Majuri hoitotyössä

The Texas A

124449_doctors-2607295_960_720.jpg

StockSnap / Pixabay

Hoitotieteiden korkeakoulu tarjoaa kolme kandidaatin tutkinnon kappaletta ja kolme maisterin tutkinto-ohjelmaa.

Perinteinen BSN- kappale on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet kahden vuoden ennakkoedellytykset Texas A: sta

Toisen asteen BSN- kappale on 15 kuukauden nopeutettu ohjelma, joka on jo suorittanut kandidaatin tutkinnon muulla kuin hoitotyön alueella. Kappaleessa hyödynnetään perinteisiä, kasvokkain tapahtuvia ohjeita sekä simulaatioita, kliinisiä kokemuksia, ryhmäopetusta ja luentojen videoneuvotteluita. Tätä vaihtoehtoa tarjotaan sekä Bryan / College Stationilla että Round Rock -kampuksilla.

RN-to-BSN -raita on tarkoitettu niille, jotka ovat jo rekisteröityjä sairaanhoitajia, jotka haluavat saada kandidaatin tutkinnon. RN: stä BSN: ään hakijoiden, jotka ovat suorittaneet tutkinnon LVN: stä RN: ään tai ensihoitajan siltaohjelman tai tutkintotodistusohjelman kautta, on oltava ansainnut vähintään 35 siirrettävää opintopistettä ohjelmassaan hakeakseen. Tämä vaihtoehto on käytettävissä kokopäiväisesti ja osa-aikaisesti ja tarjotaan kokonaan verkossa.

MSN-hoitokoulutusohjelma opettaa tutkinnon suorittaneita soveltamaan koulutusperiaatteita kouluttajan rooliin erilaisissa potilaanhoitoympäristöissä ja korkeakouluissa suorittamalla 36 tunnin opetussuunnitelma. Kun otetaan NURS 653 Advanced Health Assessment -opiskelija, opiskelijoiden odotetaan osallistuvan kahteen erilliseen kampuksen kliiniseen kokemukseen yhteensä 45 tunnin ajaksi tämän kurssin kliinisten tavoitteiden saavuttamiseksi, kuten American Association of Colleges of Nursing on asettanut minkä tahansa MSN-tutkinnon suorittamiseksi. . Tätä vaihtoehtoa tarjotaan ensisijaisesti verkossa, jolloin opiskelijat voivat tasapainottaa ura-, perhe- ja muut vastuunsa etenemään koulutuksessaan.

MSN-perheenhoitajaohjelma opettaa tutkinnon suorittaneita harjoittamaan perusterveydenhuollon tarjoajana monille asiakkaille keskittyen terveyden edistämiseen, riskien vähentämiseen, sairauksien ehkäisyyn ja sairauksien hallintaan suorittamalla 36 tunnin opetussuunnitelman. Kun otetaan NURS 653 Advanced Health Assessment -opiskelija, opiskelijoiden odotetaan osallistuvan kahteen erilliseen kampuksen kliiniseen kokemukseen yhteensä 45 tunnin ajaksi tämän kurssin kliinisten tavoitteiden saavuttamiseksi, kuten American Association of Colleges of Nursing on asettanut minkä tahansa MSN-tutkinnon suorittamiseksi. . Tämä on hybridi-ohjelma, jonka suurin osa kursseista toimitetaan verkossa.

MSN-Forensic Nursing -ohjelma opettaa tutkinnon suorittaneita hoitamaan traumaattisten tapahtumien tai rikoksen tekojen uhreja ja tekijöitä, jotka johtavat traumaan tai kuolemaan. Hoidettaessaan potilaitaan he ovat myös vastuussa traumaattiseen tapahtumaan tai rikokseen liittyvän rikosteknisten todisteiden havainnoinnista, tunnistamisesta, keräämisestä ja dokumentoinnista myöhempää käyttöä varten siviili- tai rikosoikeudellisissa menettelyissä 36 tunnin opetussuunnitelman avulla. Opiskelijoita pyydetään tulemaan Bryan-College Stationin kampukselle opastusta ja rajoitettua määrää luokkatoimintaa varten. Kun otetaan NURS 653 Advanced Health Assessment -opiskelija, opiskelijoiden odotetaan osallistuvan kahteen erilliseen kampuksen kliiniseen kokemukseen yhteensä 45 tunnin ajaksi tämän kurssin kliinisten tavoitteiden saavuttamiseksi, kuten American Association of Colleges of Nursing on asettanut minkä tahansa MSN-tutkinnon suorittamiseksi. .

Mitä haluat tehdä hoitotyön kanssa?

Rekisteröity sairaanhoitaja, sairaanhoitajakoulutus, sairaanhoitaja, oikeuslääketiede ja muut.

Muista: päämiessi ei vastaa uraa! Lisätietoja ideoistasi koulutuksen saattamiseksi työhön saat keskustelemalla uraneuvonantajasi kanssa.

Scholarship Opportunities

  • Presidentin stipendi: Maksaa kokopäiväistä opetusta ja palkkioita enintään 4 vuotta ensimmäistä kertaa kokopäiväisellä fuksi
  • Eagle Elite -stipendi: Maksaa 3000 dollaria vuodessa enintään 4 vuotta
  • Siirtoapuraha: Maksa 2000 dollaria vuodessa enintään 2 vuotta
  • Luovuttajien apurahat: TAMUT myöntää jatko-opiskelijoille erilaisia lahjoittajaapurahoja ansioiden perusteella. Nämä apurahat vaihtelevat 250–2000 dollaria vuodessa.
  • Täysin hyväksytyt uudet tutkintoa hakevat kansainväliset opiskelijat, joiden saapuva GPA on vähintään 2,5 tai 980 SAT, voivat hakea Global Heritage -stipendiin. Globaalin perinnön stipendi Texasissa A
Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
Viimeksi päivitetty Marraskuu 7, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Elo 2020
Duration
4 vuotta
Full-time
Hinta
17,239 USD
keskimääräinen lukukausimaksu ja palkkiot 2019-2020
Määräaika
Joulu 1, 2019
International Students: December 1. Domestic Freshman: March 1. Domestic Transfer Admission: June 30.
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Elo 2020
Päättymispäivämäärä
Heinäkuu 2024
Haun määräaika
Joulu 1, 2019
International Students: December 1. Domestic Freshman: March 1. Domestic Transfer Admission: June 30.

Elo 2020

Location
Haun määräaika
Joulu 1, 2019
International Students: December 1. Domestic Freshman: March 1. Domestic Transfer Admission: June 30.
Päättymispäivämäärä
Heinäkuu 2024