Keystone logo
Australia

Parhaat yliopistot Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Australia 2023

Laitosten lukumäärä: 270
  • Camperdown, Australia

  Valmistaudu aloittamaan yliopisto-opintosi verkossa. Oppaista opiskelutilan perustamiseen verkkoklubeihin ja -ohjelmiin, meillä on kaikki mitä tarvitset pysyäksesi sosiaalisena, tuettuna ja yhteydessä yliopistoyhteisöön, kun opiskelet kotoa käsin.

  • Camperdown, Australia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Yhdysvallat
  • London, Yhdistynyt kuningaskunta
  • + 5 lisää

  Alkuperäinen graafisen suunnittelun bootcamp. Opiskele Shillingtonin kanssa verkossa tai kampuksella New Yorkissa, Lontoossa, Manchesterissa, Sydneyssä, Melbournessa tai Brisbanessa. Kokemusta ei tarvita. Innovatiivinen lähestymistapamme muotoilukoulutukseen tarkoittaa, että opiskelijat saavuttavat hämmästyttäviä, palkittuja tuloksia vain 3 kuukaudessa kokopäiväisesti tai 9 kuukaudessa osa-aikaisesti. Lahjakkaat opettajat varmistavat, että vietät enemmän aikaa rakastamiesi asioiden tekemiseen oppimillasi todellisilla ja asiaankuuluvilla taidoilla – suunnitteluteoriasta, typografiasta ja pakkauksesta mobiilisovellusten suunnitteluun ja käyttökokemukseen (UX). Valmistu viimeistellyllä portfoliolla, joka esittelee parhaat työsi, valmiina aloittamaan luovan urasi.

  • Joondalup, Australia
  • Mount Lawley, Australia
  • + 1 lisää

  Edith Cowan -yliopistolla on erinomainen maine opetuksen laadusta ja opiskelijakokemuksesta. ECU:ssa meitä ohjaavat arvomme rehellisyys, kunnioitus, rationaalinen kysely, henkilökohtainen erinomaisuus ja rohkeus. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota yhden parhaista opiskelijakokemuksista Australiassa. Tämä tarkoittaa, että valmistuneet, opiskelutoverisi, ovat arvostelleet meidät erittäin hyvin esimerkiksi opetuksen laadusta, taitojen kehittämisestä ja opiskelijoiden tuesta. Asioita, joita todella arvostat, jos päätät opiskella täällä. Yli 30 000 opiskelijalla kansainväliset opiskelijat muodostavat yli 18 % opiskelijaväestöstä yli 100 eri maasta.

  • Sydney, Australia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Brisbane, Australia
  • Kelvin Grove, Australia

  QUT on nuori yliopisto, jolla on globaali näkemys. Olemme kunnianhimoisia ja valmiita ottamaan vastaan uusia haasteita tulevaisuuteen keskittyvällä tarmolla. Pyrimme yhdistämään opiskelijamme todelliseen maailmaan käytännön käytännön oppimisen avulla, joka valmistaa valmistuneita huomisen ja tulevaisuuden uralle.

  • Surry Hills, Australia

  Academy of Music And Performing Arts (AMPA) on yksi Australian johtavista esittävän taiteen koulutuksen tarjoajista. Nuoria taiteilijoita yli 20 vuoden ajan kouluttanut ja inspiroinut AMPA on edelleen sitoutunut tarjoamaan korkeinta laatua perustutkinto- ja jatkotutkinnoissa, jotka keskittyvät esittävään taiteeseen, mukaan lukien nykyaikainen, jazz ja klassinen musiikki, tanssiesitys (moderni, baletti, jazz, nykyaikainen ja hip hop). ), musiikkiteatteri, sävellys/musiikin tuotanto ja taiteen hallinta.

  • Perth, Australia
  • Melbourne, Australia
  • + 1 lisää

  Engineering Institute of Technologyn (EIT) päätavoitteena on tarjota erinomaista käytännön insinööri- ja teknologiakoulutusta; tutkintotodistuksista maisterin tutkintoihin. Hienoimmat insinööriluennoitsijat ja -ohjaajat, joilla on laaja todellinen insinöörikokemus alalta, ovat peräisin ympäri maailmaa. Oppiminen saavutetaan henkilökohtaisilla tunneilla sekä synkronisilla, online-tekniikoilla (eLearning).

