Keystone logo

1 Sertifikaatti Ohjelmat sisään Mammografia sisään Ann Arbor Charter Township, Yhdysvallat varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Sertifikaatti
 • Yhdysvallat
 • Terveydenhuolto
 • Allied Healthcare
 • Lääketieteellinen Kuvantaminen
Opintoalat
 • Terveydenhuolto (1)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Popular study format

  Sertifikaatti Ohjelmat sisään Mammografia

  Mikä on mammografia?
  Mammografia (jota kutsutaan myös mammografiaksi) on rintojen röntgentutkimus, jota käytetään rintasairauksien havaitsemiseen ja diagnosointiin. Niitä käytetään myös lääketieteessä rintasyövän seulontaan, diagnosointiin tai sen muutosten seurantaan.

  Mitä töitä voin saada mammografiassa?
  Mammografit ovat terveydenhuollon ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet röntgensäteiden käyttöön rintojen kuvien tuottamiseen. He työskentelevät sairaaloissa, klinikoilla tai yksityisissä käytännöissä muiden ammattilaisten, kuten radiologien, kanssa. Jotkut mammografiat opettavat myös kursseja korkeakouluissa ja yliopistoissa.

  Kuinka minusta tulee mammografia?
  Jos haluat tulla mammografiaksi, sinun on suoritettava akkreditoitu koulutusohjelma. Mammografiaohjelmat kestävät tyypillisesti kahdesta neljään vuotta ja sisältävät anatomian, fysiologian, lääketieteellisen kuvantamisen ja säteilyturvallisuuskurssit. Kun olet suorittanut koulutusohjelman, maasta riippuen voit olla oikeutettu suorittamaan mammografian sertifiointikokeen. Kun olet läpäissyt tentin ja saanut sertifikaatin, voit hakea mammografian työpaikkoja.

  Mitä opiskelen mammografian tutkintoni aikana?
  Opiskelija oppii röntgensäteiden fysiikasta, rinnan anatomiasta ja fysiologiasta sekä mammografialaitteiden käytöstä. He tutkivat myös rintasyövän havaitsemista ja diagnosointia sekä menetelmiä säteilyaltistuksen vähentämiseksi.

  Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

  Sertifikaattiohjelmat ovat opintokokonaisuuksia, joissa opiskelijat hankkivat uutta tietoa ja kokemusta pätevien kouluttajien ohjauksessa. Osa opiskelijoista suorittaa sertifikaatin siksi, että he tarvitsevat uusia taitoja uralla edetäkseen.