Keystone logo

1 Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Farmasia sisään Dearborn, Yhdysvallat varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Associate of Science ‑tutkinto
  • Yhdysvallat
  • Terveydenhuolto
  • Farmasia
  • Farmasia
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular education type

Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Farmasia

Dearborn on pääkonttori Ford Motor, ja sillä on myös monia tutkimus-, testaus-, rahoitus-ja tuotantoyksiköt. Kaplan Career Institute, ITT Tech, ja Sanford Brown College ovat ensisijainen uran koulutusta koulut Dearborn.

Huolimatta yleisestä uskomuksesta, farmaseuttisen tutkimuksen tutkimus ei valmista henkilöitä tulemaan apteekkariin. Sen sijaan se keskittyy valmistelemaan oppilaita lääkeaineiden tutkimukseen, markkinointiin, tukkumyyntiin, hallintoon ja sääntelyyn, jotka kaikki ovat tärkeitä kuluttajille turvallisempien ja tehokkaampien huumausaineiden tuottamiseksi.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

Luonnontieteiden associate-tutkinto (Associate of Science) on kaksivuotinen tutkinto ja sopii erityisen hyvin kaikille, jotka haluavat jatkaa opintojaan ja suorittaa jossain vaiheessa kandidaatin tai jopa maisterin tutkinnon. Luonnontieteiden associate-tutkinnon voi suorittaa joko kontaktiopintoina tai verkossa, ja opintoja on tarjolla sekä community collegeissa, teknisen alan oppilaitoksissa sekä yliopistoissa.