Keystone logo

1 BSc Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Kirurgia Kirurgia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BSc
  • Terveydenhuolto
  • Kirurgia
  • Kirurgia
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

BSc Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Kirurgia Kirurgia

Niille, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan korkeakoulutuksen, kandidaatiksi on hyvä paikka aloittaa. Koska perustutkintoa astetta, tämä opintojen on tarkoitettu niille, jotka ovat suorittaneet toisen asteen koulutuksen mutta eivät ole vielä edennyt tutkijakouluun.

Mikä on BSc Surgery? Tämä tie liittyy tutkimuksen kirurgisten periaatteet, menettelyt ja käytännöt. Opiskelijat usein kursseja aiheista, kuten anatomia, fysiologia, lääketieteen etiikka, biokemian ja terveydenhuollon teknologian. Ne usein tutkimaan kaiken avauksen puhdistustoimien, ja jotkut opiskelijat haluavat keskittyä tiettyyn kehon osan tai kirurgisen. Monet ohjelmat sisältävät laboratorio komponentti jossa opiskelijat voivat soveltaa taitoja he ovat oppineet tosielämässä.

Ei voi olla monia etuja liittyy ansaita BSC Surgery. Yhden, opiskelijat yleensä saavat arvokasta teknistä ja kognitiiviset taidot aikana opintojaan.Toiselle, pelkästään pitämällä kandidaatin voi parantaa huomattavasti jatkaa ja auttaa opiskelijat saavat jalka ylös nykypäivän työmarkkinoilla.

Lukukausimaksuja ja palkkiot vaaditaan useimmissa toimielimissä vaihtelee. Muista yhteyttä kouluun haluat osallistua niin, että voit saada tarkkoja taloudellisia tietoja. Lopulliset kustannukset ovat usein ainekustannukset samoin.

Useita uran voidaan jatkaa kanssa ylempää tutkintoa leikkausta. Alueesta riippuen, jotkut opiskelijat voivat jatkaa tullakseen sertifioitu lääkäreillä. Muissa paikoissa opiskelijat voivat käyttää tämän verran lähtökohtana lääketieteelliseen kouluun. Opiskelija voisi toimia suoraan kirurgit, mutta voi myös yleensä löytää työpaikkoja kirurgiset teknikot ja lääketieteelliset avustajat eri terveydenhuollon toimintayksiköissä.

Jos olet kiinnostunut leikkaus, niin olemme valmiita auttamaan.Jos haluat päästä alkuun, sitten etsi ohjelma alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.