  • Prahran, Australia

  Ducere Global Business School on tunnustettu johtaja yliopistojen ja yritysten välisessä yhteistyössä suunnitella ja toimittaa tutkintoja, joilla on todellinen uravaikutus. Teemme yhteistyötä neljän mantereen suurten yliopistojen, maailmanlaajuisten yritysten, ministeriöiden ja kansalaisjärjestöjen kanssa sekä olemme AACSB:n, Clinton Foundationin, Yhdistyneiden Kansakuntien ja useiden maailmanlaajuisten kamarien jäsen varmistaaksemme, että ohjelmamme ovat ajankohtaisia, relevantteja ja sidoksissa toimialaan. . Missiomme on sekä bisnes että hyväntekeväisyys. Ducere on rahoittanut ja tukenut Ducere Foundationin toimintaa 27 Afrikan maassa miljoonilla dollareilla.

  • Mitcham, Australia

  Aikuiskoulutuksen korkeakoulu perustettiin rekisteröidyksi koulutusorganisaatioksi (RTO) vuonna 2009, ja omistautuessamme tuloksiin keskittyviin käytännön koulutusratkaisuihin, joissa on vertaansa vailla olevaa tukea ja joustavuutta, olemme vaikuttaneet todella tuhansiin ihmisiin viimeisen vuoden aikana 10 vuotta. Visiomme Aikuiskoulutuksen korkeakoulussa keskittyy todellisten tulosten luomiseen opiskelijoille. Olemme sitoutuneet auttamaan opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa räätälöidyillä oppimismatkoilla, kiinnostavalla ja teollisuuden kannalta merkityksellisellä kurssisisällöllä, lisäresursseilla ja työkaluilla. Hanki rajoittamaton mentorointi ja tuki kokeneilta ammattilaisilta. Uskomme muutoksen tekemiseen.

  • Melbourne, Australia

  Tervetuloa RGIT Australiaan, joka on yksi Australian johtavista ammatillisen koulutuksen (VET) laitoksista. RGIT Australiassa opiskelijamme ovat etusijalla, ja olemme ylpeitä heidän saavutuksistaan. Perustavoitteemme on tarjota opiskelijoille ympäristö, joka mahdollistaa heidän täyden potentiaalinsa saavuttamisen.

  • Melbourne, Australia

  Brighton Institute Of Technology (BIT) johto ja henkilökunta toivottavat lämpimästi tervetulleeksi kaikki uudet ja palaavat opiskelijat. BIT tarjoaa monipuolisia kansallisesti tunnustettu ja täysin akkreditoitu kursseja, jotka tarjoavat opiskelijoille taitoja ja osaamista syöttää työvoiman tai Pathways jatkokoulutukseen.

  • Ipswich, Australia

  Ashley Institute of Training (ASH) RTO 20749 on rekisteröity koulutusorganisaatio, joka on hyväksytty toimittamaan kansallisesti tunnustettua koulutusta ja pätevyyttä.

  • Kangaroo Point, Australia

  Shafston on toiminut 25 vuotta ja kouluttanut opiskelijoita sekä englannin kielellä että ammatillisilla kursseilla. Shafstonissa on ollut yli 120 000 opiskelijaa yli 100 maasta sen perustamisesta lähtien vuonna 1996. Koulu on saanut lukuisia tunnustuksia, mukaan lukien Ryugaku Journalin luokitus Australian englanninkieleksi numero 1 vuosina 2013, 2014 ja 2019.

  • Croydon, Australia

  SMBC: n akateeminen opetussuunnitelma perustuu Raamatulle - Jumalan henkeytettyyn sanaan ja kyllästetty siihen. Opiskelu SMBC: ssä antaa sinulle syvällisen ja järjestelmällisen ymmärryksen Raamatusta, sen teologiasta ja sen soveltamisesta elämän kaikkiin osa-alueisiin.