjolla on koko joukko jatko-opiskelijoille tarkoitettuja tutkintoja. Oikea yhdistelmä yleistä insinöörikoulutusta sekä profiloidun tiedon ja kykyjen hankkiminen tarjoaa valtavat mahdollisuudet yliopistosta valmistuneille löytää ammatillinen toteutus tässä maassa ja ulkomailla. Perustamisestaan lähtien yli 21 000 insinööriä, joiden joukossa on noin 40 maan kansalaisia Euroopasta, Aasiasta, Afrikasta ja Etelä-Amerikasta, on koulutettu ja löytänyt ammatillista työtä geologian ja kaivostoiminnan aloilla, energiateollisuudessa. maa- ja vesirakentaminen sekä teollisuusrakentaminen ympäristönsuojelussa ja muilla aloilla.

  • Burgas

  "Prof. Dr. Assen Zlatarov" -yliopisto on ainoa valtionyliopisto Kaakkois-Bulgariassa. Opetus suoritetaan kolmessa tiedekunnassa - teknisten, luonnontieteiden ja yhteiskuntatieteiden tiedekunnissa.