USMLE-testin valmistelukurssi

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Oletko valmistautumassa Yhdysvaltain lääketieteen lisensointitutkimukseen (USMLE)?

Ilmoittaudu suorittamaan ilmainen diagnostinen testi vahvuuksien ja heikkouksien selvittämiseksi.

Pisteet parhaiten! Keskustele koulutus- ja uraneuvojiemme kanssa saadaksesi lisätietoja online-testivalmistelukursseistamme, yliopistoon pääsystä ja uraneuvonnasta.

Kaikki testivalmistelukurssit sisältävät:

  • Videotunteja
  • Online-oppimateriaalit
  • Monivalintakäytäntö kysyy pankeilta
  • Live-online-luokat, joita johtavat huippuopettajat
  • Näytekokeet
  • Mobiilisovelluksen käyttö monissa tapauksissa

esittely

Lähes vuosikymmenen ajan Grace Education on digitaalinen etäopiskelukeskusinstituutio opiskelijoille ja ammattilaisille, joka yhdistää pääsykonsultoinnin ja pääsykokeiden valmistelun korkeakoulu-, liike- ja jatkokouluun työllistämispalveluihin, uranhallinnan neuvontaan ja johtamisen kehittämiskoulutukseen elinikäisen akateemisen toiminnan kehittämiseksi. eteneminen ja jatkuva ammatillinen kehitys.

Perustamisestaan lähtien vuonna 2012, Grace Education on tehnyt yhteistyötä erinomaisten USMLE-ohjaajien kanssa suunnitellakseen digitaalisia, yksi kerrallaan räätälöityjä testivalmistelukursseja luottamuksen lisäämiseksi, testausstrategioiden vahvistamiseksi ja pisteiden parantamiseksi.

Pisteet parhaiten USMLE: ssä Gracen avulla

Valmistellessaan lääkäreiden lupaa Yhdysvalloissa lääkäreiden on sovellettava tietoja, käsitteitä ja periaatteita sekä määriteltävä terveydelle ja sairauksille tärkeät potilaskeskeiset taidot, jotka muodostavat turvallisen ja tehokkaan potilashoidon perustan. mitattuna standardoidulla testillä, USMLE.

USMLE-testivalmistelun lisäksi monet opiskelijamme hyödyntävät myös Grace Education -uravalmentajia auttaakseen työhakujaan ja uransa etenemistä.

Grace Education -uran asiantuntijat ovat sijoittaneet yli sata ehdokasta, joilla on ainutlaatuiset työllistymismahdollisuudet arvostetuissa julkisissa organisaatioissa, sairaaloissa ja terveydenhuollon organisaatioissa, kansalaisjärjestöissä, säätiöissä, lupaavissa aloittelevissa yrityksissä, keskitason ja viisisataa blue-chip-yritystä, kuten Citibank, Google, Apple, Microsoft, Goldman Sachs ja monet muut.

pedagogiikka

Grace rakentaa menestyksensä kokeilluilla ja testatuilla opetusmenetelmillä

Opiskelijan vahvuudet ja heikkoudet määritetään diagnostisella testillä. Hänen oppimistyylinsä määrää myös oppimistyylitesti. Analyysin jälkeen opiskelijat yhdistetään testivalmennusvalmentajan kanssa, jonka kanssa he järjestävät räätälöidyn ja yksilöllisen kurssin, joka valmistautuu parhaiten saavuttamaan parhaat tulokset tentissä.

Esimerkkipohjainen opetus, käytännön testien ottamisstrategiat, testisimulaatiot ja katsaus ovat Grace Education opetusmenetelmien ydin.

Opiskelijat valitsevat henkilökohtaisten henkilökohtaisten kurssiensa päivän ja ajan.

Joustavia maksusuunnitelmia on saatavana.

Olemme yksi harvoista yrityksistä, jotka ottavat hinnoittelussa huomioon maantieteelliset elinkustannukset, jotta ohjelmamme ja palvelumme olisivat kaikkien opiskelijoiden saatavilla heidän asuinpaikastaan riippumatta.

Suositukset

" En olisi päässyt mihinkään [223] lähelle ilman sinua. Halusin vain koskettaa perustaa, koska sain USMLE-pisteet takaisin. Se päätyi 223: ksi, mihin olen erittäin tyytyväinen, varsinkin kun luulin epäonnistuneen. Halusin myös kiittää sinua avustasi. En olisi päässyt lähellekään ilman sinua. Kiitos Grace Education ! "Scott, USA

" Minulle Grace Education USMLE-testivalmistelun ohjauksessa eniten hyötyä oli yhdistelmä siitä, että joku oppii minua vaikeiden käsitteiden läpi; huomauttaa reaaliajassa kognitiivisista virheistä tai huonoista testaustottumuksista, joita en olisi itse huomannut; pidä minua vastuullisena siitä, että olen käynyt läpi osoitetut kysymykset; ja ohjaa minut priorisoimaan tärkeimmät aiheet / tiedot, varsinkin kun jäin taaksepäin tai tunsin olevani hukkua. Oli myös mukavaa saada joku vahvistamaan, että olin radalla, kun olin epävarma itsestäni, tai ohjaamaan huomioni, kun sain liian kiinni yhdestä aiheesta. Opettajien rohkaisut ja neuvot olivat korvaamattomia pitämään minut kohdennettuna. Kiitos Grace Education . "Philomena, USA

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run.

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run. Näytä vähemmän