Tutkintotodistus terveystietotekniikassa ja tietojenkäsittelyssä

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Online-maisteri terveydenhuollon informatiikassa - CAHIIM-akkreditoitu

Saatavilla on myös Graduate Certificate

Opi terveydenhuollon, teknologian ja tietojenkäsittelyn risteyksessä George Masonin yliopiston CAHIIM-akkreditoidulla terveystieteen maisterillä terveystietotekniikassa. Terveyden ja inhimillisten palvelujen kollegion kautta tarjottava ohjelma valmistelee opiskelijoita erikoistumaan terveystietojen analytiikkaan.

Kokeneet tiedekunnat ja upotettavat hankkeet perehdyttävät opiskelijoita uusiin teknologioihin ja valmistelevat heitä analysoimaan, suunnittelemaan ja hallitsemaan terveydenhuollon tietojärjestelmiä monenlaisia kliinisiä, hallinnollisia ja tutkimustarkoituksia varten. Valmistuneet tulevat kehittyville työmarkkinoille syvällisesti ymmärtämällä terveydenhuoltojärjestelmiä, terveystietoja, tietoa ja politiikkaa. Ohjelmassa keskitytään suoraan terveydenhuollon sovellettaviin tietojenkäsittelytaitoihin.

Meidän näyttöön perustuva opetussuunnitelmamme on suunniteltu kehittämään terveydentietotekniikan ja terveystietojen analysoinnin menestykseen tarvittavan osaamisen osaamista. Vastauksena jatkuvasti muuttuviin terveydenhuollon ja teknologian aloihin sisältöä arvioidaan ja tarkistetaan rutiininomaisesti seuraavien seikkojen perusteella:

  • Osoitettu opiskelijan taito,
  • Todisteet alumnien urakehityksestä,
  • Työnantajien tarkoituksenmukainen ohjaus
  • Tunnettu tiedekunta toimeenpanevan terveydenhuollon teknologian kokemuksen, tutkimuksen ja konsultoinnin kautta.

Online Graduate Certificate käytettävissä

Vain kuudessa kurssissa terveydenhuollon tietotekniikan ja tietojenkäsittelytieteen tutkijakoulutuksessa valmistellaan lääkäreitä, terveydenhuollon johtajia ja tietotekniikan ammattilaisia terveydenhuollon tietotekniikkajärjestelmien kehittämiseen ja hallintaan. Kurssilla keskitytään teknologian vaikutuksiin potilaan tuloksiin ja terveydenhuollon laatuun. Kaikki opintoviikot voidaan soveltaa MS-tutkintoon myöhemmin.

Miksi valita Masonin MS terveydenhuollon informatiikassa?

  • Yksi vain muutamista online-ohjelmista maassa, jonka akkreditoima terveysalan tietotekniikan akkreditointi ja tietohallinnon koulutus (CAHIIM).
  • Online-toimitusmuoto tarjoaa joustavuutta ja esteettömyyttä työskenteleville ammattilaisille kaikkialla.
  • Korkealaatuinen tiedekunta, jolla on syvä kokemus sekä tutkimuksesta että teollisuudesta.
  • Tulospohjainen ohjelma, jossa on osaamispohjaista koulutusta.
  • Kilpailukykyinen hinta.
  • Saatavana myös: Jatko-todistus tämän ohjelman valmistelee sinua kehittämään ja hallitsemaan IT-järjestelmiä ja korostaa teknologian vaikutusta tuloksiin ja palveluihin.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia.

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia. Näytä vähemmän