Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 13 Humanististen tieteiden kandidaatit  (BA) Ohjelmat sisään Terveyshallinto 2023

13 BA Ohjelmat sisään Terveyshallinto 2023

Yleiskatsaus

BA (kandidaatti) on postsecondary tutkinto, joka tarjoaa opiskelijoille koulutusta tarpeen tehdä moniin uraa. Useimmat ohjelmat sisältävät sekä yleisiä aihe kursseja ja luokat liittyvät nimenomaan selected major opinto.

Mikä on BA Healthcare Management? Tässä ohjelmassa opiskelijat oppivat miten käsitellä haasteisiin terveydenhuollon hallinnossa. Jokainen ohjelma vaihtelee, mutta opiskelija voi oppia taloushallinnon tekniikoita, jotka johtavat onnistunut toiminta terveydenhuollon organisaatioiden ja rakentaa analyyttisiä ja johtamistaitoja tuottaa parempia potilaiden hoitoa. Esimerkkejä luokista voivat olla dynaaminen johtajuutta, parantaa liiketoiminnan suorituskykyä, johdon rahoitus, ja laki, etiikka, ja politiikan terveydenhuollon hallinnossa.

On olemassa lukuisia etuja ansaita tutkinto terveydenhuollon hallinnon.Terveydenhuolto on yksi suurimmista teollisuudenaloista maailmassa, ja on olemassa erilaisia ​​uramahdollisuuksia niille, joilla tiedot ja taidot. Tämä tutkinto myös valmentaa työtä useissa eri tiloissa.

Liittyvät kustannukset terveydenhuollon hallinnon tutkinto vaihtelee riippuen useista tekijöistä. Maine koulussa ja ohjelman pituuteen ovat tärkeimpiä tekijöitä kustannuksia, ja tietyt ohjelmat voivat vaatia lisämaksuja. Opiskelijan tulee ottaa yhteyttä kouluihin suoraan tietää taloudellisia velvoitteita.

Useimmat opiskelijat jotka ansaitsevat tutkinnon terveydenhuollon hallinnon on johtamistaitoja työskennellä erilaisia ​​valmiuksia. Riippuen heidän etujaan, yksilöt voivat halutessaan työskennellä sairaaloissa, yksityinen terveyskeskukset, tai hallitus.Riippuen koosta terveydenhuollon yksikössä, valmistuneet voivat löytää työtä painottaen kustannusseurantajärjestelmä, hoidon laatua, tai palvelu, tai ne voivat olla vastuussa kaikessa.

Aloita koulutus tänään. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • BA
  • Terveydenhuolto
  • Terveydenhuollon opinnot
  • Terveyshallinto
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (13)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto