Keystone logo

Suodattimet

 • BSc
 • Terveydenhuolto
 • Biolääketiede
 • Biolääketiede
Opintoalat
 • Terveydenhuolto (28)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

28 BSc Ohjelmat sisään Biolääketiede 2024

  BSc Ohjelmat sisään Biolääketiede

  Ansaita kandidaatin tai BSc, on ensimmäinen ensivaiheen korkeakoulutuksessa. Tyypillinen koulutusohjelma kattaa kolme viiteen vuoteen ja sisältää perus- ja keskitason tutkimus mistään aiheesta.

  Mikä on BSc biolääketieteen? Biolääketieteen tutkimuksissa sisällä mitään tieteellistä tutkimusta, jotka liittyvät biologian kuin se vaikuttaa terveydenhuolto. Saatetaan kurssitöitä biolääketieteen antaa perusta tiedon kaikille lääkärin ammatista. Joitakin tietenkin esimerkkejä ovat solubiologian, mikrobiologia, perus neurotieteen ja ihmisen anatomiaa. Opiskelija voi räätälöidä valittavien jotka sopivat aiottuun uran sekä ohjaamalla opintojaan kohti liikuntalääketieteen tai kansanterveyden, esimerkiksi.

  Ansaita kandidaatin tutkinto biolääketieteen valmistelee tutkinnon varten erilaisia ​​lääketieteellisiä työmahdollisuuksia. Terveydenhuollon alalla on johdonmukaista ja jopa kasvaa, tarjoaa vakaan työympäristön ja korkea palkka potentiaali.Työskentely terveydenhuollon alalla myös luo rajattomat mahdollisuudet auttaa yksilöitä ja perheitä läpi sekä kovia ja jännittäviä aikoja. Se tarjoaa erinomaisen pohjan ansaita Advanced Medical astetta, samoin.

  Useat tekijät vaikuttavat kokonaiskustannukset ansaita kandidaatin tutkinnon. Sijainti, kampus koko ja elinkustannukset vaikuttavat kaikki koko kustannuksella. Saatetaan jotkut harjoitustyö verkossa tai hakee opintolainoja voi lievittää joitakin taloudellisia rasitteita.

  Vaikka ansaita jatkotutkintoja voi olla tarpeen monet terveydenhuollon uraa, joilla BSc biolääketieteen silti hyötyä monenlaisia ​​mahdollisuuksia. Jotkut kannat saatavilla tällä tasolla ovat laboratorioteknikko, tutkija, oikeuslääketieteen tutkija, myyntiedustaja lääke- tai biolääketieteen laitteiden, lääketieteen kirjastonhoitaja, ja tiede kirjailija. Muut työt löytyvät kansanterveysvirastot ja kansainvälinen terveydenhuollon hankkeisiin.

  Online tutkinto-ohjelmat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden opiskelijoille kaikkialla maailmassa. Jos harkitset tutkinto biolääketieteen, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.