Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Humanististen tieteiden kandidaatit  (BA) Ohjelmat sisään Bydgoszcz, Puola 2023

1 BA Ohjelmat sisään Bydgoszcz, Puola 2023

Yleiskatsaus

Bydgoszcz on monia nähtävyyksiä. Kaupunki ei ole vain tunnettu loistossaan, mutta hyväksytään myös joitakin kuuluisia oppilaitoksissa. Kazimierz Wielki yliopisto, teknillinen yliopisto ja Life Sciences Bydgoszcz ja University Collegium Medicum ovat maineikkain toimielinten kaupungin.

Kuten monet muut EU-maat, Puola tarjoaa edullista tai jopa ilmaiseksi opetusta EU: n opiskelijoille. Opiskelemaan olisi sovellettava suoraan haluamaansa puolalaiselle laitokselle. Varsovan yliopisto, esimerkiksi maksujen välillä £ 1300 ja £ 2500 vuodessa sen Englanti kielikursseja.

Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto (Bachelor of Arts, BA) on alempi korkeakoulututkinto, jonka ahkera opiskelija saa yleensä suoritettua 3 - 4 vuodessa. Useille opiskelijoille tutkinto on ensimmäinen askel matkalla korkeakoulutukseen, ja BA-tutkinnon jälkeen suunnataankin suoraan saman tai vastaavan alan maisteriopintoihin.

Lue lisää

Suodattimet

  • BA
  • Puola
  • Bydgoszcz
Opintoalat
    Biotieteet Elämäntaidot Kasvatustiede Luonnontieteet Oikeustieteen opinnot Taidealan opinnot Teknologian opinnot
  • Terveydenhuolto
  • Urheilu Yhteiskuntatieteet
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Liittyvät opintoalat