Vakuutustieteiden tiedekunta BSc

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Nykyaikainen sairauslääkäri kohtelee ja huolehtii ihmisistä paikallisesti tai kotonaan auttaakseen vähentämään välttämättömiä sairaalahoitoja sekä hätätilanteita. Koko tämän haastavan ja jännittävän ohjelman kautta opit muiden terveydenhuollon ammattilaisten rinnalla yhteistyön luonteeltaan nykyaikaisessa terveydenhuoltojärjestelmässä.

BSc Paramedic Science on ensimmäinen kokopäiväinen perustutkintoaste kaltaiselta Skotlannissa. Meidän huippuluokan simulaatiotutkimuslaboratorio, mukaan lukien korkealuokkaiset mallinuket ja tekniikka, antavat sinulle todellisen oppimiskokemuksen, jonka erinomaiset luennoitsijat tarjoavat erilaisista kliinisistä taustoista.

Skotlannin ambulanssikoulutuksen käytännönläheinen opetus terveydenhuollon ja sosiaalihuollon joukkoihin sallii sinun yhdistää ja parantaa opetuksen ajankohtaista teoriaa ja käytännön taitoja ja taitoja.

Etenemistasi arvioidaan käytännön arvioinneilla, objektiivisilla rakenteellisilla kliinisissä kokeissa, kurssityötehtävissä, esityksissä, tentissä ja käytännön arviointitodistuksessa. Sinun edistymistä arvioidaan käytännön arvioinneilla, kurssityötehtävillä, esityksillä, tentillä ja kliinisen harjoittelun pätevyydellä.

Sinun urasi

Tämän ohjelman avulla voit hakea terveydenhuollon ammattihenkilöstöneuvostoa (HCPC) rekisteröimiseksi avustajina. Vaikka enemmistö avustajista löytää työpaikan ambulanssipalvelussa, on yhä useammat mahdollisuudet tutkinnon suorittamiseen erilaisissa terveys- ja sosiaalipalveluissa.

Mitä opiskelet

Kehityksessä

Tämä on uusi ohjelma ja moduulit ovat kehittymässä julkaisupäivänä

Sisäänpääsyvaatimukset

Kaikki tässä luetellut syöttövaatimukset on käytettävä ohjeena ja ne edustavat vähimmäisvaatimusta, joka on otettava huomioon merkinnässä. Hakijoita, jotka ovat tehneet ehdollisen tarjouksen paikkaa, voidaan pyytää saavuttamaan enemmän kuin on ilmoitettu.

Vuosi 1

SQA korkeampi

BBBC mukaan lukien englanti ja mieluiten biologia sekä Nat 5 matematiikka

Taso

BCC ja mieluiten biologia sekä GCSE englanti ja matematiikka C / 4: ssä

ILC korkeampi

H2H3H3H3 sisältäen englannin ja mieluiten biologian korkeammat plus tavalliset matematiikka O2: ssa.

HNC

HNC asiaan liittyvässä Terveys-aiheessa.

VAIHTAA

Terveys- tai tiedeyhteisö palkkaluokkiin BBB.

Lisävaatimukset

Hakijoiden tulee osallistua haastatteluun osana hakuprosessia. Hyväksyminen tähän ohjelmaan edellyttää tyydyttävän työterveysseurannan ja PVG: n hyväksyntää.

Sinun on oltava fyysisesti kunnossa ja sinulla on oltava voimakkuutta potilaiden ja laitteiden nostamiseen ja kuljettamiseen.

Englannin kieli

Opiskelijat, joiden ensimmäisenä kielenä ei ole englanti, vaaditaan vastaavan IELTS-testipistettä, joka on kokonaisuudessaan 7,0, ja jokaisella komponenttilla on vähintään 6,5.

Lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, saatat olla oikeutettu englannin kielen opiskeluun.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Kansainvälinen: 11 500 puntaa

* Kolmen tai neljän vuoden tutkintoa suorittavien RUK-opiskelijoiden lukumäärät ovat yhteensä 27,750 puntaa. Skotlannin hallituksen on vahvistettava erityiset maksut, ja ne voivat muuttua, kun ne vahvistetaan.

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Professional akkreditointi

Tämän ohjelman avulla voit hakea terveydenhuollon ammattihenkilöstöneuvostoa (HCPC) rekisteröimiseksi avustavan lääketieteellisenä lääkärinä (hyväksynnän kohteena).

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käyttämämme oppimis- ja opetusmenetelmät varmistavat, että ohjelmamme ovat sekä ammatillisesti merkityksellisiä että akateemisesti haastavia. Lähestymistapamme on opiskelijakeskeinen, käytännöllinen, osallistuva ja tarpeellinen työnantajien tarpeisiin.

Olemme siirtyneet perinteisestä opettajankeskeisestä oppimisesta itsenäisempään oppimisympäristöön, jossa sinua kannustetaan kehittämään kriittisiä ajattelutaitoja.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän