Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 Luonnontieteiden kandidaatit  (BSc) Ohjelmat sisään Puhe- ja kieliterapia 2024

2 BSc Ohjelmat sisään Puhe- ja kieliterapia 2024

Yleiskatsaus

Kandidaatin tutkinto, tai BSc, on erinomainen tapa täydentää perustutkintoa opiskelevat korkeakoulun oppimisen. Suunniteltu antamaan opiskelijoille syvempää ymmärrystä valitsemaansa aloilla, tätä on usein suoritettu kolmesta viiteen vuoteen.

Joten mikä on BSc puheen ja kielen Therapy? Tämä tutkinto on tarkoitettu auttamaan opiskelijoille lisätietoja viestintä, kieli ja puheen häiriöt, sekä mitä voidaan tehdä käsitellä niitä. Opiskelija usein tutkia aiheita, kuten fonetiikan, psykolingvistiikka, suun anatomian ja kielen kehitys sekä yleinen häiriöitä ja muita ongelmia, jotka puhujat saattavat kohdata. Monissa tapauksissa koehenkilöt voivat kattaa kaiken oppimisvaikeudet ja kuulon heikkeneminen kielelliseen teoriaa. Joissakin ohjelmissa opiskelijat voivat pystyä vastaanottamaan kliininen sijoitus, joka antaa heille reaalimaailman kokemus alalla.

On olemassa monia etuja, joita voidaan saada ansaita BSc puheen ja kielen Therapy. Näihin kuuluu yleensä parannettu kyky löytää uran, sekä kehittämään tärkeitä kykyjä, kuten kriittistä ajattelua, ongelmanratkaisu, ja teknisiä taitoja.

Riippuen tekijöistä, kuten sijainti toimielimen ja olemassaolon siirron luoton kustannukset ansaita kandidaatin tutkinto vaihtelee. Ota laitos, joka harkitset jos sinulla on taloudellisia tutkimuksia.

Monet opiskelijat, jotka suorittavat tämän opinto halutessaan mennä uran puheen tai kielen terapeutit hoitoon lapsille ja aikuisille viestintävaikeudet. He myös tulevat usein kasvattajien ja opettajien. Jotkut valmistuneet päättävät jatkaa opintonsa osaksi tutkijakoulun tai tulevat tutkijat erikoistunut kielellinen tutkimuksessa.

Jos haluat tulla puheen tai kielen terapeutti, sitten löytää hyvä koulutusohjelmaa on ensimmäinen askel.Aloita etsi ohjelma alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • BSc
  • Terveydenhuolto
  • Puhe- ja kieliterapia
  • Puhe- ja kieliterapia
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto