Verkkokurssi: Micromasterin kliinisen tutkimuksen taidot

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

MSc EpidemiologyUUlogos

Micromasterin kliinisen tutkimuksen taidot

Ohjelman tavoite

Tämä puolivuosittainen ohjelma koostuu viidestä akkreditoidusta kurssista osana MSc Epidemiology -ohjelmaa sekä huippukivitehtävästä. Ottaen huomioon aiempien opiskelijoiden palaute, tämä huolellisesti koostettu kurssikokonaisuus pyrkii tarjoamaan sinulle laajaa tietoa ja välttämättömiä taitoja kliinisessä tutkimuksessa. Tämä on ihanteellinen niille, jotka haluavat kehittää taitojaan kliinisen tutkimuksen arvioinnissa ja tekemisessä.

Verkko-oppimiskonsepti

Tässä mikromaster-ohjelmassa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää välttämättömien taitojen oppiminen kiireiseen ura- ja sosiaaliseen elämään, koska opiskelet osa-aikaisesti (14 tuntia viikossa) ± 9 kuukautta. Lisäksi tässä ohjelmassa voit hankkia nopeasti uutta tietoa ja akateemisia todistuksia, joiden arvo on 10 op. Saat henkilökohtaista ohjausta, vuorovaikutusta ja tukea tutkimuksesi aikana, joka koostuu (interaktiivisista) verkkoluennoista, keskusteluista, (ryhmä) tehtävistä, asiantuntijaistunnoista, tietokilpailuista ja vastaavista.

Opiskele milloin tahansa, missä tahansa 24/7

Verkko-oppiminen tässä mikromasterohjelmassa antaa sinulle mahdollisuuden opiskella milloin tahansa, mistä päin maailmaa tahansa, kunhan sinulla on toimiva Internet-yhteys. Tarjoamme henkilökohtaista verkko-oppimista, jossa on paljon vuorovaikutusta vertaisopiskelijoiden, E-moderaattorin ja luennoitsijoiden kanssa. Opiskelet Elevate-oppimisalustalla. Parhaan vuorovaikutuksen saamiseksi suosittelemme kirjautumaan sisään useita kertoja viikossa. Alusta ja oppimateriaalit ovat käytettävissä ympäri vuorokauden.

Keskimääräinen vaadittu opintokuormitus ohjelman kursseille on 14 tuntia viikossa. Tarvitset tämän ajan opiskeluun, pysyessä mukana tehtävissä ja kurssimateriaalissa. Huomaa, että kurssien aloituspäivät, väliaikaiset määräajat ja tenttien päivämäärät ovat kiinteät, mutta voit valita milloin ja missä haluat katsella verkkoluentoja ja työskennellä tehtävien parissa. Kurssin e-moderaattori kertoo kurssin alkamisesta ja aikatauluista kurssin aikana.

Ohjelman sisältö

Ohjelma koostuu viidestä kurssista ja huippukivestä. Seuraamalla kursseja annetussa järjestyksessä, voit olla varma, että saat ensin hyvän perustan käsitelläksesi edistyneempiä aiheita myöhemmin ohjelmassa. Loppukivitehtävällä sinulla on mahdollisuus soveltaa saatuasi tietoa käytännön esimerkkiin, mikä antaa sinulle monipuolisen oppimiskokemuksen.

Kurssit

Kurssit koostuvat Johdatus epidemiologiaan, Johdatus tilastoihin, Etiologisen tutkimuksen tutkimussuunnittelu, Kliininen epidemiologia ja systemaattiset katsaukset interventiotutkimuksessa tässä järjestyksessä. Lisätietoja kursseista on alla olevilla yksittäisillä kurssisivuilla.

päällyskivi

Huippukivi on kattava tehtävä, jossa kurssien aikana saamasi tiedot voidaan yhdistää ja soveltaa. Etusi mukaiseksi, sinulla on vapaus valita oma aihe, kunhan se täyttää vaatimukset ja sisältää edellisiltä kursseilta saamasi tiedot. Lisäksi käytetään otsikkoa laadun varmistamiseksi ja sekä osallistujien että opettajien odotusten selventämiseksi.

Tämän kirjoitustehtävän vaadittu keskimääräinen kuormitus on 14 tuntia viikossa ja tehtävä kestää 2 viikkoa. Paitsi että tämä pakollinen tehtävä auttaa sinua muuttamaan tietosi sovellukseksi, se palkitsee sinut 1 op: lla onnistuneesta suorituksesta ja on avain sertifikaatin hankkimiseen.

Hakuprosessi

Ohjelma alkaa kahdesti vuodessa - helmikuussa ja syyskuussa. Sen sijaan, että tilaisit kaikki kurssit erikseen, tilaa ohjelma ohjelman kurssisivulta.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Oppilaitoksesta

Elevate Health offers a comprehensive range of online medical courses for researchers and healthcare professionals. Courses can be studied exclusively online, or as part of a blended plan that feature ... Lue lisää

Elevate Health offers a comprehensive range of online medical courses for researchers and healthcare professionals. Courses can be studied exclusively online, or as part of a blended plan that features face-to-face sessions in addition to distance learning. However you choose to study, you do so at your own, wherever you are in the world -- all you need is an internet connection. Näytä vähemmän