Keystone logo

12 BSc Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Farmasia Farmakologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BSc
  • Terveydenhuolto
  • Farmasia
  • Farmakologia
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (12)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

BSc Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Farmasia Farmakologia

BSc (kandidaatti) on tutkinto, joka liittyy yleensä tieteen ja teknologian aihe. Ohjelma löytyy korkeakouluissa ja yliopistoissa ympäri maailmaa, ja se usein kestää kolmesta viiden vuoden kuluttua.

Mikä on BSc farmakologian? Tämä ohjelma on suunniteltu kouluttaa opiskelijoita ymmärtää, miten lääkkeet toimivat ja vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Jokainen ohjelma on erilainen, mutta yhteisiä aiheita voivat olla solu- ja järjestelmien farmakologia; Neuropharmacology; toksikologia; lääkekehityksen; sydän- farmakologia; bioinformatiikka; ja farmakologian tulehduksen. Useimmat ohjelmat yhdistää luentoja ja laboratoriotyöskentely.

On olemassa useita etuja ansaita farmakologian tutkinto. Opiskelija kehittää kriittisen analyysin ja laboratorion taitoja, jotka voivat auttaa heitä erilaisissa ammateissa.Farmakologian teollisuus jatkaa kasvuaan, huumeiden keksimiseen ja kehittämiseen ovat tärkeitä, joten valmistuneista on useita uramahdollisuuksia niiden käytettävissä.

Kustannukset ansaita tämän verran vaihtelevat laitoksesta toiseen. Ohjelma on tarjolla kouluissa ympäri maailmaa, joten sijainti ohjelma on tärkeä tekijä. Opiskelijan tulee ottaa yhteyttä kouluihin suoraan selvittää, mitä on odotettavissa suhteen lukukausimaksuja ja maksuja.

Jossa tutkinto farmakologian, on lukuisia uravaihtoehtoja että tutkinnon voi valita. Jotkut valmistuneet haluavat työskennellä lääketieteen tutkija, biokemisti, biofyysikko, tai huumeiden analyytikko lääketeollisuuden tai muu tutkimukseen liittyvä teollisuus, työskentelee suunnittelu ja muotoilussa uusia lääkkeitä ja opiskelun vaikutukset mahdollisten huumeita. Muissa ammateissa voivat olla farmaseutteja tai farmasian teknikko.Työnantajat ovat yliopistojen, sairaaloiden, klinikoiden, lääkeyhtiöt, ja huumeiden sääntelyvirastojen.

Aloita tutkimiseen ja vertaamalla farmakologian koulut käyttämällä online-tietokanta. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.