Keystone logo

Suodattimet

 • BSc
 • Terveydenhuolto
 • Hoitotyö
 • Rekisteröity hoitotyö
Opintoalat
 • Terveydenhuolto (36)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

36 BSc Ohjelmat sisään Rekisteröity hoitotyö 2024

  BSc Ohjelmat sisään Rekisteröity hoitotyö

  Hankkiminen kandidaatiksi voi kestää missä tahansa yksi viiden vuoden kuluttua. Opiskelija voi halutessaan siirtää hyvityksiä toissijainen toimielin tai jälkeisen kansalaisopisto nopeuttamiseksi tarvittava aika tutkinnon suorittamiseen. Online ja osa-aika luokat ovat saatavilla myös opiskelijoille muita sitoumuksia tai kiireinen aikataulu.

  Mikä on BSC Hoitotyön RN? Tämä tutkinto keskittyy tarjoamaan opiskelijoille valtakirjan tulla sairaanhoitaja opettamalla heille perustiedot tehokkaan ja toimivan terveydenhuolto. Sairaanhoitajaa on lisensoitu ammattilaisia, jotka ovat suorittaneet esitettyjen vaatimusten mukaan maa, osavaltio tai maakunta joiden avulla he voivat harjoitella hoitokodeissa, sairaaloissa ja yksityiskoteihin. Opiskelijat ottaa kursseja kemian, biologian, ravinto ja anatomia ymmärtämään ihmiskehon sekä kursseja käytännössä ja teoriassa kehittää ihmissuhde ja lääketieteellistä osaamista tarvitaan auttamaan potilaita.

  Hankkiminen RN hoitotyön lisenssin tasoittaa tietä menestyksekkään terveystieteen uran. Valmistuneet käyttävät erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot auttaa monenlaisia ​​ihmisiä yleensä nopeatempoisessa ympäristössä ja työskennellä vieressä lääkäreiden ja muun hoitohenkilökunnan tarjota sekä rutiini ja ensihoidon.

  Kustannukset hoitotyön asteen vaihtelevat toimielin. Joissakin on kolmen vuoden ohjelma, kun taas toiset opiskelijat voivat ansaita tutkinto niin vähän kuin yksi vuosi. On suositeltavaa perusteellisesti tutkimuksen ohjelmat olet kiinnostunut varmista, että ne tasata ammatillisia ja taloudellisia tavoitteita.

  Yksilöt, jotka ovat BSC Hoitotyön yleensä löytää korkeampi maksavat mahdollisuudet kuin ne saavat lisää kokemusta. Monet löytää työtä sairaalassa osastolla tai yksityinen klinikka, jossa rutiinitutkimusten, avustaminen vakuutus paperityötä ja antaa eturivin apua leikkaussaleissa.Toiset toimivat yksityisasunnoissa, auttaen vanhukset elävät aktiivista ja terveellistä elämäntapaa.

  Laitokset maailmanlaajuinen tarjoavat koulutusohjelmat hoitotyössä. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.