Keystone logo

2 Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Hoitotyö Rekisteröity hoitotyö sisään Livonia, Yhdysvallat varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Associate of Applied Science ‑tutkinto
  • Yhdysvallat
  • Terveydenhuolto
  • Hoitotyö
  • Rekisteröity hoitotyö
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Hoitotyö Rekisteröity hoitotyö

Livonia kaupunki sijaitsee Michiganin osavaltioon ja on kiinteä yhteisö koostuu yli 96.000 asukasta. Se palvelee erittäin toimiva koulupiiri jossa on useita kouluja. On myös useita yliopistojen ja korkeakoulujen, jossa korkeakoulutuksen optimaalisesti helpottuu.

Mitä on rekisteröity hoitotyö?
Rekisteröity hoitotyö on potilaan hoitamista ja terveyden edistämistä. Sairaanhoitajat työskentelevät sairaaloissa, klinikoilla ja kotihoidossa. He voivat työskennellä myös kansanterveysympäristöissä, kuten kouluissa ja yhteisökeskuksissa. Sairaanhoitajalla on oltava lupa harjoittaa hoitotyötä.

Mitä voin tehdä rekisteröidyn hoitotyön tutkinnolla?
Rekisteröity sairaanhoitaja voi ottaa monia erilaisia urapolkuja. Jotkut rekisteröidyt sairaanhoitajat voivat halutessaan työskennellä sairaalassa, kun taas toiset saattavat mieluummin työskennellä klinikalla tai yksityisessä vastaanotossa. Rekisteröidyt sairaanhoitajat voivat myös erikoistua tiettyyn hoitotyön alueeseen, kuten lasten hoitotyöhön tai geriatriseen hoitotyöhön. Jotkut rekisteröidyt sairaanhoitajat päättävät opettaa hoitotyötä yliopistossa tai yliopistossa.

Miksi opiskella rekisteröityä hoitotyötä?
Rekisteröity hoitotyö on elintärkeä ammatti terveydenhuoltoalalla; edistää potilaiden terveyttä ja hyvinvointia. Sairaanhoitajat ovat usein potilaiden ensimmäinen yhteyspiste, kun he tulevat terveydenhuoltojärjestelmään, ja heillä on tärkeä rooli laadukkaan potilashoidon tarjoamisessa. Lisäksi rekisteröidyt sairaanhoitajat voivat erikoistua tiettyyn hoitotyön alueeseen, mikä antaa heille mahdollisuuden tarjota potilaille tarkempaa ja kohdennetumpaa hoitoa.

Rekisteröityjen hoitotyön tutkintojen tyypit
Rekisteröidyillä sairaanhoitajilla on tyypillisesti liitännäistutkinto tai hoitotyön tutkintotodistus, vaikka joillakin sairaanhoitajilla voi olla hoitotyön kandidaatin tutkinto. Sairaanhoitajien on myös läpäistävä kansallinen lupakoe tullakseen rekisteröidyiksi sairaanhoitajiksi. Joissakin valtioissa sairaanhoitajia voidaan myös vaatia suorittamaan valvotun kliinisen kokemuksen jakso ennen kuin heille voidaan myöntää lupa.

Mitä opiskelen sairaanhoitajan tutkinnon aikana?
Rekisteröidyn hoitotyön tutkinnon aikana opiskelijat suorittavat anatomian ja fysiologian, mikrobiologian ja kemian kursseja. Lisäksi opiskelijat suorittavat hoitotyön teorian ja käytännön kursseja. Opiskelijoilla voi olla mahdollisuus suorittaa kliinisiä kiertoja eri terveydenhuollon ympäristöissä, kuten sairaaloissa, klinikoilla ja kotihoitoympäristöissä, saadakseen käytännön kokemusta hoitotyön alalla.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

Soveltavan tiedekunnan tutkinto-ohjelmien liitännäinen antaa opiskelijoille mahdollisuuden keskittyä tiettyihin opintoihin. Valmistuttuaan ne ovat usein ainutlaatuisia, jotta he voivat aloittaa kokopäiväisen työn pääsymaksutasoilla valitsemillaan aloilla.