Keystone logo

Suodattimet

  • Associate of Applied Science ‑tutkinto
  • Terveydenhuolto
  • Hammaslääketiede
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Hammaslääketiede 2024

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Hammaslääketiede

Kun aikuiset haluavat jatkaa koulutustaan, osakkuusasteen tutkinto on erinomainen vaihtoehto. Näitä vaaditaan usein monien teknisten tai aloituspaikkojen osalta. Opiskelijat, jotka käyvät kokopäivätyössä, voivat odottaa saavansa tämän tutkinnon noin kahdessa vuodessa.

Mikä on Applied Science in Applied Science hammaslääketieteessä? Tämän tutkinnon suorittaneiden opiskelijat voivat odottaa monia luokkia, jotka keskittyvät matematiikkaan, terveyteen ja muihin tieteeseen liittyviin aiheisiin. Yleensä tarvitaan anatomian, fysiologian ja kemian luokkia. Myös muut terveys- ja hyvinvointiluokat ovat usein valtuutettuja. Opiskelijoiden on myös tyypillisesti otettava muita yleisiä opetusluokkia, kuten englanti tai kokoonpano ja useita valittavien taiteen tai humanististen henkilöiden.

On monia etuja, jotka ansaitsevat ammattikorkeakoulun hammaslääketieteessä. Tutkinto tarjoaa korkeakoulututkinnon suorittaneille paremmat mahdollisuudet kuin korkeakoulututkinnon suorittaneilla. Tämä opinto-ohjelma tarjoaa myös opiskelijoille taitoja tehdä heistä parempia ehdokkaita työtehtäviin.

Opiskelija voi odottaa, että tämän tutkinnon kustannukset vaihtelevat opiskelun keston ja itse laitoksen mukaan. Saatavilla on yleensä erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja, mukaan lukien mahdollisuus saada taloudellista tukea niille, jotka ovat oikeutettuja. Kiinnostuneiden tulisi ottaa yhteyttä yksittäisiin kouluihin opetuksesta ja palkkioista.

Applied of Applied Science in Hammaslääketieteen voi avata monia uran vaihtoehtoja tutkinnon. Hammaslääkärit voivat työskennellä missä tahansa kliinisessä ja ammatillisessa ympäristössä. Sairaaloissa, terveysosastoissa ja yksityisissä hammashoitokäytännöissä kaikki tarvitsevat hygienistit auttamaan potilaita. Tutkinto antaa tutkinnon taitoja, jotka ovat tarpeen heidän potilaidensa kouluttamiseksi, sairauksien ehkäisemiseksi ja hyvän terveyden edistämiseksi. Apurahan tutkinto voi olla korkea-asteen koulutuksen edeltäjä, joka avaa oven esimerkiksi hammaslääkärille, periodontistille.

Tekniikka on tehnyt helpommin ja helpommin mahdollisten opiskelijoiden löytää koulun ja ohjelman, joka on heille sopiva. Opiskelijoiden tulee tutkia erilaisia ​​oppilaitoksia ja opintojaksoja löytääkseen oikeat tarpeensa mukaan. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.