Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 Associate of Science -tutkinnot  (Associate of Science ‑tutkinto) Ohjelmat sisään Radiologia 2024

2 Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Radiologia 2024

Yleiskatsaus

Liitotutkinnot tarjoavat opiskelijoille tarvittavat taidot aloittaa uran tietyllä alalla. Ohjelmat kestävät yleensä kaksi vuotta kokopäiväisesti, mutta monet ohjelmat voidaan ottaa osa-aikatyönä. Suurin osa voidaan käyttää jatkossa korkeamman asteen harjoittamiseen.

Mikä on radiologian tiedemies? Tämä opintojakso on erikoistunut ohjelma, joka valmistaa opiskelijoita työhön radiologien tukemiseksi alalla. Oppimistutkimukseen liittyy anatomian, fysiologian ja lääketieteellisen etiikan tuntemus. Opiskelijoita kannustetaan kehittämään logiikkaa, viestintää ja kriittisiä ajattelutaitoja koko ohjelman ajan, koska se on sisällytetty opetussuunnitelmaan. Opiskelija harjoittelee myös käytännön taitoja, kuten peruslääketieteellisiä käytäntöjä, kuten CPR: tä, elintoimintojen hankkimista ja veren piirtämistä. Opiskelijat saavat myös kliinisen käytännön tutustuakseen kuvantamistekniikan käyttöön.

Radiologian lisensiaatintutkinnon avulla opiskelijat saavat erittäin toivottavia taitoja ja ovat osa kasvavaa teollisuutta, joka on omistettu potilaille. Työpaikat maksavat keskimääräistä korkeampia palkkoja ja työpaikkoja on saatavilla maailmanlaajuisesti.

Koska liitännäiskoulutuksen kustannukset vaihtelevat maasta ja yksittäisestä laitoksesta, tutkimuslaitoksista ja ohjelmista riippuen sen määrittämiseksi, mikä sopii parhaiten sinulle.

Radiologian tiedepäällikkö antaa opiskelijoille pätevyyden sertifioiduksi radiologi-teknologiaksi. Alan ammattilaisena käytät kuvantamistekniikkaa ja ionisoivaa säteilyä ottamaan kuvia, jotka auttavat potilaiden diagnosoinnissa ja hoidossa. Radiologiantekijät käyttävät viimeisintä kuvantamistekniikkaa, ja useimmat työskentelevät sairaaloissa. Muita radiologiantekijöitä käyttäviä yrityksiä ovat lääketieteelliset laboratoriot, hoitokodit ja kliinikot sekä eräät yksityisen sektorin yritykset.

Radiologia vaatii suuria teknisiä taitoja. Tiedemiehen ansaitseminen radiologiassa antaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden onnistuneeseen ja hyvin palkattuun uraan. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Associate of Science ‑tutkinto
  • Terveydenhuolto
  • Allied Healthcare
  • Lääketieteellinen Kuvantaminen
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto