Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 6 Luonnontieteiden kandidaatit  (BSc) Ohjelmat sisään Ensihoitajakoulutus 2023

6 BSc Ohjelmat sisään Ensihoitajakoulutus 2023

Yleiskatsaus

Opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa koulutusta lukion yläpuolella, on mahdollisuus ansaita BSc-kandidaatti. Tämä tutkinto kestää yleensä 3-4 vuotta ja auttaa opiskelijoita hankkimaan kehittyneitä taitoja valitsemaansa aiheeseen. Ohjelman osallistujat voivat sitten siirtyä ura-alueelle tai jatkaa maisterin tutkintoon.

Mikä on ensiapetehdas BSc? Tämä tutkinto-ohjelma on suunniteltu auttamaan tutkijoita ammattitaitoisen ensiapuvälittäjänä lääketieteellisessä hätätilanteessa. Kurssilla voi olla erilaisia ​​lääketieteellisiä aiheita, kuten anatomia, fysiologia, farmakologia, potilaan hoito ja psykososiaalisten tarpeiden täyttäminen. Jotkut koulut tarjoavat kumppanuutta paikallisten ambulanssiyritysten kanssa käytännön kokemuksen tarjoamiseksi. Saattaa myös olla laaja kliininen työ.

Opiskelijat saattavat saada erinomaiset ensiaputaidot. He voivat myös tulla hyviksi käsittelemään ihmisiä kriisitilanteessa ja pysymään rauhassa joutuessaan pakkoon. Nämä ovat erinomaisia ​​taitoja kaikilla ammateilla.

Kun tarkastellaan erilaisia ​​BSc Paramedics-ohjelmia, asianomaisten osapuolten on oltava tietoisia kustannusten eroista. Jokainen laitos asettaa omat opetuksensa ja palkkionsa, joten kulut vaihtelevat koulusta toiseen. Opiskelijoiden tulisi vertailla kunkin ohjelman valitsemaan heille paras.

Saatuaan BSc Paramedics, jatko voi jatkaa uran ensimmäinen vastaaja paikallisten lainvalvonta tai ambulanssi palvelut. Jännitystä tai urheilullisempia ihmisiä varten on mahdollisuuksia tulla hiihtovälinevääjäksi, etsintä- ja pelastushoitajaksi tai lennon avustajaksi. Tämä tutkinto voi johtaa myös palontorjuntatyöhön, mukaan lukien savukkeensytyttimen erikoisosaaminen.

Opiskelijat voivat ansaita BSc: n sairausvakuutuslaitoksista monilta instituutioilta ympäri maailmaa. Niille, jotka tarvitsevat online-luokkia, niitä voidaan tarjota myös. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • BSc
  • Terveydenhuolto
  • Ensihoito ja ensihoitajat
  • Ensihoitajakoulutus
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto