Virallisen jatko-ohjelma neurotieteen ja kliinisen psykologian

Yleistä

Ohjelman kuvaus

neuro

Esittely

Tämä PhD Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa tutkijoita aloilla perustutkimuksen ja soveltavan neurotieteen, kliinisen psykologian ja psykiatrian, etusijalle tieteidenvälisyys. Tätä silmällä, ohjelmaan kuuluu jakaa eri osaamisalueiden aloilla neurobiologian, Kognitiivinen neurotiede, Clinical Psychology ja terveysministeriön ja psykiatrian tutkijoita. Se on yliopistojen välisen ohjelman yhdessä järjestämän yliopistojen Santiago de Compostela (joka koordinoi), A Coruña ja Vigon.

Miksi tutkimus aste

Tutkimus hermoston yleensä ja ihmisen aivoissa erityisesti on yksi ensisijaisista tutkimusalueita maailmanlaajuisesti. Yksi suurimmista haasteista Tämän tutkimuksen tarkoituksena on löytää salaisuudet aivoja molekyyli- toimintoja ennen mekanismien tukevien prosessien kuten muistin, älykkyys tai tietoista toimintaa ja sen vuorovaikutusta ympäristön kanssa. Edistymistä ymmärtämisessä hermoston torjutaan tauteja, jotka vaikuttavat ja parantavat elämänlaatua. Kliinisestä näkökulmasta tämä ohjelma integroituu riviä käsitellään ymmärrystä, ehkäisyyn ja hoitoon mielenterveyden häiriöiden, lähestyy ne sellaisesta biopsykososiaalisen näkökulmasta.

Tämä ohjelma on osa "Verkko eurooppalaisten Neuroscience koulujen (nens), rakenne on luotu alle FENS (Federation of European Neuroscience Societies) antamaan tietoa jatkokoulutus alalla neurotieteen ja edistää yhteistyötä keskuudessa eurooppalaisia ​​opinto-ohjelmia.

Mitä opit

Sen tarkoituksena on antaa teknistä koulutusta ja asiantuntemusta tutkimusta näillä alueilla ja tarjota puitteet vuorovaikutuksen jatko ja jatko-opiskelijat liittyvät niihin. Sen tarkoituksena on edistää integroitua monitieteistä tila, jossa käsitellään tutkimus aivoja morfologinen, rakenteellisten, toiminnallisten, laskennallisten ja kehityshäiriöitä mielestä lisäksi niiden keskinäistä suhdetta psykososiaalisen muuttujia. Kaikki tämä, jotta voidaan ymmärtää ihmisten käyttäytymistä ja helpottaa ehkäisevä ja terapeuttinen suurten neurologisten ja psykiatristen sairauksien strategioita.

tutkimus linjat

Ohjelma on määritetty seitsemästä suurimmasta tutkimuslinjoja, jotka on lueteltu alla. Kullekin niistä saa tietoa tutkijoille, jotka ovat osa niistä ja alilinjat tai aiheita, jotka toteutuvat puitteissa tutkielman hankkeiden kehittyä.

 • Neurobiologian. Rakenne, evoluutio, kehitys ja uusiutuminen hermostoon.
 • Farmakogenomiikkaa vuonna Neurotieteet
 • Neurophysiology.
 • Kognitiivinen neurotiede.
 • Kliininen ja terveys psykologia ja psykiatria.
 • Dopaminergiset mekanismeja neurodegeneraation ja hermosuojaus Parkinsonin tauti ja hoitostrategioita.
 • PET ja SPECT tutkimuksia Neurology. Fuusio morfologisten ja funktionaalista kuvantamista.

Erityiskoulutus lisäravinteet

Mikäli jatko-opiskelija puutteelliset aiempaa koulutusta tarvittaessa ohjelman, ottamista ohjelmaan on ehdollinen voittamiseen erityiskoulutuksen lisäravinteet, jotka voivat olla aiheita tai moduuleja ja ylempään korkeakoulututkintoon. Ins siirretty samalle tohtorikoulutettava voi olla enintään 15 opintopistettä ja voidaan tehdä ennen tai samanaikaisesti kirjoittautunut akateemiseen valvontaan ohjelmassa muodossa.

Kun kyseessä on samanaikainen suorituskyvyn opiskelijoiden tulee ilmoittautua näitä lisiä aikaan ilmoittautuminen akateemisessa valvonnassa ohjelma, joka on voitettava enintään kolmena peräkkäisenä lukukautta. Jos näin ei tehdä, opiskelijat ohjelmassa poistetaan.

Training Activities Programme

Alle RD 99/2011, tohtoriohjelmissa voivat perustaa POIKITTAISTOIMINTA ja erityiskoulutusta ohjelmassa. Tämä Ohjelmassa asetetaan seuraavat: pakollinen:

 • Kerätä tietoa ja kirjallisuuskatsauksen, kesto: 50 h, toteutusaika: 1. vuonna.
 • Osallistuminen konferensseihin ja tieteellisiin istuntoja, kesto: 20 h, ajan oivalluksen: yli 3 kurssia.

Valinnainen merkki, 2 toimintaa seuraavien 3 on suoritettava pitkin 3 kurssia (edullisesti ensimmäinen 2):

 • menetelmiin ja teknisen koulutuksen kesto: 20 tuntia.
 • Viestintä koulutusta, tiedotusta ja tieteellisen tiedon levittäminen, kesto: 20 h.
 • Tutkimushallinnon koulutustarpeet, kesto: 20 h.

Vapaaehtoisuus:

 • Liikkuvuus (vierailu), kesto: 160 tuntia (1 kk) Yli 3 kurssia.

ammattitaitoinen ja oppimistuloksia

Erityisiä ammattimaista jälkeä tohtoreiden on tutkijanuraa yliopistoissa ja tutkimuskeskuksissa, joka on ainoa asia, tämä nimike on tarpeen.

Suositeltava profiili

Suora pääsy tohtoriohjelma neurotieteen ja kliinisen psykologian Masters seuraavat:

 • Masters Neuroscience osoitteesta yliopistoissa Santiago, Coruñan ja Vigon.
 • Tutkimus maisteri kliinisen psykologian ja Psykobiologia USC.
 • Maisteri Psychology General Health USC.

Ne voivat myös käyttää valmistuneiden toisessa yliopistossa maisterin tutkinnot Neuroscience, kliinisen psykologian ja terveys, psykiatrian tai muiden biolääketieteen sekä ihmiset, jotka kaksivuotiset myönteiseksi erikoissairaanhoidon koulutuksen aloilla, jotka liittyvät master alueille (Psychology -PIR - Psychiatry, Neurology -MIR-, ...).

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Lue lisää

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Näytä vähemmän
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Lisää Vähemmän