Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Associate of Applied Science -tutkinnot  (Associate of Applied Science ‑tutkinto) Ohjelmat sisään Pulmonologia sisään Rock Island, Yhdysvallat 2024

1 Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Pulmonologia sisään Rock Island, Yhdysvallat 2024

Yleiskatsaus

Mikä on pulmonologia?
Pulmonologia on keuhkoihin ja hengityselimiin vaikuttavien sairauksien tutkimus. Tämä sisältää sairaudet, kuten astma, keuhkoahtaumatauti, keuhkosyöpä ja keuhkokuume. Pulmonologit ovat lääkäreitä, jotka ovat erikoistuneet näiden sairauksien diagnosointiin ja hoitoon.

Miksi opiskellaPulmonologia?
Pulmonologia käsittelee sairauksia, jotka voivat olla erittäin heikentäviä ja jopa tappavia, ymmärtämällä, miten nämä sairaudet toimivat, pulmonologit voivat kehittää parempia hoitoja ja lopulta pelastaa ihmishenkiä. Keuhkosairaudet ovat yhä yleisempiä ilmansaasteiden ja tupakoinnin vuoksi, joten pulmonologien tarve kasvaa.

Erilaiset pulmonologian tutkinnot
Pulmonologiassa voi ansaita useita erilaisia tutkintoja. Lääkäri (MD) tai osteopaattisen lääketieteen lääkäri (DO) voi suorittaa keuhkolääketieteen residenssin, joka kestää tyypillisesti kolme vuotta. Residenssin suorittamisen jälkeen jotkut pulmonologit voivat halutessaan erikoistua tiettyyn alan alueeseen, kuten kriittisen hoidon pulmonologiaan tai interventiopulmonologiaan. Vaihtoehtoisesti opiskelijat voivat ansaita maisterin tutkinnon tai tohtorin tutkinnon keuhkotieteessä tai muulla siihen liittyvällä alalla. Näiden ohjelmien suorittaminen kestää yleensä kahdesta neljään vuotta.

Mitä opiskelen pulmonologian tutkintoni aikana?
Pulmonologian tutkinnon opetussuunnitelma vaihtelee valitsemasi ohjelman mukaan. Voit odottaa opiskelevan aiheita, kuten keuhkojen anatomiaa ja fysiologiaa, keuhkosairauksien patofysiologiaa, diagnostista testausta ja menettelyjä sekä hoitovaihtoehtoja.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

Soveltavan tiedekunnan tutkinto-ohjelmien liitännäinen antaa opiskelijoille mahdollisuuden keskittyä tiettyihin opintoihin. Valmistuttuaan ne ovat usein ainutlaatuisia, jotta he voivat aloittaa kokopäiväisen työn pääsymaksutasoilla valitsemillaan aloilla.

Lue lisää

Suodattimet

  • Associate of Applied Science ‑tutkinto
  • Yhdysvallat
  • Terveydenhuolto
  • Lääketiede
  • Pulmonologia
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Liittyvät opintoalat