Keystone logo

1 Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Eläinlääketiede Eläinlääketieteellinen tekniikka sisään Walnut, Yhdysvallat varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Associate of Science ‑tutkinto
  • Yhdysvallat
  • Terveydenhuolto
  • Eläinlääketiede
  • Eläinlääketieteellinen tekniikka
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular education type

Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Eläinlääketiede Eläinlääketieteellinen tekniikka

Eläinlääketieteellinen teknologiaohjelma sisältää yleensä yhdistelmän luokkahuoneen luentoja, käytännön kenttätyötä ja ammatillisia harjoittelupaikkoja. Kurssien suorittamisen jälkeen opiskelijat voivat saada työpaikkoja, jotka tukevat lisensoituja eläinlääkäreitä eläintarhoissa, klinikoilla tai muissa vastaavissa tiloissa.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

Luonnontieteiden associate-tutkinto (Associate of Science) on kaksivuotinen tutkinto ja sopii erityisen hyvin kaikille, jotka haluavat jatkaa opintojaan ja suorittaa jossain vaiheessa kandidaatin tai jopa maisterin tutkinnon. Luonnontieteiden associate-tutkinnon voi suorittaa joko kontaktiopintoina tai verkossa, ja opintoja on tarjolla sekä community collegeissa, teknisen alan oppilaitoksissa sekä yliopistoissa.