Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 3 Associate of Applied Science -tutkinnot  (Associate of Applied Science ‑tutkinto) Ohjelmat sisään Ensihoitaja 2023

3 Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Ensihoitaja 2023

Yleiskatsaus

Mikä on EMT?
EMT tarkoittaa ensihoitoteknikkoa. EMT on koulutettu ammattilainen, joka tarjoaa kiireellistä lääketieteellistä hoitoa sitä tarvitseville potilaille. EMT: t tarjoavat elämän perustuen, joka sisältää elvytyksen ja AED: n (automaattisen ulkoisen defibrillaattorin) käytön. Heidät on myös koulutettu arvioimaan potilaan tilaa ja tarjoamaan hoitoa vammoihin ja sairauksiin. EMT: t ovat usein ensimmäisiä vastaajia hätätilanteessa, ja niillä on tärkeä rooli potilaiden hoidossa.

Kuinka voin tulla EMT: ksi?
Ne, jotka haluavat tulla EMT: ksi, voivat löytää ohjelmia monista yhteisön korkeakouluista ja teknisistä kouluista. EMT-tutkinnot ovat saatavilla sekä osakkuus- että kandidaattitasolla. EMT-liitännäistutkinto-ohjelman suorittaminen kestää tyypillisesti kaksi vuotta, kun taas kandidaatin tutkinto-ohjelma kestää neljä vuotta. EMT: n on suoritettava akkreditoitu koulutusohjelma saadakseen sertifioinnin.

Mitä opiskelen EMT-tutkintoni aikana?
EMT-koulutusohjelmat kattavat useita aiheita, mukaan lukien anatomia, fysiologia, kiireelliset lääketieteelliset toimenpiteet ja farmakologia. EMT-ohjelmien opiskelijat oppivat myös potilaan arvioinnista, elintoiminnoista ja siitä, miten tehokkaasti kommunikoida potilaiden ja heidän perheidensä kanssa.

Soveltavan tiedekunnan tutkinto-ohjelmien liitännäinen antaa opiskelijoille mahdollisuuden keskittyä tiettyihin opintoihin. Valmistuttuaan ne ovat usein ainutlaatuisia, jotta he voivat aloittaa kokopäiväisen työn pääsymaksutasoilla valitsemillaan aloilla.

Lue lisää

Suodattimet

  • Associate of Applied Science ‑tutkinto
  • Terveydenhuolto
  • Ensihoito ja ensihoitajat
  • Ensihoitaja
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto