Translaatiolääketieteen maisteri

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

MTM-ohjelma on intensiivinen kurssityön vuosi sekä UC Berkeleyssä että UCSF: ssä sekä käytännön hankkeissa. Opetussuunnitelma on suunniteltu kolmeen pääaiheeseen:

 • tekniikka
 • Kliiniset tarpeet ja strategiat
 • Liiketoiminta, yrittäjyys ja tekniikka

Opetussuunnitelman keskeinen osa on huippukivi-projektikurssi. Tämä luokka täydentää 10 kuukauden työskentelyä ulkopuolisten mentoreiden kanssa ja tarjoaa säännöllisesti vertaistukea, esittelemään käännöslääketieteen käsitteitä ja kehittämään esitystaitoja.

MTM-ohjelma vaatii 24 lukukauden yksikköä * ylemmän tason ja jatko-opintoja.

 • Tekniikka (vähintään 10 lukukauden yksikköä tai vastaava)
  • BioE 270 - Translaatiohaasteet: diagnostiikka, laitteet ja terapia (2 neljännesyksikköä) [UCSF]
  • BioE 280 - Translatiivisen lääketieteen eettiset ja sosiaaliset kysymykset (yhden lukukauden yksikkö) [Berkeley]
  • BioE 252 - Kliiniset tarpeisiin perustuvat hoitoratkaisut (2 lukukauden yksiköt) [Berkeley]
  • Biotekniikan valinnaiset **
 • Kliiniset tarpeet ja strategiat (vähintään 6 lukukauden yksiköt)
 • BioE 283 - Kliinisen tutkimuksen suunnittelu (2 neljännesyksikköä) [UCSF]
 • BioE 260 - Lääketieteen translaatiohaasteet - "Lääketieteellinen koulu" (1 neljännesyksikkö)
 • BioE 285 - Terveydenhuollon rahoitus ja taloustiede (2 neljännesyksikköä) [UCSF]
 • Kliiniset tarpeet ja strategiat valinnaiset **
 • Liiketoiminta, yrittäjyys ja tekniikka (vähintään 8 lukukauden yksiköt tai vastaavat)
 • E270 A / B / + - tekniikan johtaminen (4 lukukauden yksiköt) [Berkeley]
 • BioE 290 - Translational Medicine Capstone -projektinhallinta (2 lukukauden yksiköt) [Berkeley]
 • Yritys- / yrittäjyysvalinnaiset **

143156_eysz.jpg© University of California, Berkeley

Capstone-kurssin 6 yksikköä ja 2 projektinhallintakurssin yksikköä voidaan jakaa tekniikan ja liiketoiminnan teemojen kesken auttaakseen opiskelijoita mukauttamaan omaa opetussuunnitelmaansa.

Näiden vaadittujen kurssien lisäksi ohjelma vaatii vähintään 6 yksikköä * jatko-opinnot. Nämä kattavat aiheet liike-elämästä ja kansanterveydestä tietojenkäsittelytieteisiin ja epidemiologiaan. Laaja luettelo hyväksytyistä valinnaisista antaa käsityksen mahdollisista opetussuunnitelmista. Siinä tapauksessa, että tietty projekti tai uratavoite hyötyisi jostakin jostakin yliopistossa tarjotusta kurssista, on mahdollista työskennellä akateemisten neuvonantajien kanssa sopivan opintoluettelon laatimiseksi.

Vuoden lopussa kaikki opiskelijat osallistuvat erityiseen, vain kutsuja varten järjestettyyn symposiumiin jakamaan huippukokoustensa tuloksia.

* Koska UC Berkeley on lukukauden aikataulussa ja UCSF neljänneksen aikataulussa, yksiköiden kuvaukset ovat erilaisia kampuksesta riippuen. Lukukausiyksiköt vastaavat 1,5 vuosineljänneksen yksikköä. Ellei kampusta ole määritelty, luetellut yksiköt ovat lukukauden yksiköitä.

Kaksi kampusta, kokemuksellinen oppiminen

Opiskelijoiden kokemus MTM-ohjelmasta poikkeaa muista jatko-ohjelmista. Opiskelijat ovat kahden kampusyhteisön jäseniä, osallistuvat luokkiin, osallistuvat aktiviteetteihin, työskentelevät projektien parissa sekä Berkeleyssä että San Franciscossa. Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden hyödyntää näiden kahden maailmanluokan oppilaitoksen resursseja. Opiskelijat kuvaavat ohjelmaa intensiivisenä ja nopeatempoisena. Kuten opetussuunnitelmassa todetaan, MTM on monipuolinen, ja opiskelijat arvostavat pystyvänsä näkemään teknisen työnsä yrittäjyysvaikutukset samalla kun he voivat käydä useita luokkia useiden alojen johtavien asiantuntijoiden kanssa.

