Keystone logo

1 Osa-aikainen Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ensihoito ja ensihoitajat Ensihoitaja sisään Yhdysvallat varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Associate of Applied Science ‑tutkinto
  • Yhdysvallat
  • Terveydenhuolto
  • Ensihoito ja ensihoitajat
  • Ensihoitaja
  • Osa-aikainen
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Osa-aikainen Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ensihoito ja ensihoitajat Ensihoitaja

Mikä on EMT?
EMT tarkoittaa ensihoitoteknikkoa. EMT on koulutettu ammattilainen, joka tarjoaa kiireellistä lääketieteellistä hoitoa sitä tarvitseville potilaille. EMT: t tarjoavat elämän perustuen, joka sisältää elvytyksen ja AED: n (automaattisen ulkoisen defibrillaattorin) käytön. Heidät on myös koulutettu arvioimaan potilaan tilaa ja tarjoamaan hoitoa vammoihin ja sairauksiin. EMT: t ovat usein ensimmäisiä vastaajia hätätilanteessa, ja niillä on tärkeä rooli potilaiden hoidossa.

Kuinka voin tulla EMT: ksi?
Ne, jotka haluavat tulla EMT: ksi, voivat löytää ohjelmia monista yhteisön korkeakouluista ja teknisistä kouluista. EMT-tutkinnot ovat saatavilla sekä osakkuus- että kandidaattitasolla. EMT-liitännäistutkinto-ohjelman suorittaminen kestää tyypillisesti kaksi vuotta, kun taas kandidaatin tutkinto-ohjelma kestää neljä vuotta. EMT: n on suoritettava akkreditoitu koulutusohjelma saadakseen sertifioinnin.

Mitä opiskelen EMT-tutkintoni aikana?
EMT-koulutusohjelmat kattavat useita aiheita, mukaan lukien anatomia, fysiologia, kiireelliset lääketieteelliset toimenpiteet ja farmakologia. EMT-ohjelmien opiskelijat oppivat myös potilaan arvioinnista, elintoiminnoista ja siitä, miten tehokkaasti kommunikoida potilaiden ja heidän perheidensä kanssa.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

Soveltavan tiedekunnan tutkinto-ohjelmien liitännäinen antaa opiskelijoille mahdollisuuden keskittyä tiettyihin opintoihin. Valmistuttuaan ne ovat usein ainutlaatuisia, jotta he voivat aloittaa kokopäiväisen työn pääsymaksutasoilla valitsemillaan aloilla.

Osa-aikainen opiskelu mahdollistaa tutkinnon suorittamisen, vaikka hän ei voisi käydä koulua kokopäiväisesti. Opiskelu voi tapahtua omaan tahtiin kerryttämällä vähitellen loppututkintoon laskettavia opintopisteitä.