Keystone logo

12 BSc Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Allied Healthcare Laboratoriotiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BSc
  • Terveydenhuolto
  • Allied Healthcare
  • Laboratoriotiede
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (12)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

BSc Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Allied Healthcare Laboratoriotiede

BSc (kandidaatti) on perustutkintoa ohjelma, joka voi johtaa uran opiskelijan koulutusaloittain. Valtaosa luokat perustuvat noin teknologiaan tai tieteeseen liittyvistä aiheista, vaikka useimmat opiskelijat myös opiskella useita yleisiä aiheita samoin.

Mikä on BSc Medical Laboratory? Tämä ohjelma valmistaa opiskelijat työskentelemään lääkärin laboratorioteknikot tai tutkijoita, ja usein koostuu kerätä ja analysoida näytteitä kuten kudosten, nesteiden ja muiden aineiden. Kukin ohjelma vaihtelee, mutta opiskelijat usein opiskella aiheita, kuten biologian, kemian, matematiikan, mikrobiologia, tilastot, lab hallinta, ja lab turvallisuutta koskevat menettelyt. Opiskelijat oppivat myös miten toimia solun laskurit, mikroskoopit, atk välineitä, ja muut laboratorio laitteet.

Opiskelijat, jotka harjoittavat lääketieteellisiä laboratorioita määrin hyötyä, että he ovat valmiita työskentelemään erilaisissa laboratorio asetuksia.Koska siellä odotetaan kasvua alalla, löytää työpaikka valmistumisen jälkeen pitäisi olla melko helppoa.

Liittyvät kustannukset ansaita BSc Medical Laboratory riippuu erityisistä koulu ja pituus ohjelman. Kun opiskelijat ovat rajanneet valintojaan heidän tulisi ottaa yhteyttä kouluihin suoraan selville, mitä opetusta ja muut maksut odotetaan.

Tutkinnon laboratoriohoitaja tutkinto ovat oikeutettuja toimimaan erilaisissa lab asetuksia. Useimmat tekniikan palkataan sairaaloiden tai diagnostisten ja lääketieteellisten laboratorioiden. Toiset voivat palkkaa lääkärin toimistoissa tai yliopistoissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa. Jotkut yksilöt toimii kaikilla lab, kun taas jotkut laboratoriohoitajien erikoistuu tietyillä alueilla. Esimerkkejä asiantuntijoiden ovat kemian tekniikan, veripankkien teknikot, immunologian teknikot, cytotechnologists, mikrobiologia tekniikan, ja molekyylibiologian tekniikan.

Käytä laajoja online-tietokanta löytää oikea koulu. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.