Yliopisto-ohjelma lääketieteessä ja tiedekunnassa (Foundation In Science)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Valmistumiskursseja lääketieteen ja tiedekunnan tutkimukseen tapahtuu Pre-yliopistokeskuksessa, joka on suunniteltu O-tason tai vastaavan opiskelijoille.

Ohjelman lopussa opiskelijoille myönnetään kaksinkertainen sertifikaatti, KSMU Pre-University

Kansainvälinen terveydenhuolto-ohjelma on räätälöity kunkin oppilasryhmän oppimistavoitteiden ja tavoitteiden mukaiseksi.


Majoitus tarjotaan läheisessä opiskelija-hostellissa. Edullinen opetusmaksu.


Miksi valita KSMU ?

 • No.1 Venäjän lääketieteellinen koulu, jolla on yli 80 vuoden kokemus opetuksesta
 • Tehokkaat pienten ryhmien oppimismenetelmät
 • Maailmanlaajuisesti tunnustettu WHO, GMC, JPA, MMC
 • 6 vuotta Englanninkielinen lääketieteellinen tutkinto


Meistä

 • Perustettiin vuonna 1935 yli 80 vuoden kokemuksella lääketieteen opetuksesta
 • Venäjän ensimmäinen yliopisto tarjoaa lääketieteen ohjelman täysin englanninkielisenä
 • Sijoitus Venäjän lääketieteen yliopistojen joukkoon RUR: n maailman yliopiston rankingissa 2018
 • Noin 2 650 kansainvälistä opiskelijaa yli 50 maasta ympäri maailmaa, jotka opiskelevat yliopistossa

Esitettävässä lääketieteessä oleva englanninkielinen aine:

Opiskelijat opiskelevat:

 • biologia (180 tuntia),
 • kemia (180 tuntia),
 • matematiikka (100 tuntia),
 • venäjän kielen (730 tuntia).


vaatimukset

 • SPM-sertifikaatti - Vähintään B biologia, fysiikka, kemia, matematiikka ja matematiikka
 • O-tason pätevyys tai A-tason pätevyys (matalalla merkillä)
 • Tai vastaava

Jos sinulla on C- tai D-luokan millä tahansa aiheesta, ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.


Premedical Educationin opiskelijoilla on samat oikeudet ja velvollisuudet kuin vastaavilla tiloilla kuin KSMU n opiskelijat.


Opiskelijaelämä

KSMU tarjoaa opiskelijoille maailmanluokan koulutusta ympäristössä, jossa on uusia mahdollisuuksia ja ideoita, jotka auttavat muokkaamaan tulevaisuutesi. Uusien taitojen oppiminen, uusien ja mielenkiintoisten ihmisten tapaaminen; ystävien tekeminen elämästä; nämä ovat kaikki normaali osa yliopiston kokemusta ja KSMU ei ole poikkeus.

Yli 5 500 opiskelijaa KSMU (yli 1200 kansainvälisiä opiskelijoita), kampus on vilkas aktiivi ja todellinen monikulttuurisen yhteistyön sulamispotti. Urheilutapahtumista, taiteeseen asti, Kursk on innovoinnin ja kulttuurin keskus kuin mikään muu.

Opiskelijamme ovat mukana erilaisissa toiminnoissa, jotka vaihtelevat urheilusta taiteeseen, sosiaaliseen ja muuhun henkiseen harrastukseen ja rikastuttavaan toimintaan. Kampus-elämä KSMU on jotain tarjottavaa kaikille, riippumatta siitä, mikä on kiinnostuksesi.

On monia tapoja, joilla voit tavata uusia ystäviä täällä täällä KSMU : ssä esimerkiksi liittymällä yhteen monista elinvoimista opiskelija-yhteiskunnista tai luomalla omasi! Suuri ja monipuolinen opiskelijayhteisömme tekee erittäin mielenkiintoisesta ympäristöstä seurustelua, oppia uusia taitoja ja tavata uusia ihmisiä!

Sinulla on myös mahdollisuus käydä paikallisissa historiallisissa nähtävyyksissä käymään ja tutustua uusiin ystäviisi ja oppia lisää venäläisestä kulttuurista ja historiasta. Voit viettää tuntikausia paikallisissa kahviloissa, kaupoissa ja museoissa tai kävellä jonkin lähellä oleville kauniille puistoille.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown a ... Lue lisää

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown as being the oldest medical university teaching in English medium in Russia and holding the highest number of international students from different nationality as in it spheres. Näytä vähemmän