MTM-kokemus vaatii myös opiskelijoiden pyrkimyksiä hyödyntää molempia yliopistoja. Berkeleyn ja UCSF: n välillä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet, ja opiskelijoiden tulisi suunnitella matkustavansa kampusten välillä useita kertoja viikossa. Monien mielestä on helppoa asua lähellä BART-asemaa logistiikan yksinkertaistamiseksi. UC Berkeley ja UCSF ovat eri akateemisissa kalentereissa, Berkeley lukukausijärjestelmässä ja UCSF käyttävät neljäsosaa. MTM seuraa molempia; Ohjelma alkaa elokuun puolivälissä ja päättyy kesäkuun puolivälissä.

alumni

MTM-tutkinnon suorittaneilla on ollut laaja valikoima uraa lääketieteen alalla. Jotkut ovat pienten innovaatioyritysten perustajia tai johtajia. Monet työskentelevät suunnitteluroolissa pienissä ja suurissa biotekniikkayrityksissä. Toiset taas työskentelevät terveydenhuollon analyytikoina konsulttiyrityksissä. Tutkinto on myös auttanut syventämään kiinnostusta kliiniseen koulutukseen, ja joukko alumneja käy lääketieteellisessä koulussa.

hakemus

Hakemukset liittyä vuosien 2021--2022 kohorttiin avattiin syyskuussa ja niiden on määrä saapua 6. tammikuuta 2021 klo 20.59.59 Tyynenmeren normaaliaikana.

Vaikka meillä ei ole jatkuvaa hakuprosessia, on aina parasta hakea mahdollisimman pian. Tällä tavalla, jos virheitä on, sinulla on vielä aikaa korjata ne. Määräajan jälkeen jätettyjä hakemuksia ei hyväksytä. Tukitietojen, kuten suosituskirjeiden ja TOEFL-pisteiden, tulisi saapua viimeistään ilmoitettuun hakemuksen määräaikaan. Sinulle ei ilmoiteta, jos hakemuksesi jätetään myöhässä - sitä ei yksinkertaisesti käsitellä.

Pääsyä koskevat päätökset julkaistaan maaliskuun alussa. Hakijat, jotka otetaan vastaan, aloittavat ohjelmansa elokuun puolivälissä.

Sovelluksen tarkistuslista

 1. Kolme (3) suosituskirjainta
 2. Lisämateriaalit (tarvittaessa)
 3. Epäviralliset kopiot (lähetetty verkossa)
 4. GPA: n muuntaminen (vain kansainvälisille opiskelijoille)
 5. Englannin kielen testi vieraana kielenä (TOEFL) tai kansainvälisen englannin kielen testausjärjestelmän (IELTS) viralliset tulokset (vain kansainvälisille opiskelijoille)
 6. Hakemusmaksu

Hakemukset, jotka ovat epätäydellisiä tarkastushetkellä, eivät ole kilpailukykyisiä. Hakijan vastuulla on varmistaa, että hakemus on täydellinen, ja se on tehtävä ajoissa.

Hakuprosessi on kokonaan verkossa . Älä lähetä kopioita käyttötarkoituksesta, TOEFL-pisteistä, julkaisuista, ansioluetteloista, transkriptioista tai suosituskirjeistä. Ohjeet suosituskirjeiden lähettämiseen verkossa ovat alla. Kaikki lisätiedot, kuten julkaisut, ansioluettelot ja kotisivut, tulee lähettää sisällyttämällä URL-osoitteet vahvistusviestiin, jonka saat noin viikon kuluttua online-hakemuksen lähettämisestä. Kaikki hakemukset on jätettävä Berkeleyn kampuksen online-hakusivuston kautta jatko-opiskelijoille. Varmista, että kaikki sähköpostiosoitteesi, myös oma, syötetään oikein.

143157_tablet.jpg© University of California, Berkeley

Pääsyvaatimukset

Vähimmäisvaatimukset asettaa UC Berkeley Graduation Division. Hakijoiden maista, joissa virallinen kieli ei ole englanti, on myös osoitettava englannin kielen taito.

Valintapäätökset perustuvat hakemuksen kattavaan lukemiseen, mukaan lukien testitulokset, tutkijat, esseet, suosituskirjeet sekä aiemmat tutkimukset ja työkokemus. Kaikkien koulutusalojen opiskelijat voivat hakea. Kaikkien hakijoiden tulisi olla tietoisia siitä, että maisterin opetussuunnitelma vaatii biotekniikan perusteiden kursseja; Niiden, joilla on ei-tekninen tausta, tulisi puhua kyvystään käsitellä kurssin tiukempia teknisiä osia. Hakijoiden, joilla on jo biotekniikan maisterin tutkinto (tai vastaava ala), on ilmoitettava syyt tämän ylimääräisen maisterin tutkintoon; päällekkäisiä tutkintoja ei sallita.

Huomaa: MTM-ohjelma keskittyy nimenomaan translaatiolääketieteen koulutukseen perustutkimuksen sijasta. Sellaisena tämä maisterin tutkinto on yleensä tarkoitettu pääteopinnoksi teollisuudesta tai yrittäjyydestä kiinnostuneille opiskelijoille. Sitä ei ole tarkoitettu yhdyskäytäväksi biotekniikan yhteiselle tohtoriohjelmalle. Hakijoiden, jotka aikovat suorittaa muita tutkintoja MTM-ohjelman ulkopuolella, tulisi olla valmiita selittämään aiottu koulutuspolku.

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

The University of California was founded in 1868, born out of a vision in the State Constitution of a university that would "contribute even more than California's gold to the glory and happiness of a ... Lue lisää

The University of California was founded in 1868, born out of a vision in the State Constitution of a university that would "contribute even more than California's gold to the glory and happiness of advancing generations." Näytä vähemmän