Read the Official Description

Tekevät meistä erilaisia?

1. Keskity potilaiden hoitoa

Apteekki aste tarjoamme at CEU-UCH keskittyy hoidon hallintaa kaikilla aloilla apteekin (apteekeissa, sairaaloissa jne.). On kaksi keskeistä asiaa, jotka tekevät meidän tutkinto erilaisia: - Meidän kurssi on rakennettu ja kehitetty niin, että kaikki aiheet on keskityttävä potilaiden hoitoa.

  • Apteekki Practice Luokkahuone on ajatus, että on edelläkävijä Espanjassa ja on luokkahuone, joka jäljittelee todellisen apteekki. Se on alue suunniteltu siten, että opiskelijat voivat harjoitella vuorovaikutuksessa todellisia potilaiden ja opittava hallitsemaan eri lääkkeitä. Opiskelijat toimivat tässä huoneessa ensimmäisestä vuodesta.

2. Keskity työllistettävyyden

Sinulla on mahdollisuus tehdä, rinnalla tutkinto, vapaa kelpoisuutta Management and Marketing, joka täydentää oman tutkinnon ja parantaa työllistyvyyttä. Voit parantaa taitojasi rahoitus- ja strateginen johtaminen, varastonhallinta ja tietosi markkinoinnin työkaluja, joita voidaan soveltaa apteekissa.

Mitä opettelen?

Opit olla mukana potilaan hoidossa ja miten parantaa potilaiden elämänlaatua, kautta yhteistyössä muiden terveydenhuollon ammattilaisten. Voit tehdä tämän, voit hankkia uusia "asenteita, käyttäytymistä, sitoumukset, huolenaiheita, eettiset arvot, roolit, taidot, vastuut ja kykyjä" parantaa potilaiden terveyttä, perustetun WHO (Maailman terveysjärjestö) vuonna 1993.

Http://www.uchceu.com/en/studies/degree/pharmacy Eläinlääketiede

Program taught in:
Englanti

See 2 more programs offered by University CEU - Cardenal Herrera »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
5 vuotta
Full-time
Hinta
12,860 EUR
Sisältää virkistyspaketti
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä