Keystone logo

Suodattimet

  • Associate of Applied Science ‑tutkinto
  • Yhdysvallat
  • Terveydenhuolto
  • Hammaslääketiede
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Hammaslääketiede sisään Yhdysvallat varten 2024

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Hammaslääketiede

Hammaslääketiedettä opiskelevat opiskelijat työskentelevät useilla hammaslääketieteen aloilla. Kurssit sisältävät perus- ja edistyneet käsitteet, mukaan lukien työskentely yleishammaslääketieteessä tai erikoisalalla, kuten oikomishoidossa. Ohjelmat opettavat myös opiskelijoille lääkityksen hallintaa ja monikulttuuristen potilaiden kunnioituksen varmistamista.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

Soveltavan tiedekunnan tutkinto-ohjelmien liitännäinen antaa opiskelijoille mahdollisuuden keskittyä tiettyihin opintoihin. Valmistuttuaan ne ovat usein ainutlaatuisia, jotta he voivat aloittaa kokopäiväisen työn pääsymaksutasoilla valitsemillaan aloilla.